Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

rr lvl -ANKIETA

Maverick
 Share

Czy chcial bys rr lvl??  

26 members have voted

1. 1. Czy chcial bys rr lvl??

• TAK
      16
    • NIE
      10

Recommended Posts

gram na tym serwerze juz od listopada 09 roku...pamietam jak wchodzilem na server jako nowy byly dopiero lvl w granicach 30-50...wtedy az przyjemnie sie gralo bo kazdy mial jakies szanse...o wiele wiecej osob gralo na serwerze..kiedys to bylo trzeba czekac na slota a teraz??

Sprawe diablo, choc tego nie widac, mamy caly czas na uwadze. Crk wraz ze scatmanem podrzucili nam pare ciekawych pomyslow ktore pozwola rozbudowac samego moda.

Ja jestem za restasrtem leveli.

Jednakze wszystko musi jeszcze troszke poczekac, poki co zmagamy sie z hostingiem, szukamy dobrej kolokacji bo ta jest, co by tu duzo nie mowic - chujowa.

jestem za bo wchodza nowi i zaraz wychodza bo w pizde dostaja i texty ile ty kurwa masz hp ;)

nie wiem jak tam diablo wyglada bo nigdy nie gralem ale wydaje mi sie, ze taka sytuacja bedzie zawsze. rozwiazaniem mogloby byc pokopanie w modzie i zrobienie tak aby pierwsze levele wpadaly szybciej a te wyzsze duzo wolniej. wtedy gra bylaby bardziej wyrownana

dobrze ujete o tym hostingu...no ale wiesz duzo jest dobrych ale za to drogich hostingow....ja osobiscie polecam pukawke nie za drogo a pingi doskonale....ja przy laczu 4mb mam ping 5-10 wiec z innymi wolniejszymi laczami tez nie bedzie problemow

[ Dodano: 2010-03-16, 10:51 ]

no wlasnie tez slyszalem troszke na temat DM ze ma byc rr lvl xpx4 i dodane nowe itemki...czy to prawda czy tylko pierd****** o szopenie???

dobrze ujete o tym hostingu...no ale wiesz duzo jest dobrych ale za to drogich hostingow....ja osobiscie polecam pukawke nie za drogo a pingi doskonale....ja przy laczu 4mb mam ping 5-10 wiec z innymi wolniejszymi laczami tez nie bedzie problemow

moze Cie troche rozczaruje ale Twoja predkosc sciagania nie ma wiekszego wplywu na ping

moze Cie troche rozczaruje ale Twoja predkosc sciagania nie ma wiekszego wplywu na ping

o to chodzi ze ma:) czym szybsza predkosc sciagania tym szybsza predkosc przesylania danych a ping myslisz od czego jest?? szybciej wysylach pakiety ktore potem szybciej dostajesz:)

Myslenie nie boli:)