EIq518 Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Witam chciał bym kupić admina na serwerze gdyż gra tam wiele cheatow i niestety nie ma gry przez takie osoby a widzę ze sam Gucio nie zawsze jest na serwie a na pewno przydał by się 2 admin do pomocy miałem admina na wielu serwerach wiec znam się na tym nie wiem może niech ktoś się wypowie np.Gucio gram z nim wiec może coś o mnie powiedzieć nie patrzcie na to ze dołączyłem dzisiaj albo coś bo zapomniałem hasła do mojego konta wiec stworzyłem nowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 niech ktoś się wypowie np.Gucio gram z nim wiec może coś o mnie powiedzieć oj chyba nie chcial byś xD napisz cos więcej o sobie, bo zaprawdę powiadam Ci huja wiemy o Tobie ;< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucioo Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Jestem na TAK jest kasa to nie wiedze problemu . Nie czituje Ogarnięty chłop nie przeklina A i zaprezentuj się Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 jest kasa to nie wiedze problemu widzisz pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to HÓI (czytane chuj) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 ja rowniez nie mam nic przeciwko. podaj nick, ip lub steamid na gg #1455208. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 niech ktoś się wypowie np.Gucio gram z nim wiec może coś o mnie powiedzieć oj chyba nie chcial byś xD to nie ten Gucio o ktorym myslisz. Tez popieram, chociaz tam nie znam sie na tym modzie, ale na kazdym potrzebujemy adminow, a skoro chlopak jest ok i Adas sie zgadza to tym bardziej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 NICHUJA NIE ZGADZAM SIĘ ! PROSIL MNIE O GLOS CZYLI JESTEM PONAD WAS ! niach niach niach ! A tak serio : 1. Idź do tematu "Poznajmy się" 2. Napisz wszystko pięknie wg. schematu 3. Bądź dla mnie miły, a pomyślimy 4. Musisz wstawić zdjęcie trzymając kartkę "Juvego Stara to kurwa" Dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucioo Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 On ma juz admina :-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts