zioka Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Witam wszystkich! ;] Jako, że inne metody nie pomogły to może to coś da. A mianowicie. Jakiś czas temu pan Scatman poprosił mnie o napisanie paru itemów na Wasz Diablo Mod. Bez większego zastanawiania zgodziłem się, po uprzednim uzgodnieniu kwoty, za jaką miałbym to uczynić. Kwota była nie wielka, bo raptem 15 zł za pare itemów. Scatman sie zgodził, lecz powiedział, iż pieniądze będzie miał za jakiś tydzień. Początkowo niechętnie chciałem się za to zabierać, bo znam wielu naciągaczy, ale myślałem, że Scatman postąpi profesjonalnie. Zrobiłem więc te itemy przesyłając mu na gadu plik .sma i .amxx gotowe do wrzucenia na serwer z myślą, że pieniądze wyśle. Jednak do dnia dzisiejszego nie otrzymałem od niego ani grosza. I stąd moje pytanie, czy tak wszyscy administratorzy tutaj postępują, że ludzi zaprzeproszeniem w chuja robią ? Myślałem, że moglibyśmy nawiązać dalszą współpracę co do tych itemów, jednak najwyraźniej się myliłem. Pies jebał te 15 zł, chciałbym jednak żeby ktoś się wypowiedział w tej kwestii. Pozdrawiam KaZiK Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Witam, niestety nic mi na ten temat nie wiadomo... Moze poczekajmy ze stoickim spokojem az wypowie sie sam Scatman. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zioka Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 Nie dziwie się, że nic Tobie o tym nie wiadomo, Scatman przyniósł itemy mowiąc pewnie że sam je napisał... Chętnie poczekam, aż Scatman coś napisze w tej sprawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 moze po prostu scatman ma problemy finansowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
zioka Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 haha nie żartuj człowieku prosze Cie. Jeśli się umawiał to coś znaczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Na policje idź do chuja Link to comment Share on other sites More sharing options...
zioka Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 Tak jak pisałem. Pies jebał te 15zł. Chodzi mi o jako takie poczucie profesjonalizmu. Jednak najwytaźniej brak tu czegoś takiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 najwytaźniej brak tu czegoś takiego tu to znaczy gdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zioka Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 W Waszej chacie.pl, bo jeśli taki ktoś tu ma admina to chyba moge tak powiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 W Waszej chacie.pl, bo jeśli taki ktoś tu ma admina to chyba moge tak powiedzieć. nie, nie mozesz tak powiedziec. Nie zebym bronil Scatmana bo uwazam, ze jest to wysoce nie w porzadku z jego strony skoro sie tak umowiliscie. Nie mniej probujesz teraz wszystkich tutaj obsmarowac na podstawie jedej osoby. nie wiem czy wiesz ale pobieranie pieniedzy za kod na licencji opensource - bo zarowno pluginy jak i sam amxmodx jest na takowej, jest po prostu nielegalne. Ponadto chciales wziac 15zlotych za pluginy, ktore skopiowales z internetu... hello? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 a ja myslalem ze scatman to juz jakies 10 lat jest martwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Scatman- Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 maverick ma racje ale ja juz ci zioka powiedzialem cos wiec dotrzymam slowa ... temat do zamkniecia ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zioka Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 powiedziałeś? powiedziałeś, że 5 marca dostajesz kase. dziś jest hmm ? 24? ile to już czasu? 3 tygodnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 nalicz mu odsetki ustawowe i po sprawie ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 najwytaźniej brak tu czegoś takiego tu to znaczy gdzie? wydaje mi sie ze kaj chcesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 nalicz mu odsetki ustawowe i po sprawie ;-) zlote slowa... A jak nie to zaplac mi ja mu najebe ze odechce mu sie w chuja robic ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Scatman- Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 akurat mialem problem bo nie wiedzialem co zrobic mam praktyki i chuja za to dostaje kolezanka ma dziecko z ktorym aktualnie lezy w szpitalu i prosila mnie zebym jej pozyczyl kase wiec wiesz wolalem pozyczyc jej niz zaplacic za adma i za itemy, dziekuje ci bardzo ze je zrobiles i wplace tą kase w najblizszym czasie jak mi odda to zaplace i juz moze zamknijcie ten temat bo sie zaczynam denerwowac nie lubie takiego czegos powiedzialem ze zaplace to zaplace ...zegnam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zioka Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 Tak, tylko czemu tego mi nie wyjasniles ? Tylko pieprzyles cos o jakims testowaniu itemow? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Scatman- Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 bo wiesz nie lubie gadac o sprawach prywatnych ale widze ze musze i przyznam chcialem sie przekonac czy dzialaja ale teraz to nie ma teraz znaczenia wplace ty sie o to nie martw... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 "]bo wiesz nie lubie gadac o sprawach prywatnych ale widze ze musze i przyznam chcialem sie przekonac czy dzialaja ale teraz to nie ma teraz znaczenia wplace ty sie o to nie martw... ODDAWAJ KASE ZLODZIEJU!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 "]bo wiesz nie lubie gadac o sprawach prywatnych ale widze ze musze i przyznam chcialem sie przekonac czy dzialaja ale teraz to nie ma teraz znaczenia wplace ty sie o to nie martw... ODDAWAJ KASE ZLODZIEJU!!! brat cioteczny volantisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 "]akurat mialem problem bo nie wiedzialem co zrobic mam praktyki i chuja za to dostaje kolezanka ma dziecko z ktorym aktualnie lezy w szpitalu i prosila mnie zebym jej pozyczyl kase wiec wiesz wolalem pozyczyc jej niz zaplacic za adma i za itemy, dziekuje ci bardzo ze je zrobiles i wplace tą kase w najblizszym czasie jak mi odda to zaplace i juz moze zamknijcie ten temat bo sie zaczynam denerwowac nie lubie takiego czegos powiedzialem ze zaplace to zaplace ...zegnam... ktos w to uwierzyl? hahAHahHAhahHAHAHAH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 ktos w to uwierzyl? Ja. Zartowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts