blunt Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 http://forum.wiejska-chata.pl/viewtopic.php?p=124029&sid=6e217974b9f6fefb71d0931da095bf82#124029 ja bym sie tak nie szczypał jakby coś miał to na tych by było widać Przychodzili tacy ktorzy ktorzy dali 10 zdjec, i tylko na jednym bylo cos widac. Skoro zrobil 6 zdjec, to 6 powinno sie tu pojawic. Dziekuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 nie chodzi mi o samą ilość screenów a o to że były takie że z np widać było kolesiowi tyłko łeb , na wh było by widać go całego , a według mnie jakby typowi chciało sie bawić w jakies przerabianie to zrobił by to ze wszystkimi a nie tylko z 3 bo to juz bez sensu , niewiem no zresztą sam gucio powiedział : Ni chuja, za jednym razem robi sie 2screeny wiec wpisał komende 3 razy wiec moze jednak nie robi sie po 2 ssy tzn niewiem bo nigdy nie miałem z tym doczynienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts