Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Dlaczego dosstałem bana.

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Wszystko ładnie i pięknie, ale bana jak mam tak mam.

Po drugie ehh.. :( nie naśmiewajcie się tak bo skoro jak ponoszę konekwencje za niekompetencje Redziego, to chyba nie jest moja wina i należą mi się przeprosiny.

Po 3 miałem wcześniej 3 bany w tym dwa też przez niekompetencje innych:

N3olit-najpierw we mnie strzelał(TK) a potem zbanował że mu oddałem.

XAdm-chyba jakiś "Mandu"- za rzucanie flasha na respie też zresztą niesłusznie i w obronie swojego "Ja", ale co tam

Admin X- że niby klatkuje

Nie będe się dalej rozpisywał bo zanim mnie odbauja to dostane kolejnego niesłusznego bana za gadanie :-/

Ale tak pozatym to fajny serv : ;-)

N3olit-najpierw we mnie strzelał(TK) a potem zbanował że mu oddałem.

XAdm-chyba jakiś "Mandu"- za rzucanie flasha na respie też zresztą niesłusznie i w obronie swojego "Ja", ale co tam

Admin X- że niby klatkuje

Nie będe się dalej rozpisywał bo zanim mnie odbauja to dostane kolejnego niesłusznego bana za gadanie :-/

Ale tak pozatym to fajny serv : ;-)

jaką Ty masz pamięć :(

SweetChinMusic, jako, ze nie mamy jak Ci udowodnic, ze czitowales ale i Ty nie mozesz udowodnic, ze nie czitowales - pojdzmy na kompromis. To forum zrzesza ludzi z poczuciem humoru, wierze, ze i Ty takowe posiadasz. Bardzo prosilibysmy Cie o zrobienie laurki - na kartce formatu A4 zgietej na pol narysuj najladniej jak potrafisz Chatke stylizowana na wiejska w otoczeniu pól uprawnych (zeby w tle widac bylo ciagnik rolniczy i pasaca sie krowe) oraz obowiazkowo baranka przed domem (albo dwa), pasacego sie na zielonej trawie i slimaka wspinajacego sie po lisciu. Po otwarciu lautrki milo byloby zobaczyc napis

Zdjecie takowej laurki zamiesc w tym temacie - jesli dodatkowo zdecydujesz sie wyslac ja nam poczta (po uprzednim wstawieniu zdjec) moze nawet dostaniesz freeslota - to nie zart!

Pozdrawiam :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.