S1CK Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Za przeproszeniem: Ow korz dostałem bana za ponowne używanie kury po retry, Po primo skurwiały barszczyk dał mi bana Po drugie primo gdzie pisze ,że nie wolno SUMMA SUMMARUM ODBANUJCIEM NIE BO NIE WIEDZIAŁEM SZNELA KURWA, BO MUSZE TYRAĆ FRAGI. DZIĘKUJE :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
mARIAN Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 chuja ic nie bylo o tym ze kurakiem nie mozna jakies barszczyki z dupy ie maja co robic to szeryfuja na spekcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 no mogl nie wiedziec ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Tygrys! Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 nie ma opcji sick , moge na układ pójść , żeby do 2 dni skrócić :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
S1CK Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 Weź kurwa 2 dni, 1*12 tyle bd nakurwiał paczek i haker popierodlilo, ja musze tyrac. Wyjebałem 3 fragi na krzyzz i ban nawet nie ostrzegles, sry Peha dostał bana jak ja po retry byłem, of korz odbanuj i bd tyrał fragi na kd 2:1. btw. jakis skurwiel wygral wybory Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkr Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 nie ma opcji sick , moge na układ pójść , żeby do 2 dni skrócić :] Daj mu unbana , typek nawet nie wiedział że tak nie można ( w sumie sam nie wiedziałem tyle że mam w dupie zabijanie z kosy xD ) Nowy jest i nie ma co go zniechęcać Link to comment Share on other sites More sharing options...
S1CK Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 btw. mam wyjebane na ten konkurs i możecie mnie w ogóle nie brać pod uwage, wszyscy nade mną dobrze gadają, SAKE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfk2 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Popieram S1CKa on musi tyrać dniami i nocami. A bana od Komucha Barczyka ściągnąć. PS, Nie dajmy komunie panować na serwerze !!!!! :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mARIAN Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Regulamin. 1. Konkurs trwa od 1 do 30 czerwca 2. Konkurs skikerowany dla graczy - nie dla adminow ale... 3. Jezeli najwieksza ilosc fragow z kosy uzbiera admin - wowczas nikt nie wygrywa myszki i jest organizowana druga edycja, w ktorej udzial beda mogli wziac takze admini, headadmini i czlonkowie Rady. 4. Ustawki i wszlekie proby osztustwa - ban na 30 dni bez zmiluj sie - nie bedzie nas obchodzilo czy grasz tu dzien czy 2 lata 5. Ranking zabic z noza na podstawie psychostats 6. Wymagane zdjecie profilowe z kartka i napisem "To ja wygram Razera na www.wiejska-chata.pl". 7. Dla wszystkich, ktorzy umieszcza adres naszej strony w swojej nazwie friends - +5 fragow. komunisto gdzie to pisze ze nie wolno kurakiem kurwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Tygrys! Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 komunisto gdzie to pisze ze nie wolno kurakiem kurwa 4. Ustawki i wszlekie proby osztustwa Próba oszustwa , robisz reconnecta dalej kurakiem biegasz i z kosy zabijasz , wiec oszukujesz bo nie dzieje sie to normalnie . -> Wyraziłem swoje zdanie na ten temat i już decyzji nie zmienie , jedynie moge przystać na to , żeby skrócić bana :] Jak tam chcecie po mnie jechać , to se róbcie co chcecie i tak nic tym nie zdziałacie , a ja mam na to wyjebane Link to comment Share on other sites More sharing options...
S1CK Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 Popieram S1CKa on musi tyrać dniami i nocami. A bana od Komucha Barczyka ściągnąć. PS, Nie dajmy komunie panować na serwerze !!!!! :evil: j/w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Staje w obronie tych pierdolonych pedałów, ale każdy orze jak może. Znaleźli sobie taki sposób, nie był opisany w regulaminie, więc unban dla nich. Regulamin Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 wyjdz z chałupy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S1CK Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 Kurwa, dajcie tego unbana w chuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 troszeczke wypaczone macie poczucie sprawiedliwosci. punkt 4. Wy korzystaliscie z bugow pluginu wiec krotkie i tresciwe spierdalac powinno wystarczyc. na zadne skracania rowniez sie nie zgadzam. ameno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 sie pozabijają dla myszki Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Staje w obronie tych pierdolonych pedałów, ale każdy orze jak może. Znaleźli sobie taki sposób, nie był opisany w regulaminie, więc unban dla nich. Regulaminnie lubie huja ale go popieram na 95% i barszcz takie bany daje... nastepny do odstrzału hhahaha daj adres jihad cie odwiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
S1CK Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 Tyle osób nie ma nic przeciwko unbanowi ale zapalency dalej swoje, co wam to kurwa przeszkadzało, 3 x sie zabilem pod rzad jeszcze styrałem aż 3 kosy. @ EDIT: Jebie mnie ten konkurs mogę być z góry nie bramy pod uwagę mnie liczy się psychostatsy i wyjebanie 2.0 k : d i wykurwainie hakera w bf2 wiec kurwa odbanujcie i nie robcie jaj -,- Kurwa nie z tego slynie wiejska, jak chuj - nie z tego jakis barszczyk? o0 kto to w ogóle jest jebnal bana na 3 dni za 4fun prosze Was... @ EDIT 2: kurą sobie zjebanego kabula gralem 5-6 rund i tak btw. jak ta kura to taki jebany myk na nabijanie kos to ja sie pytam czemu nie wylaczyliscie? 1hp bylo usuniecie ofc. ☻ - Gucio ale dziś mu daruje '3<' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 ja pierdole. jest napisane - nie ouszkujemy - nie wazne kurwa jak. Gdybym napisal nie zabijaj - przypierdolilibyscie sie do tego, ze nie wskazalem czym nie mozna zabijac. banda idiotow... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mARIAN Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 ale on ma wyjebane na konkurs to czemu nie unban ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@r@S Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 za 150h+ na steamie Link to comment Share on other sites More sharing options...
S1CK Posted June 21, 2010 Author Report Share Posted June 21, 2010 KURWA MAĆ, virus ile razy mam powtarzać ,że sram na ten konkurs ,tą myszkę i te kosy? Jeżeli ban ,bo oszukiwałem w konkursie no to jak minie konkurs bd mógł zapierdalać kurczakiem ta? jak tak to odbanujcie i serio nie bierzcie mnie pod uwagę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Tygrys! Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 KURWA MAĆ, virus ile razy mam powtarzać ,że sram na ten konkurs ,tą myszkę i te kosy?Jeżeli ban ,bo oszukiwałem w konkursie no to jak minie konkurs bd mógł zapierdalać kurczakiem ta? jak tak to odbanujcie i serio nie bierzcie mnie pod uwagę. Jeżeli tak ja jestem za . Jeżeli ban ,bo oszukiwałem w konkursie no to jak minie konkurs bd mógł zapierdalać kurczakiem ta? Bez przesady , nie tyle razy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 na innych serwerach rzadko spotyka się motyw z kurczakiem, więc nie dziwię się, że jak ktoś pierwszy raz to zobaczy to się musi nacieszyć, zresztą na pewno nie wiedział, że to jest zabronione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Jeżeli ban ,bo oszukiwałem w konkursie no to jak minie konkurs bd mógł zapierdalać kurczakiem ta? tak, dokladnie tak. wiec bana moge zdjac na warunkach dyskwalifikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts