✪ Michal Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Proponuje wywalić to zasrane menu! Po pierwsze wkur* Po drugie jest pod V gdzie wiekszosc ma mowienie Jak juz ma zostac to zmiencie bind na J tam nikt nic nie ma (mowie o wiekszosci) dziekuje dobranoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 nie no pod V dobrze jest pod ręką przynajmniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 mowienie pod V ? ja mam pod Z ale przeszukiwanie na P to lipa troche, bo tam ma wiekszosc amxmodemenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parzo Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 a ja dalej bede tlukl temat o tym ze bronie wiezniow powinny byc zbalansowane bo to jest serio IMBA... lub chociaz dajcie im cos takiego jak na soccer jam typu ze maja jakis rodzaj adrenaliny ze moga szybciej biegac przez jakisc czas... (nawet nie wiem czy da sie z osobna taki plugin pobrac) no a co do tego kto ma pod v hadanie? ja tam mam pod tabulatorem... i moge dzieki temu chodzic i strafowac... chyba ze kciuka uzywasz.. ale wtedy nie mozesz skakac ^^ no IMHO ze masz jakis 6 palec albo cos... // Tak wiec przed chwilka sobie pogralem byla garstka osob 2 hmmm tak wiec prosil bym jeszcze o Jaśnie Pana (boze co za nick.. do czego ja sie znizam..) O! Napisanie zasad! w plikach TXT jest PUSTO! a najlepiej by bylo gdyby na Dzien Dobry pokazywalo "Zapoznaj sie z zasadami bo inaczej ban na 24" takie mile przywitanie powinno byc:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 szybciej biegaja jak sie robi przysiady i sprawdzasz na /silownia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parzo Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 szybciej biegaja jak sie robi przysiady i sprawdzasz na /silownia biegaja podczas strzelania szybciej... zacznijmy od tego... bo plugin jest zwiazany ze strzelaniem... jak na innych jailach... tez byl plugin silownia i wlasnie to dawal.. bo tutaj szybciej sie nie biega... bez broni tylko jak sie strzela... (przepraszam ze nie zedytowalem posta wyzej ale jak prowadzic dyskusje to od nowego watka... wiem ze to nabijanie.. ale cos za cos^^) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 jak nie biega szybciej ? testowaliśmy i Adaś zapierdzielał szybko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 pliki TXT powinny dziś wieczorem max jutro na dranem zostać wypełnione po brzegi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 co do bindowania v... jam ma voice pod K i tak jest standardowo. Co do P - moge zmienic binda nie mniej przypominam, ze rewizja jest tez dostepna z poziomu menu. Balans broni - nie ma sprawy. Zaproponujcie ceny nozy i dmg jaki powinny zadawac, odpowiednio dla przepychacza, tasaka, maczety i pily. Parzo - mowiles cos o pluginie do gadania? i ostatnia rzecz - balans liczby ct i tt - tego zrobic nie potrafie bo pluginy dostepne w sieci sa uposledzone pod tym wzgledem i zbugowane. Pozostaje wiec przerzucanie przez adminow. (przepraszam ze nie zedytowalem posta wyzej ale jak prowadzic dyskusje to od nowego watka... wiem ze to nabijanie.. ale cos za cos^^) Parzo na milosc Boska nikt Cie tutaj za to nie ukrzyzuje. Baaa -mozesz nabijac postow do woli - ile chcesz i gdzie chcesz (prawie). Wiejska jest bardzo luzna, bardzo tolerancyjna i taka pozostanie wiec nie ma sie co tlumaczyc i zgrywac kulturalnego - nie ma takiej potrzerby tutaj - naprawde. Dzieki za pomoc i zainteresowanie serwerem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Co do P - moge zmienic binda nie mniej przypominam, ze rewizja jest tez dostepna z poziomu menu. Tak jest dostępna, ale automatycznie P też przypisuje do rewizji :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 wiec jaki klawisz Agus? gdzie to zbinndowac? a moze nie bindowac i zostawic ty;ko z poziomu menu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parzo Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Tej wiesz co... bede musial poswiecic troche czasu na poszukanie tego plugina ;x bo nie wiem dokladnie ale mi sie wydawalo ze takie cos jest... co do tych przysiadow to po ilu przysiadach sie zapierdala przy tysiacu? ta? kto ci tysiac razy albo tam 300 razy naklika ctrl... ja bym byl za pluginem takim jak w soccer jam i tam za np kille albo cos by sie dostawalo np xp ktory by to wydluzal mozliwosc zapierdalania albo wlasnie po silce od ilosc tych jebanych przysiadow by sie dalo mozliwosc tej "adrenalinki" a i potem mi pokazecie jeszcze to zapierdalanie na jailu po tych przysiadach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 co do pluginy z soccerjam .. to jest całkiem ceikawy pomysł expa jako więzień mozna nabijać w jakiś błachostkach i np. range od iluś tam ujebań klawisza dostajesz range więzienną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parzo Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Rusek Ty myslisz ^^? O ja Cie! az sie napalilem! 1// To co obiecalem wczoraj Jaśnie Panowi zeby nie bylo ze sie nie wywiazuje [shadow=yellow]Klik [/shadow] O to ten plugin o ktorym mowilem od wczoraj szukalem i zasnalem o 4... ale znalazlem...ha a nawet wiecej o to moje propozycje do JAIL BREAK 2// Gdy pan klawisz mowi wyrzuc lom to dostosuj sie otoz plugin nawet taki tutaj jest ze nozyk tez wyrzuci sie Klik 3// Zeby nas niebieskich bylo mniej by sie admin nie denerwowal by limit teamu byl znosny zeby bylo max nas 4 a nie 8 Plugin ktory ustawia maxymalna ilosc ludzi w teamie 4// A gdy w serce walna Cie... to uwazaj bo to moze skonczyc zgonem sie... Klik 5// A wiec klawiszu boisz sie mnie? Ze wejde Ci do gun room'a? To lepiej zaopatrz w ten plugin sie Klik 6// Lubisz cos ruskiego i zlotego? Mam cos specjalnie dla Ciebie kolego (Plugin najlepiej zeby byl ustawiony tylko i wylacznie dla CT) Klik (sorki wylogowalo mnie i mi jako gosc napisalo wiec prosze o usuniecie tamtego wpisu nade mna) // Tak wiec jeszcze prosil bym do amxmodmenu dodanie mapek typu JAIL zeby mozna bylo robic VOTE bo nie kazdy pamieta nazwe mapki cala:) [ Dodano: 2010-09-24, 15:45 ] Fuck mozna prosic o przerzucenie odpowiedzi ? albo chuj niechc tutaj wisza.. bo pomylilem tematy... no chuj tutaj bedziemy prowadzic dyskusje nadal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 ja pod V miałem moja ulubioną broń - amxmodmenu ale nie płacze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parzo Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Ktos w ogole przegladnal te pluginy co podeslalem;p? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Parzak - kawal dobrej roboty. W nocy do tego przysiade i do systemu rang wieziennych - w sumie moge takie cos napisac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 potrzebuje jeszcze zebyscie mi przygotowali 18 rang wieziennych, najlepiej jakis grypsowych i poszeregowali je od najnizszej do najwyzszej - dacie rade? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 1. Cwel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parzo Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 2. Lachociag 3. szumowina 4. chuligan 5. gangster 6. morderca 7. seryjny morderca 8. Mafiozo Si? [ Dodano: 2010-09-24, 16:45 ] 9. Wladca wiezienia ^^? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 ja np mowienei mam na scrollu. poza tym nie wydaje mi sie zeby WIEKSZOSC miala ta funkcje pod V. btw. juz mi sie nie chce czytac tak dupnych postow jak te od Parza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 a np mowienei mam na scrollu najlepsze wyjscie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parzo Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 ja przynajmniej cos robie a nie wale konia jak ty :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 o kurwa ;o cieta riposta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parzo Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 ziew... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts