Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Czerwcowy konkurs! Cenna nagroda do wygrania :)

Recommended Posts

Witajcie,

z dniem 1 czerwca organizujemy konkurs. Do wygrania nowy Razer Deathadder Respawn !!!

Wystarczy w ciągu miesiąca (1 czerwca - 1 lipca) uzbierać jak największą liczbę zabić z noża na serwerze 4fun/bf2 - biorących udział będziemy rozliczać na podstawie statystyk PsychoStats.

Przypominamy, ze do wygrania niezbedne jest konto na tym forum oraz profil w temacie, gdzie sie przedstawiamy.

Pozdrawiamy! :-)

Ranking:

http://stats.wiejska-chata.pl/4fun/weapon.php?id=1

Regulamin.

1. Konkurs trwa od 1 do 30 czerwca

2. Konkurs skikerowany dla graczy - nie dla adminow ale...

3. Jezeli najwieksza ilosc fragow z kosy uzbiera admin - wowczas nikt nie wygrywa myszki i jest organizowana druga edycja, w ktorej udzial beda mogli wziac takze admini, headadmini i czlonkowie Rady.

4. Ustawki i wszlekie proby osztustwa - ban na 30 dni bez zmiluj sie - nie bedzie nas obchodzilo czy grasz tu dzien czy 2 lata

5. Ranking zabic z noza na podstawie psychostats

6. Wymagane zdjecie profilowe z kartka i napisem "To ja wygram Razera na www.wiejska-chata.pl".

7. Dla wszystkich, ktorzy umieszcza adres naszej strony w swojej nazwie friends - +5 fragow.

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bo jako, że admini najczesciej sa zzyci z tym serwerem, nie potrzeba dawac im nagrod aby grali, sa oni stalymi graczami, rozumiesz? Ja nie jestem adminem i moge sie tyrac na kosy, ale tu bardziej chodzi o reklame serwera niz jakas nagrode ^^ Rozkmin cycu, rozkmin.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.