valhalla Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 zarty zartami ale bez przesady.........cu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 puaczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
valhalla Posted February 7, 2010 Author Report Share Posted February 7, 2010 [ Dodano: 2010-02-07, 14:56 ] -,- nie placzek tylko ilez mozna .... mowilem wystaczy a wy swoje jak dzieci ... gucia rozumiem bo to pajac ale ty i krulik -,- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 myslelismy ze sie na zartach znasz sie pomylilismy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valhalla Posted February 7, 2010 Author Report Share Posted February 7, 2010 pisalem ci juz znam sie ale jak pisze dosc to dosc a wy swoje ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 no i co teraz mam zrobic? co ma na celu ten temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valhalla Posted February 7, 2010 Author Report Share Posted February 7, 2010 nic usun i tyle cu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Musisz sie zmienić bo jak nie to valhala cie zbije po buzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Valhalla rozumiem, że masz mnie za idiotę i może masz rację. Świat Counter Strike'a to nierealny, często niezrozumiały świat. Przyznam się bez żadnego bicia, że to ja Cię kick'owałem, gdyż wkurwia mnie Twoje zachowanie oceny ludzi bez ich znajomości. Gdybym ja Ci się jeszcze jakoś napinał, ale Ty się zawsze o coś do mnie przypierdolisz. Skoro traktujesz mnie jak idiotę, to sam odpuść i pokaż, że jesteś mądrzejszy, a swoimi głupimi uwagami zniżasz się do mojego, jakże debilnego poziomu jakim jest "debilizm, idiotyzm i czego sobie jeszcze zapragniesz". Nie płacz, gdyż to tylko gra, a świat realny jest nieco inny i różni się wiele od tego co jest w tej durnej grze. Jeśli tak Cię to strasznie ruszyło to bardzo Cię przepraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valhalla Posted February 7, 2010 Author Report Share Posted February 7, 2010 kondzio nie o to biega ale ilez mozna kikowac jak chce pograc ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Jeśli tak Cię to strasznie ruszyło to bardzo Cię przepraszam. ja tez przepraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
valhalla Posted February 7, 2010 Author Report Share Posted February 7, 2010 owszem lecz gucio nie wiem koledzy Cie bija nie wiem .. ze chcesz pokazac ze jeste fajny na cs;ie?? czy co? bo juz nie wiem ... masz racje uwazam Cie za matola to prawda ale uwiez mi nie tylko ja ..... znizam sie do twojego poziomu tez racja ... bo ,, nie dam sobie w kasze napluc,, jak ty to robisz chyba w realu .... wiec odpusc sobie glupie komentarze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Dodając do tematu. Śmiem jednak twierdzić, że to Ty jesteś większym idiotą ode mnie, gdyż nie potrafisz napisać sensownego, dobrze sformułowanego zdania. Nie myślisz, że byłoby przyjemniej na serwerze gdybyś nie wchodził i się ciągle nie napinał? Wybacz mi, ale nie jesteś jakąś gwiazdą, która mi imponuje i nie dam po sobie jeździć. Jeśli tak rozmawiasz z rówieśnikami to na pewno masz dużo przyjaciół zaufanych... o cholera, przepraszam. Zapomniałem, że nie jestem Twoim rówieśnikiem tylko zwykłym gnojem z gimnazjum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valhalla Posted February 7, 2010 Author Report Share Posted February 7, 2010 ta i teraz robcie ze mnie puaczka .... oj ludziki ..... tylko poprostu nie mam ochoty z wami grac .... bo wiem ze ciagle bede kikowany .... a ze head to kolo dupy lata to wiesz .. jest wiele serwow FFA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 W jednym zdaniu użyłeś 3x wyrażenia "nie wiem". Czy nie uważasz, że przekroczyłeś limit powtórzeń? Powodzenia na maturze z Polskiego. I don't understand you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valhalla Posted February 7, 2010 Author Report Share Posted February 7, 2010 bo nie mam ochoty sprawdzac co pisze na tym forum jak za 5 min temat zostanie usuniety ... wiec mi to kolo dupy lata ... czy ja mowie ze gwiazda jestem napinam sie cos ze ja pro jestem???? [ Dodano: 2010-02-07, 15:12 ] dobra zamykaj i usun temat .... bo ta rozmowa do niczego nie prowadzi .... cu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Dobrze, dobrze, dobrze. Temat nie zostanie usunięty, a jeśli chcesz prowadzić jakąkolwiek sensowną dyskusję, myśl nad tym co piszesz i zastanów się co ja Ci tak na prawdę złego uczyniłem. Uważałem Cię za porządnego gościa, ale wszystko ma swoje granice, człowiek ma uczucia i nawet w grze nie będzie dawał sobą pomiatać. Ja za Tobą płakał nie będę, ale oczywiście nie mam nic przeciwko, abyś grał dalej. Po prostu zmień swój stosunek co do mnie, gdyż nie jestem tak jak uważasz gnojem i gimnazjum skończyłem jakiś czas temu P.S Widząc Twoją tragiczną pisownie, zastanowiłbym się nad tym, czy to czasem Ty nie powinieneś właśnie wrócić do podstawowego poziomu edukacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
valhalla Posted February 7, 2010 Author Report Share Posted February 7, 2010 na Twoim miejscu zalozylbym okulary , iz pisalem wyzej , ze nie zwracam uwagi na to co pisze. śćżź czy , . i inne pierdoly wiec odpusc sobie . bo nie uda ci sie mnie obrazic w ten sposob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Nie chodzi o znaki polskie i znaki interpunkcyjne. Chodzi o to jak formułujesz zdania. MATURA Z POLAKA NA 100% ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valhalla Posted February 7, 2010 Author Report Share Posted February 7, 2010 ale z co cie to interesi co z moja matura z polaka... sluchaj bede mial robote w ktorej nie potrzebne mi to bedzie .... a bede zarabial 2x tyle co ty nawet po magistrze . Temat zakonczony .... Cu all Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Ty nie będziesz nawet zarabiał tyle co ja w tym momencie Żegnasz się z nami kilkukrotnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 pa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 to valhalla jest taki głupi ? ;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts