Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Male ale Wielkie zmiany

Archaniol
 Share

Recommended Posts

witam.

z powodu ze wirusa nie da rady zlapac na steamie (bo nie chce mnie dodac) a misiek juz sie nie zajmuje ponoc wch to zaloze posta.

a wiec... proponowalbym by z hero przerobic serv na call of duty mod'a.

teraz w sieci jest nowy cod mod ktory cieszy sie slawa.

nowe klasy posiada ktore wymiataja.

niestety cod przewaznie znajduje sie na servach

niestabilnych

nie konserwatywnych (czyli administracja albo nie ogarnia z ustawieniami lub przesadza z nimi)

pkt expa ustawic na +, czyli zwiekszona ilosc pkt expa, za wygranie 10, za zabicie w zaleznosci od killa (przewaznie od +25 do +55)

+exp za wybuch paki

+exp za rozbrojenie paki

wch cieszy siepopularnoscia, poisiada stabilne servy i siec jest konserwatywna.

cod powinno zwiekszyc liczbe graczy.

moje zdanie to niestety - NIE, bo .. ( i tu mozna wypisywac i wypisywac )

ale jesli jest jak mówisz, czemu by nie powołać nowego/zamiennego za coś czego nikt nie odwiedza ;)

na SH w ostatnim czasie był nawet full server i oczywiscie mozna to utrzymywac, ale do tego potrzebni są ( jak wszedzie ) kompetentni admini...

wirus, moze i tania initacja diabosa, ale nowy cod mod jest na własnej sciezce.

tylko itemy maja pozmieniane nazwy.

ze wzgledu na expienie ludzie strasznie lubia w to grac.

sam jak gralem w pierwsza serie codmod to sie smialem ze to zwykle diablo ale ze zmienionymi

nazwami klas i nieco zmienione, ale nowe cod ma wlasny silnik juz. chcesz to podam ci ip serva gdzie jest nowy cod i se lukniesz.

mimo cziterow i faktu ze tamten serv jest niestabilny to czesto jest pelny.

Virus ja mogę się zająć ściągnięciem ludzi(przynajmniej paru,ale zawsze coś), bo serv, o którym mówiłem się rozleciał i wiara nie ma gdzie grać, a chęć jest duża. Więc napewno by chociaż paru się zadomowiło tak jakby. Co do ilości slotów myślę, że 20 jest rozsądna liczbą.

Ursek Ty grałeś wogóle na tym modzie? Bo mi się wydaje że nie... jak masz taki item jak np podręcznik szpiega albo tajemnica generała(1/1 z he) to na mapach fun wystarczy 1 osoba go posiadająca i cały przeciwny team leży :-) tak jak już pisałem wcześniej only de_dust, de_dust2, inferno, westwood, aztec itd