Maverick Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 tak jak w temacie chce zaoferowac reset leveli oraz wgranie nowszego DM....na temat tego pomyslu prosze mowic swoje spostrzezenia:) z gory dzieki:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 co to znaczy nowszego DM ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted January 26, 2010 Author Report Share Posted January 26, 2010 lepsza,ulepszona i urozmaicona wersja diablo mod p.s.:Myslenie nie boli Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 lepsza,ulepszona jak cos jest nowsze to jest lepsze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 p.s.:Myslenie nie boli uwierz mi, boli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 p.s.:Myslenie nie boli uwierz mi, boli racja _____________ Nie gram na dm Ale czasami gralem i wiem ze fajny jest awp dm i all vs all dm Link to comment Share on other sites More sharing options...
crk Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 nie ma nowszej wersji niz 5.9 :X inne jakie istnieją to po prostu przerobione diablo z innymi nazwami itd //crk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 p.s.:Myslenie nie boli OK na czym niby mialyby polegac zmiany? jakies konkrety chlopcze a nie wchodzisz i sie afiszujesz a mam wrazenie ze gowno wiesz o pluginach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 nie ma nowszej wersji niz 5.9 :X inne jakie istnieją to po prostu przerobione diablo z innymi nazwami itd pewnie chodzilo mu o nowe itemy :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
crk Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 nie ma nowszej wersji niz 5.9 :X inne jakie istnieją to po prostu przerobione diablo z innymi nazwami itd pewnie chodzilo mu o nowe itemy :x nie, są inne diablo mody... które zostały poprzerabiane i zamiast łowcy to jest amazonka czy coś >.< itd. ogólnie troche pojebane i nie podobne do diablo//crk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 nie, są inne diablo mody... które zostały poprzerabiane i zamiast łowcy to jest amazonka czy coś >.< itd. ogólnie troche pojebane i nie podobne do diablo to tylko pozmieniane nazwy klas .. wiecej lvli .. wiecej itemow nic innego ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 troszke sie pomylilem w kontekscie urozmaicone chodzilo mi wlasnie o te dodatki ktore zostaly wymienione wyzej czyli wiecej klas i itemow itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vader Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 No to ustal wpierw to, o co prosisz/plujesz się, a później przyjdź na forum :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 nie pluje sie tylko proponuje....a po to jestescie abyscie oceniali lub wyrazali swoje spostrzezenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 jak mamy wrazac opinie i spostrzezenia na temat czegos o czym nic nie wiemy? jaki plugin? jaka wersja, jakie itemy i jakie nowe rasy z konkretnymi mocami? zarzuciles mi w pierwszym poscie, ze myslenie nie boli tymczasem sam sprawiasz wrazenie idioty, ktory nie potrafi sie wyslowic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitmen Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 ahaha i sam niewiesz o co ci chodzi grales na innym servie to pewnie wiesz co i jak to napisz cos od siebie myślenie boli :-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted January 28, 2010 Author Report Share Posted January 28, 2010 nie musze mowic dokladnie jakie nowe itemy,klasy itp,poniewaz administratorzy dobrze wiedza oco mi chodzi i ten temat jest skierowany do nich a jak niewiesz oco chodzi to po co sie udzielasz??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 poniewaz administratorzy dobrze wiedza oco mi chodzi jakie itemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 nie musze mowic dokladnie jakie nowe itemy,klasy itp,poniewaz administratorzy dobrze wiedza oco mi chodzi pierdolenie o szopenie. zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts