Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

jeszcze nowe mapy:)

Maverick
 Share

Recommended Posts

[PL] - Jesli uwazasz, ze mam cheat'y nagraj mi demko i zobaczymy :D lub nastepnym razem zaloz sluchawki ^^

[ENG] - If you think, i'm cheating record demo and we will see or next time use headset.

jeblem na czaszke :D

no no ;] tylko się nie rozpłacz :D i powiem jeszcze raz, nie będzie tych map bo są zjebane. Rozumiesz te słowa? :>. Zresztą grasz najmniej, chcesz nowe mapki, rr lvl'i, a o ile dobrze pamiętam to ty dawałeś pierwsze plotki o rr lvl i wtedy ludzie zaczęli wychodzić, z dupy gadać, że będzie res nie mając o niczym pojęcia ;]

te ktore sa mapki robia sie nudne a poza tym jestes jebany bot i sie nie udzielaj
chyba sobie jako tapetę zrobię ten cytat :D bo tylko płaczesz i nic więcej, esl tu esl tam skończyłeś płakać po tym jak nie chciałem esl'a zagrać? cs > all ^^ bo chyba takie masz do tego podejście :D dobra, na chwile to wszystko, bo już mnie palce od pisania bolą x_X

PS jak mogą się robić nudne skoro ich nie grasz? haha. lager,wicked, rats,kuwait, nawet cię na tych mapach nie było, poza tym gówno da wgranie nowych map skoro i tak są ciągle te same wybierane d2 inf tesco lidl west westbig kabul nuke i leci w kółko. Ok to chyba wszystko haha branoc x_X

//crk

ahahhaa....wiec tak jezeli chodzi o puacz najbardziej mnie wkurwiles tym ze dales mi na chwile perma za niby wh..wiec nie pierdol kto tu placze....cs nie jest moim zyciem ale traktuje go powaznie....esl esl tak tak mowilem ze chce z toba zagrac i nadal chce tylko ty po prostu sie boisz...CYKOR

• 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.