Ratilt Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Grajac se dzis awp_india kolo godziny 16 nagle dostalem bana ;o [AMXBANS] You are Banned from this server by admin Gucio [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : Ratilt [AMXBANS] Reason : ' Prosze o umieszczenie screenow na forum. ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 7502 wrzucam screena bana: http://www.speedyshare.com/files/22430301/banzanic.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Podałem instrukcję w "powodzie" co masz zrobić z banem. Ja tu tylko sprawdzam, mogę się mylić jak każdy człowiek. Screeny masz w folderze cstrike/cstrike_polish, jest ich 6, więc proszę o umieszczenie ich na przykładowo wyslijto.pl spakowane w .rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratilt Posted May 14, 2010 Author Report Share Posted May 14, 2010 Niestety nieznalazlem w podanej przez ciebie lokacji 6 screenow(cstrike/cstrike_polish) ale za to znalazlem 3 screeny w folderze cstrike,spakowane umieszczam: http://www.speedyshare.com/files/22432291/india.rar Jednak dalej mnie zastanawia z jakiego powodu dostalem bana? A ni nie mialem jakichs zajebistych fragow a nie nie skanowalem jakos "inaczej", wiec sie dziwie czemu akurat na indii a nie na scoutzknivez3 gdzie mialem 30:12 ;p Po obejrzeniu ss'ow prosze o jak najszybsze zdjecie bana, z gory dziekuje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Niestety nieznalazlem w podanej przez ciebie lokacji 6 screenow(cstrike/cstrike_polish) ale za to znalazlem 3 screeny w folderze cstrike,spakowane umieszczam:http://www.speedyshare.com/files/22432291/india.rar Jednak dalej mnie zastanawia z jakiego powodu dostalem bana? A ni nie mialem jakichs zajebistych fragow a nie nie skanowalem jakos "inaczej", wiec sie dziwie czemu akurat na indii a nie na scoutzknivez3 gdzie mialem 30:12 ;p Po obejrzeniu ss'ow prosze o jak najszybsze zdjecie bana, z gory dziekuje! ja cie znam gnoju jeszcze z LOLa attack a tymi zerami sie nie przejmuj bo oni kazdego zbanują takich mamy czi hanterów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratilt Posted May 14, 2010 Author Report Share Posted May 14, 2010 no siema juve uLowie wez mi tego bana zdejmij na szybko to pokaram cos dzis jeszcze pamietam jak na lolu mi jakis pedal wlepil bana na tydzien to po odwolaniu na forum mi przedluzyl do perma :< i za kare im serv padl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 pierdol ich i zrob jak ja... dyskotekowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Ni chuja, za jednym razem robi sie 2screeny, wiec nie wiedze mozliwosci aby byly 3. chyba ze wpisalem 1.5 komendy, juve pierdol sie i swoich kumpli juz ie bron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratilt Posted May 14, 2010 Author Report Share Posted May 14, 2010 dobra to moze zdejmij juz tego bana bo dalej widze mam, a dalem te screeny jakie mialem wiec juz chyba co chciales zobaczyc to zobaczyles? bo nie wiem o co ci kaman teraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 kurde, jak przeczytałem temat myślałem że bedzie lepiej a tu w miare spokojnie ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Niech h@ rozwiązują ten problem. JA TU TYLKO SPRZATAM. 6 screenow, albo siema. Nie widze opcji, aby były 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 ja bym sie tak nie szczypał jakby coś miał to na tych by było widać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Damian IV Sprawiedliwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Niestety nieznalazlem w podanej przez ciebie lokacji 6 screenow(cstrike/cstrike_polish) ale za to znalazlem 3 screeny w folderze cstrike,spakowane umieszczam:http://www.speedyshare.com/files/22432291/india.rar Jednak dalej mnie zastanawia z jakiego powodu dostalem bana? A ni nie mialem jakichs zajebistych fragow a nie nie skanowalem jakos "inaczej", wiec sie dziwie czemu akurat na indii a nie na scoutzknivez3 gdzie mialem 30:12 ;p Po obejrzeniu ss'ow prosze o jak najszybsze zdjecie bana, z gory dziekuje! ja cie znam gnoju jeszcze z LOLa attack a tymi zerami sie nie przejmuj bo oni kazdego zbanują takich mamy czi hanterów jebac LOLa i twoja matke gnoju bez napletka [ Dodano: 2010-05-15, 04:08 ] Ni chuja, za jednym razem robi sie 2screeny, wiec nie wiedze mozliwosci aby byly 3. chyba ze wpisalem 1.5 komendy, juve pierdol sie i swoich kumpli juz ie bron jestem kurwa ciekawy czy na realu tez bys tak pial klate ...... skurwialy hipis .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 W sumie macie racje, unban, czysty JiHad akurat hipisow to ja nienawidze, wiec znajdz na mnie jakies inne okreslenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 w nawiazaniu do http://forum.wiejska-chata.pl/viewtopic.php?p=124044&sid=d3bc027fc54a529b2824aa73e96e837e#124044 blunt zwrocil konstruktywna uwage. ban zostaje do czasu wrzucenia calosci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Jeśli jest jakis problem, mozna sprawdzic w konsoli ze screeny robilem wpisujac komende 3x. Nie wiem jak ma sie to do robienia screenow, ale nawiaze do wskazowki z amx "" Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 no to skoro 3 razy zrobiles i dal 3 screeny to w czym problem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BART3q Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 wybrana komenda zrobi 2 screeny wybranemu graczowi>" Jesli wpisuje komende to zapisuja sie 2 screeny czyli jak 3 razy wpisal to powinno byc 6 screenow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratilt Posted May 15, 2010 Author Report Share Posted May 15, 2010 @up a co jesli zle wpisal i sie zrobily tylko 3 screeny?na dodatek w innej lokacji niz napisal.. to co mam zrobic teraz jak mam 3 screeny tylko ? zrobic jakies 3 inny na tej indii czy screen configu wrzucic czy cokolwiek innego? bo dalej nie czaje o co wam chodzi, gdyby dc public nie skasowali to to bym sie tu nawet nie pojawial :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Tygrys! Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Niech sprawdzą w logach ile screenów zrobiło :] i problem z głowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratilt Posted May 15, 2010 Author Report Share Posted May 15, 2010 haha to jest smiech na sali poprostu nie dosc ze zle cos z komendami pochrznil ten Gucio to jeszcze mnie odbanowac niechca chyba ze na serio jakis admin mnie nie lubi i sie kazal mnie pozbyc za stare czasy lolattacka/dc ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 cos z komendami pochrznil ten Gucio Słuchaj, nie oskarżaj mnie o błąd bo jeśli taki zaszedł to nie z mojej winy. Ja tu tylko sprzątam, a skoro informacją do komendy jest robienie przez nią dwóch screenów to właśnie nią się kieruję. Zostawiam to do wyjaśnienia h@, gdyż ja więcej tu nie pomogę, a ponadto nie mam nawet możliwości odbanowania Ciebie. Dziękuję, na tym moja działalność się kończy i proszę o wyrozumiałość. Nie staję po żadnej ze stron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratilt Posted May 15, 2010 Author Report Share Posted May 15, 2010 cos z komendami pochrznil ten Gucio Słuchaj, nie oskarżaj mnie o błąd bo jeśli taki zaszedł to nie z mojej winy. Ja tu tylko sprzątam, a skoro informacją do komendy jest robienie przez nią dwóch screenów to właśnie nią się kieruję. Zostawiam to do wyjaśnienia h@, gdyż ja więcej tu nie pomogę, a ponadto nie mam nawet możliwości odbanowania Ciebie. Dziękuję, na tym moja działalność się kończy i proszę o wyrozumiałość. Nie staję po żadnej ze stron. Gdybys mnie nie banowal to by problemu nie bylo ;p, nawet nie napisales za co tak naprawde byl ten ban. Grales sam na tej indii ze mna i z jakims innym typewm w tt, otwierales, poszedles na spekta, ja zabilem po paru rundach kilku i majac staty 12:7 dostalem bana :OOOO. Nie wiem ile na tym spekcie siedziales 3-4 rundy? i po tym czasie stwierdziles ze jednak mam wh/aima/speedhacka czy cokolwiek innego? Po co banowales skoro zadnego dowodu nie miales chociaz napisz. Co innego na popszedniej mapie gdzie mialem 30:12 i pare razy banie walnalem przez sciane ;p Ostatni raz za cheaty polecialem z ffa jak nowa myszke i klawe kupilem 4 lata temu ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 ale słuchaj jak admin Cie banuje to nie musi Ci mówić za co i czemu wiec albo chcesz grać albo go wyzywasz i masz wyjebane i idziesz spać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratilt Posted May 15, 2010 Author Report Share Posted May 15, 2010 to raczej wygladalo na "Mam admina zbanujmy kogos. ooo ten otweira to ma haxy. o ban juz mam wprawe :D" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts