Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Gucio za co ban?!?

Recommended Posts

Grajac se dzis awp_india kolo godziny 16 nagle dostalem bana ;o

[AMXBANS] You are Banned from this server by admin Gucio

[AMXBANS] You are permanently banned.

[AMXBANS] Banned nick : Ratilt

[AMXBANS] Reason : ' Prosze o umieszczenie screenow na forum. '

[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 7502

wrzucam screena bana:

http://www.speedyshare.com/files/22430301/banzanic.JPG

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Podałem instrukcję w "powodzie" co masz zrobić z banem. Ja tu tylko sprawdzam, mogę się mylić jak każdy człowiek.

Screeny masz w folderze cstrike/cstrike_polish, jest ich 6, więc proszę o umieszczenie ich na przykładowo wyslijto.pl spakowane w .rar :P

Niestety nieznalazlem w podanej przez ciebie lokacji 6 screenow(cstrike/cstrike_polish) ale za to znalazlem 3 screeny w folderze cstrike,spakowane umieszczam:

http://www.speedyshare.com/files/22432291/india.rar

Jednak dalej mnie zastanawia z jakiego powodu dostalem bana? A ni nie mialem jakichs zajebistych fragow a nie nie skanowalem jakos "inaczej", wiec sie dziwie czemu akurat na indii a nie na scoutzknivez3 gdzie mialem 30:12 ;p Po obejrzeniu ss'ow prosze o jak najszybsze zdjecie bana, z gory dziekuje!

Niestety nieznalazlem w podanej przez ciebie lokacji 6 screenow(cstrike/cstrike_polish) ale za to znalazlem 3 screeny w folderze cstrike,spakowane umieszczam:

Jednak dalej mnie zastanawia z jakiego powodu dostalem bana? A ni nie mialem jakichs zajebistych fragow a nie nie skanowalem jakos "inaczej", wiec sie dziwie czemu akurat na indii a nie na scoutzknivez3 gdzie mialem 30:12 ;p Po obejrzeniu ss'ow prosze o jak najszybsze zdjecie bana, z gory dziekuje!

ja cie znam gnoju jeszcze z LOLa attack :P a tymi zerami sie nie przejmuj bo oni kazdego zbanują takich mamy czi hanterów :(

ja cie znam gnoju jeszcze z LOLa attack :P a tymi zerami sie nie przejmuj bo oni kazdego zbanują takich mamy czi hanterów :(

jebac LOLa i twoja matke gnoju bez napletka

[ Dodano: 2010-05-15, 04:08 ]

Ni chuja, za jednym razem robi sie 2screeny, wiec nie wiedze mozliwosci aby byly 3. chyba ze wpisalem 1.5 komendy, juve pierdol sie i swoich kumpli juz ie bron

jestem kurwa ciekawy czy na realu tez bys tak pial klate ...... skurwialy hipis ....

@up

a co jesli zle wpisal i sie zrobily tylko 3 screeny?na dodatek w innej lokacji niz napisal..

to co mam zrobic teraz jak mam 3 screeny tylko ? zrobic jakies 3 inny na tej indii czy screen configu wrzucic czy cokolwiek innego? bo dalej nie czaje o co wam chodzi, gdyby dc public nie skasowali to to bym sie tu nawet nie pojawial :<

haha to jest smiech na sali poprostu nie dosc ze zle cos z komendami pochrznil ten Gucio to jeszcze mnie odbanowac niechca :P chyba ze na serio jakis admin mnie nie lubi i sie kazal mnie pozbyc za stare czasy lolattacka/dc ;p

cos z komendami pochrznil ten Gucio

Słuchaj, nie oskarżaj mnie o błąd bo jeśli taki zaszedł to nie z mojej winy.

Ja tu tylko sprzątam, a skoro informacją do komendy jest robienie przez nią dwóch screenów to właśnie nią się kieruję. Zostawiam to do wyjaśnienia h@, gdyż ja więcej tu nie pomogę, a ponadto nie mam nawet możliwości odbanowania Ciebie.

Dziękuję, na tym moja działalność się kończy i proszę o wyrozumiałość. Nie staję po żadnej ze stron.

cos z komendami pochrznil ten Gucio

Słuchaj, nie oskarżaj mnie o błąd bo jeśli taki zaszedł to nie z mojej winy.

Ja tu tylko sprzątam, a skoro informacją do komendy jest robienie przez nią dwóch screenów to właśnie nią się kieruję. Zostawiam to do wyjaśnienia h@, gdyż ja więcej tu nie pomogę, a ponadto nie mam nawet możliwości odbanowania Ciebie.

Dziękuję, na tym moja działalność się kończy i proszę o wyrozumiałość. Nie staję po żadnej ze stron.

Gdybys mnie nie banowal to by problemu nie bylo ;p, nawet nie napisales za co tak naprawde byl ten ban. Grales sam na tej indii ze mna i z jakims innym typewm w tt, otwierales, poszedles na spekta, ja zabilem po paru rundach kilku i majac staty 12:7 dostalem bana :OOOO. Nie wiem ile na tym spekcie siedziales 3-4 rundy? i po tym czasie stwierdziles ze jednak mam wh/aima/speedhacka czy cokolwiek innego? Po co banowales skoro zadnego dowodu nie miales chociaz napisz. Co innego na popszedniej mapie gdzie mialem 30:12 i pare razy banie walnalem przez sciane ;p Ostatni raz za cheaty polecialem z ffa jak nowa myszke i klawe kupilem 4 lata temu ;p

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.