Jaśnie Pan Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Co byscie powiedzieli na dodanie na 4funa rankingu BF2 ? to znaczy tylko i wylacznie odznaczen i stopni oficerskich z wylaczeniem 'specjalnych umiejetnosci' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 ja jestem na nie, jakiś chuj ci nabije jakąś rangę i będzie się lansować z tym (czyt. powód do haji i rozpierdolu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 30, 2010 Author Report Share Posted January 30, 2010 nie rozumiem, range nabija sie na steamid wiec o co chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Jak najbardziej za . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 no tak ale ktoś wbije np. generała będzie się wywyższać ponad wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 I chuj z nim ? Za Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 no tak ale ktoś wbije np. generała będzie się wywyższać ponad wszystkich a ktoś ci broni wbić generała Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 dobrze jest jak jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Dobre by to było Przynajmniej trochę by się 4FUN urozmaicił. Tylko tak jak mówisz bez tych wszystkich wywyższających rzeczy i dodatków Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 jesli bez jakis dodatkowych gówien to jestem na tak, bedzie statsizm i kampizm ale co tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 dobrze jest jak jest. dokladnie :] nie zmieniajmy tego ponieważ bedziemy jak ten cały gowniany uniwersal soldier :] stary 4fun niech zostanie starym 4funem ja na zadnym mundurowym serwie nie mam zamiaru grac ide na troskliwe misie i huj a i powinnismy sie za map[ki troche wziąć ponieważ juz chyba mamy 4 mapy ze scoutami :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 no tak ale ktoś wbije np. generała będzie się wywyższać ponad wszystkich ja sie wywyze tym ze dupilem Ci mame. Przestan pierdolic bo chyba idiota by sie tym wywyzszal. Moze i przyciagnie to ludzi, ale jestem na nie. Po prostu jakos dziwnie xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Tygrys! Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Virus , a może byś dodał PTB , żeby powyrównywać sklady ? Co do BF2 - jak dla mnie spoko , ale statystyki ze strony tez zostaja si ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Virus , a może byś dodał PTB , żeby powyrównywać sklady ? Zaloz osobny temat,ale statystyki ze strony tez zostaja si ?Si. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 ptb? Pojebany? naucz sie strzelac to Ci kurwa nie bedzie potrzebne jakies ptb lamusie pierdolony na kurwa pierda. A ten bf2 sympatyczny nie ma to jak powiedziec na wsi ze jest sie generalem :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 1, 2010 Author Report Share Posted February 1, 2010 byla juz ankieta dotyczaca ptb. ja nie popieram tego pomyslu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-somelier- Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 ja to kiedz proponowale ale pomzsl upadl :-D teray jak najbardyiej ya Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrAnD Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 jak dla mnie BF2 zajebisty pomysł, ze az tak sie wyraże WYJEBANY!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 jak dla mnie BF2 zajebisty pomysł, ze az tak sie wyraże WYJEBANY!! gowno z uniwersalow powtorze !! badzmy orginalni !! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
crk Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 badzmy orginalni !przerób go na coś wiejskiego to bedzie oryginał ^^//crk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 4, 2010 Author Report Share Posted February 4, 2010 Ty to przerobienie to by nie bylo glupie naprawde jakies bekowe rangi by sie ustawilo hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
crk Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 ^^ ale ja tego nie zrobię :D:D //crk Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 ja nie chce gadac ale gowniane DC ma tez tego moda i co chcecie xerowac... nowa moda widze idzie :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 badzmy orginalni oryginalni Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrAnD Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Ale jeśli Janusz te Rangi bedą 4Funowe ;D to dlaczego nie. Utrzymamy poziom. To i tak Ci w niczym nie przeszkadza. Bedziesz miał małym druczkiem range napisaną, nawet nie muszisz na nią patrzeć Jak dla mnie w huj dobry pomysł. Pierdolnoł bym przynajmniej tym US na ktorym obecnie gram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts