Koper Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Wiec kurwa wchodze sobie na serwa strzelam kurwa glowy prosto z LANA! a tu jakis jebany smiec Buntownik z powolania daje mi bana na 1h za to ze mu powiedzialem spierdalaj ;o sram na to ze ktos placi i ma adma ale kurwa za jakis czas dostanie adma 12 latek bo zaplaci 50 zl i zrobi sie burdel JEBAC KURWA SYSTEM I TEGO KURWA PRZYJEBANEGO SMIECIA! BTW. POKAZ SIE KURWO NA LANIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 sam robisz burdel Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Słaby kurwa typ to się poczuwa, flejm na ciebie kurwa słabiaku :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 znajac Ciebie na zwyklym 'spierdalaj' sie nie skonczylo. poza tym placzesz o godzinnego bana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardStylE Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 whine <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 W tym momencie jestem za Koprem. Jak chuj ta konsola mu za dużo na głowę działa. Dał Bethonowi bana za spamowanie, a jak wiemy Spamować jest ciężko, gdyż serwer blokuje nadmierną ilość wysyłanych wiadomości. Później się wszyscy do niego zjebali o tego bana. Koleś ogólnie przegina i mam wyjebane, że jest wyżej ode mnie skoro mogę mu z czystym sumieniem powiedzieć "pierdol się" i za to też dostanę bana? Może mu się serwery pomyliły, bo na Wc3Ft mi to nie wygląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted February 14, 2010 Author Report Share Posted February 14, 2010 Nie sram sie o godzinnego bana tylko sram sie o zjebanego typa. Mam wyjebane na Ciebie virus no i pocwicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts