Vader Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Od dawien dawna szukam gry... Staroć jakich mało. Gra z początku lat 90-tych (czyli coś w moim wieku). Genialny tytuł, najlepsza (wg. mnie oczywiście) przygodówka firmy (teraz uwaga) LucasArts. Otóż nazywa się ona Day Of The Tentacle Znaleźć na necie można tego niby dużo, ale żadna wersja niestety nie działa. Aczkolwiek pamiętam, że jakiś czas temu (zanim mi dysk twardy strzelił) posiadałem tą grę i działała. Czy pomoglibyście mi poszukać i może sami zagrali w tą grę? Naprawdę bardzo polecam. Mimo, że oczywiście grafika to wspaniały przykład pixelozy, to fabuła i poczucie humoru w tym tytule są po prostu genialne! Tak wygląda okładka A tak przykładowy screen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleyd Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Powiedz ze grales w to kilka razy i teraz chcesz jeszcze w TO grac ? ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vader Posted January 18, 2010 Author Report Share Posted January 18, 2010 Przeszedłem tylko dwa razy. Ale mam ochotę wrócić do tego tytułu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troyan Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Ściągnij jakąś wersje np. z zatoki i odpal pod emulatorem 'Scummvm'. Ten emulator działa nawet na nokiach z symbianem ;d. Dobra masz: GRA Poradnik pod xp: +.+ Za jakiś tydzień ściągniesz :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts