Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na p. Scatmana

zioka
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich! ;]

Jako, że inne metody nie pomogły to może to coś da. A mianowicie. Jakiś czas temu pan Scatman poprosił mnie o napisanie paru itemów na Wasz Diablo Mod. Bez większego zastanawiania zgodziłem się, po uprzednim uzgodnieniu kwoty, za jaką miałbym to uczynić.

Kwota była nie wielka, bo raptem 15 zł za pare itemów. Scatman sie zgodził, lecz powiedział, iż pieniądze będzie miał za jakiś tydzień. Początkowo niechętnie chciałem się za to zabierać, bo znam wielu naciągaczy, ale myślałem, że Scatman postąpi profesjonalnie. Zrobiłem więc te itemy przesyłając mu na gadu plik .sma i .amxx gotowe do wrzucenia na serwer z myślą, że pieniądze wyśle. Jednak do dnia dzisiejszego nie otrzymałem od niego ani grosza.

I stąd moje pytanie, czy tak wszyscy administratorzy tutaj postępują, że ludzi zaprzeproszeniem w chuja robią ? Myślałem, że moglibyśmy nawiązać dalszą współpracę co do tych itemów, jednak najwyraźniej się myliłem.

Pies jebał te 15 zł, chciałbym jednak żeby ktoś się wypowiedział w tej kwestii.

Pozdrawiam

KaZiK

W Waszej chacie.pl, bo jeśli taki ktoś tu ma admina to chyba moge tak powiedzieć.

nie, nie mozesz tak powiedziec. Nie zebym bronil Scatmana bo uwazam, ze jest to wysoce nie w porzadku z jego strony skoro sie tak umowiliscie. Nie mniej probujesz teraz wszystkich tutaj obsmarowac na podstawie jedej osoby. nie wiem czy wiesz ale pobieranie pieniedzy za kod na licencji opensource - bo zarowno pluginy jak i sam amxmodx jest na takowej, jest po prostu nielegalne.

Ponadto chciales wziac 15zlotych za pluginy, ktore skopiowales z internetu... hello?

akurat mialem problem bo nie wiedzialem co zrobic mam praktyki i chuja za to dostaje kolezanka ma dziecko z ktorym aktualnie lezy w szpitalu i prosila mnie zebym jej pozyczyl kase wiec wiesz wolalem pozyczyc jej niz zaplacic za adma i za itemy, dziekuje ci bardzo ze je zrobiles i wplace tą kase w najblizszym czasie jak mi odda to zaplace i juz moze zamknijcie ten temat bo sie zaczynam denerwowac nie lubie takiego czegos powiedzialem ze zaplace to zaplace ...zegnam...

"]akurat mialem problem bo nie wiedzialem co zrobic mam praktyki i chuja za to dostaje kolezanka ma dziecko z ktorym aktualnie lezy w szpitalu i prosila mnie zebym jej pozyczyl kase wiec wiesz wolalem pozyczyc jej niz zaplacic za adma i za itemy, dziekuje ci bardzo ze je zrobiles i wplace tą kase w najblizszym czasie jak mi odda to zaplace i juz moze zamknijcie ten temat bo sie zaczynam denerwowac nie lubie takiego czegos powiedzialem ze zaplace to zaplace ...zegnam...

ktos w to uwierzyl? hahAHahHAhahHAHAHAH

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.