52 Dębiec Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Otworzyłem ten post ponieważ od resetu postaci na serwerze war3 obserwuje żałosne i bardzo dziecinne popisy adminów, chciałem o tym pogadać z Nasiorem na gg bo jest on jednym z tych adminów którzy potrafią wysłuchać konstruktywnej i wyargumentowanej krytyki, niestety zostałem zignorowany więc wypowiem się na forum. Problem polega na tym ze Admini sypią 7dniowymi bana praktycznie bez żadnego powodu w ilości która przekracza granice dobrego smaku, żaden z adminów który rozdaje takie bany nie może się pochwalić nawet jednym złapanym czitem, celowo prowokują ludzi albo łapią za słówka tylko po to żeby wlepić kare. To samo dotyczy serii banów za textury... większość ludzi po prostu nie wie gdzie są granice i miejsca w które nie wolno wchodzić i wylatują bez żadnego ostrzeżenia ( rozumiem gdyby to było na godzinę czy nawet na 10 godzin ) ale zawsze jest 7 dni. To samo dotyczy banów za reklamowanie, powód jest tak bezdennie głupi ze wyciska płyny ze wrzodów, tak samo bez żadnego ostrzeżenia nawet jeśli ktoś po prostu niechcący przyciśnie zbindowany tekst od razu leci ( oczywiście 7 dni ). Adminom nie można w żaden sposób zwrócić uwagi na głupie zachowanie ponieważ również dostanie się bana albo serię wulgarnych bluzgów z mikrofonów. Chyba nie muszę przypominać że jak już ma się gruby głos na mikrofonie to jeszcze trzeba do niego dorosnąć, tak samo ja nie chce przypominać prostego faktu który mówi "ADMINI SĄ DLA LUDZI NA SERWERZE A NIE ODWROTNIE" Gram w CSa dobre 7 lat w tym czasie miałem ponad 30 adminów, każdy z pełnym uprawnieniem i żeby dać komuś bana za wh nie potrzebowałem ani screnów ani demka. Róbcie tak dalej i niedługo na serwerze będą grać sami admini bo ludzie jednak się zniechęcają... Na koniec dodam małą ciekawostkę: na pytanie od czego są admini na serwerze Teal`c odpowiedział mi praktycznie plując w mikrofon "OD PIERDOLENIA LUDZI !!!!" hmmm naprawde to dla mnie nowość... POZDRAWIAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 1. wiejska chata - slownictwo tu jest *wolne 2. kurwa mac jaki ty masz nick ;| 3. mozesz wzracac uwage adminowi nikt za to bana ci nie da ;] 4. musisz miec ss i demko jak lapiesz kogos na czicie ;| 5. teal dobrze ci odp. bo po chuj placzesz:) I patrz co ci ludzie poddemna beda pisac ja to pikus ;]. Spadam na melange Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 haha a to dobre ludzie z w3 uciekają i bedą grać sami admini którzy mówią że serwery są pełne i pękają w szwach, dostałeś bana typie ? napisz od kogo i za co, jesli nie dostałeś ty to ci co go dostali niech bronią się sami , rewolucji tu nie zrobisz , i ci powiem że jeśli nie podobają ci sie admini tu to rób z siebie takiego admina jaki ci sie podoba na twoich 30 serwerach. skoro jestes taki 7lat pro elo wszystkie serwery świata zwiedziłes to jesli tu jest zle to odbij i daj spokoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Na koniec dodam małą ciekawostkę: na pytanie od czego są admini na serwerze Teal`c odpowiedział mi praktycznie plując w mikrofon "OD PIERDOLENIA LUDZI !!!!" Jakoś sobie nie przypominam takiej sytuacji żebym cie pierdolił . Moze już pamięć nie ta bo stary jestem albo tak xle mi było że wolę tego nie pamiętać. Jeśli ma ktoś zbindowany klawisz z reklamą innego serwa to niech go sobie grając na WCH wsadzi głęboko w ..... a nie spamuje , bo za to zawsze dostanie 7 deysa i niech sie cieszy że tylko tyle bo inne serwery za to dają perm . Za tekstury jak jest ktoś świeży na serwerze to dostaje albo 4 albo 10 godzin a jak stary bywalec i wie gdzie wolno a gdzie nie i nie reaguje na upomnienia to leci rogal dla mnie ogarniętych (7days). [ Dodano: 2010-01-23, 20:34 ] Gram w CSa dobre 7 lat w tym czasie miałem ponad 30 adminów, każdy z pełnym uprawnieniem i żeby dać komuś bana za wh nie potrzebowałem ani screnów ani demka. Widocznie jesteś wszech wiedzącym ogarem .....bądź moim Wodzem i naucz mnie boskości o wielka nie omylna istoto. [ Dodano: 2010-01-23, 20:36 ] To samo dotyczy banów za reklamowanie, powód jest tak bezdennie głupi ze wyciska płyny ze wrzodów, tak samo bez żadnego ostrzeżenia nawet jeśli ktoś po prostu niechcący przyciśnie zbindowany tekst od razu leci ( oczywiście 7 dni ). No to super bynajmniej O Boski będziesz zdrowy i bez wrzodów Link to comment Share on other sites More sharing options...
52 Dębiec Posted January 23, 2010 Author Report Share Posted January 23, 2010 Teal`c ty akurat doskonale wiesz o co mi chodzi :-) nauczył bym cie z przyjemnością ale zawsze kiedy próbuje dostaje od ciebie bluzgi, slapy, slay i kicki... trochę ciężko w takich warunkach się z tobą dogadać :-P więcej postów nie napisze bo powiedziałem co chciałem możecie sobie to negować ile chcecie ale fakt jest taki ze raz na rok trzeba was opierdzielić bo inaczej zdrowo wam się miesza w głowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Teal`c ty akurat doskonale wiesz o co mi chodzi :-) nauczył bym cie z przyjemnością ale zawsze kiedy próbuje dostaje od ciebie bluzgi, slapy, slay i kicki... trochę ciężko w takich warunkach się z tobą dogadać Może to starcza demencja ale jakoś sobie nie przypominam żebym dla zabawy kogoś slayował albo kikował ,to raczej nie w moim stylu. A bluzgi to lecą w stronę Wąskiego Oziego Nasiora lub Ave jak mnie zabiją ale oni jakoś nie płuczą bo wiedzą że to w żartach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolny91 Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Co ty za głupoty gadasz ze ktos daje slapy slaye i kicki bez powodu nie widziałem tego jeszcze a jeżeli takowe zdarzenie sie stało to dla zabawy i komus kogo sie zna ... Jeżeli zwracałeś uwage adminowi to napewno nie dostałeś bana wiec skończ pierdolić głupoty Link to comment Share on other sites More sharing options...
NASior Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Hmmm jezeli chodzi o mnie, tak pisales mi na serwerze ze chcesz moje gg, ale nie wiem czemu gg, mogles mnie dodac do znajomych wtedy bysmy o tym porozmawiali, w wiekszosci w sprawach dotyczacych serwera rozmawiam wlasnie tam, ale i bardzo dobrze zrobiles piszac to tutaj, wieksze jest tym zainteresowanie na pewno slyszac to od kogos z zewnatrz niz od admina mieliby to slyszec Powiem Ci ze kwestia dawania banow jest tutaj dosc rozna jeden daje na 7 dni bez wzgledu na powod drugi admin daje prawidlowo to zalezy od czlowieka rozmawialem juz dawno o tym z Kamperem ze wlasnie on tak kiedys banowal a przeciez niby byl na temacie ukrytym dla adminow punkt od H@ jakie powinnismy dawac kary za dane przewinienie, Jezeli chodzi o reklamy tu sie zgodze z tilk'iem, ze za to bany powinny byc wieksze nawet bo jest to nasz serwer i trzeba o niego dbac tak by nie zabierali nam graczy poprzez reklame, my nie mamy z tego zadnych pieniedzy tylko sami sie dokladamy do tego projektu, Mysle ze temat odnosnie banow za dane przewinienie powinien zostac wznowiony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luol:) Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 7dniowymi bana praktycznie bez żadnego powodu w ilości która przekracza granice dobrego smaku bany nigdy nie są bez powodu, a szczególnie te na tydzień.. owszem zdarza się że ktoś w powodzie ma "idź spać", albo "ucz się" ale takie bany są na krótszy czas i zazwyczaj dla osób, które się znają... nie może się pochwalić nawet jednym złapanym czitem byś się zdziwił... celowo prowokują ludzi albo łapią za słówka tylko po to żeby wlepić kare ale o czym Ty do mnie piszesz? kiedy się zdarzyło żeby oni prowokowali, czy za słówka łapali? co, jak co, ale ludzie na tym serwie w większości to nie 14latnie bachory bez wychowania.. jak się śmiejemy to każdy wie, że to dla żartów i jest to w gronie znajomych.. niektórzy co tego nie rozumieją to po prostu pUacz i bUl.. banów za textury tutaj się zgadzam z Tealciem a zresztą zawsze dostaje taka osoba ostrzeżenie.. i zazwyczaj nie tylko od adminów, ale także od samych graczy. banów za reklamowanie tak jak wyżej.. trochę szacunku dla tego co tu ludzie stworzyli.. 7 lat w tym czasie miałem ponad 30 adminów jak tu się nie podoba to zapraszam na te 30 serwów.. na koniec, to co mnie zgięło: żyj zdrowo i bez wrzodów! [ Dodano: 2010-01-23, 23:23 ] nie wyszlo mi ale trudno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norryn Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 W ogóle co to kurwa mać za polemika? Admin ma zawsze racje i albo się dostosujesz albo idź na inny serwer :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 W ogóle co to kurwa mać za polemika? Admin ma zawsze racje i albo się dostosujesz albo idź na inny serwer :-) Jakby ci wdupili perma to byś od razu płakał że admin nie ma racji :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 chyba bedziemy musieli wprowadzic nowy taryfikator banow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norryn Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Nie wdupią mi ;D Trzeba zrobić dobre pierwsze wrażenie :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 PAMIETAJ CO CI KURWA ZARA NAPISZE !!!!!!!!!!! PIERDOL W3!!!!!!!!!!!!BO JEDYNA KURWA OSOBA TAM KTORA JEST GODNA POWIEDZENIA CZESC JEST TEALC A NA RESZTE MOGE SIE WYZYGAC I WYSRAC NA 4 FUN NIE MA ZASAD ;D OGOLNY HARDCORE ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Gram w CSa dobre 7 lat w tym czasie miałem ponad 30 adminów,(...)żeby dać komuś bana za wh nie potrzebowałem ani screnów ani demka JAKI TO TY KURWA PRZE CHUJ NIE JESTES!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vader Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Panowie, spokojnie... W tej sytuacji tylko spokój może nas (a w zasadzie Was) uratować. Wyjaśnić tą sytuacje na spokojnie, to wyjście najlepsze będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 a tam pierdolisz, zbanowac go jak najszybciej bedzie fajniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Że też mnie już nie ma na W3 Wtedy byś zobaczył co to kurwa hardcore:* Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrAnD Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 zostawcie go... daje mu w końcu tego banana, myślę ze zasługuje na niego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norryn Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Jestem za permem Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Jestem za permem a co ty niby masz tu do gadania cioto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 tyle samo co ty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norryn Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Zamknij pysk krakowska kurwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mARIAN Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 dobrze mowisz neon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts