Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Pare zmian bledow? Cokolwiek :)

Czy nadawal bym sie na admina na JAILU :OOO (Az sam nie wierze jaki ja boski)  

8 members have voted

1. 1. Czy nadawal bym sie na admina na JAILU :OOO (Az sam nie wierze jaki ja boski)

• Tjaaa jestes sexi przystojny i chcialabym sie stuknac z Toba misQ RRr
      2
    • Ta mozesz byc
      2
    • Nie, jestes tepa lachudra ktora zasmieca nasze umysly! Przepadnij silo nieczysta a KYSZ !
      4

Recommended Posts

[shadow=brown][JailBreak] Not CT alive/connected to fight [/shadow] tak wiec napomknalem troche o tym wlasnie zee to sie pojawia :) ten komunikat niby nic.. ale po pewnym czasie troche to razi :D tak wiec otoz gralem sobie z zizim 1v1 jak go zabilem albo on mnie nie w zyczeniach (lub normalnie) to wyskakiwal taki o to koment :D no troche to dziwne... bo jak niezywy CT moze sie podlaczyc do walki :)?

Pozatym mysle ze na niektorych mapkach przydalo by sie lekkie urozmaicenie typu ze np w jakiejs skrzynce bron albo w smietniku, lub jak napomknal ZIZI ze jak koles np sie sluchal guarda dluzej niz 30 sec. to otrzymywal fajne ability typu ze biega szybciej albo cos... poza tym zauwazylismy jeszcze ze lom nie ma szans z paralizatorem.. 2 walniecia z parala i dupa koles ginie :( to rownie dobrze mozna nazwac jak... przy dobrym siexie:D i osobiscie wpadlem jeszcze na takie cos ze jak wyskakuje nam powitalny ekranik to moglo by sie tez pytac o plec naszych graczy:)? bo widzialem gdzies na death runie taki motyw (i nie tylko dtr) ze sa modele kobiece szybciej biegaja ale mniej hp maja:) hmmm jak cos jeszcze fajnego lub pozytecznego znajdziemy damy znac:) ale mysle ze trzeba bedzie podpatrzec co maja inni :) a wlasnie nie wiem czy mozna tutaj linki wlepiac :) ale zaryzykuje KLIK nooo w tym pluginie mysle ze wiecie o co chodzi :P nie wiem czy go macie wlasnie czy nie : ) ale zawsze sie przyda pomoc innych :) oraz cos smiesznego (proponuje obejrzec ling na YT) wrecz po proostu myslalem ze dostane orgazmu Klikus Dziekuje :) To by bylo na tyle ;) (propos moich wyglupow:D Mam to w dupie jak mnie postrzegacie Jail to zabawa TP podstawa)

1. Co do admina- nie ma sprawy, na poczatek OK. My tutaj mamy taka zasade, ze kazdy sie sklada po 8 zlotych miesiecznie na serwery ale poki co serwer jest nowy wiec nie widze sensu pobierania oplat, dopoki sie nie rozkreci ale wspominam o tym za wczasu. Podeslij steamid.

2. Not CT alive/connected to fight -musi to byc wewnetrzny blad pluginu zarzadzajacego jailem. Postaram sie to okielznac w wolnym czasie ale tego juz bede mial ostatnio mniej wiec Technik moze cos pomoze.

3. Jailbreak Extreme - nie ma polskiego tlumaczenia, moznaby sie pokusic o spolszczenie ale nie wiem jak z kompatybilnoscia pozostalych pluginow. No ale zawsze mozna sprobowac.

4. Co do itemow w skrzynkach - wiekszosc map ma takowe porozrzucane w roznych miejscach :D

5. Co do nagrod za posluszenstwo - musielibyscie znalezc ten plugin co daje ability albo podpytac kogos/poprosic o niego.

6. Co do modeli kobiet itd - da sie zrobic ale potrzebuje czasu na napisanie pluginu - wiec zrobimy ale niepredko.

7. Czapki? jasne :D wgram wieczorem

8. Dodatkowo mozliwosc kupienia nozy lub nozopodobnych przedmiotow na poczatku rundy.

9. Dzieki za rejestracje i konstruktywna wypowiedz, opinie i propozycje.

Pluginy zazwyczaj rzadko sie żrą... wiem to z doswiadczenia na moim serwerze dzialal zombie mod z hs modem.. + super weapons mod:P i jakos nie bylo problemow co do pluginow przetlumaczyc jest prosciej niz pisac od nowa a z tym modelem kobiet to tez mozna troche poszukac tego plugina bo wczoraj znalazlem inny ciekawy plugin co przypisuje pod steam id model co za tym idzie kazdy by mogl miec indywidualny model wiec troszke ciekawiej ale to juz jakby to powiedziedz dla tych co by mieli slota mysle by to bylo lepszym rozwiazaniem :D co do tamtego bledu w pluginie to nie wystepuje on jesli gra wiadomo 2 ct... to zazwyczaj wystepuje jak jest 1v1 na czystym serwerze bez spectow itd...

Dziekuje za wypowiedzenie sie w tej kwescie i jak cos to chetnie pomoge.

Do uslszenia/zobaczenia na serwerze badz piwie(przepraszam za ta pisownie... za duzo nie spie... wiec juz jestem otepialy jak but ale staram sie cokolwiek robic w sprawie serwera)

(co do ankiety zawsze wole sie dowiedziec co ludzie o mnie mysla, nie chce byc nielubianym adminem i niechcianym)

i osobiscie wpadlem jeszcze na takie cos ze jak wyskakuje nam powitalny ekranik to moglo by sie tez pytac o plec naszych graczy:)? bo widzialem gdzies na death runie taki motyw (i nie tylko dtr) ze sa modele kobiece szybciej biegaja ale mniej hp maja:)

Sutki Cię swędzą :D ? nie mogę mieć mniej hp niż inni, bo i tak mnie oni leją, a tak mam jakieś szanse xD