SweetChinMusic Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Znowou dostałem bana, znowu z dziwnym powodem "olemba trafił 2:0", znowu bez SS. Wiem że chociaż moja sytuacja wygląda z okropnie i na ub nie mam co liczyć pewnie, mógłby mi ktoś wytłumaczyć dlaczego dostałem bana, na jakiej podstawie wniosek o WH? Najlepiej JUVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 zostały zrobione 3 screeny :> kurwa koles 0 krycia z tym WH hahaha pokaż zdjęcia i zwracam honor :> ps. stawiam krate browarów ze Olemba sie nie myli Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 tym razem pewnie nawet laurka Cie nie obroni... pokaz screeny Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetChinMusic Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 Albo Ty pomiliłeś SteamID, albo on mnie z kimś, naprawdę. Zarz dodam linki do SS [ Dodano: 2010-10-12, 18:05 ] http://img221.imageshack.us/gal.php?g=dedust0001r.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 hahah zaraz jebne patrzcie jaki cwaniak na trzecim zdjeciu widac typowo ze mial wh i probowal zatuszowac kolesia a tak sie zarzekal. Beton po pachy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 no wycial kawalek sciany i wkleil tam gdzie kolesia bylo widac Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetChinMusic Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 Gdzie przepraszam?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek (-_-) Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 chyba nogą mu na lufe nadeptał Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 haha co za baran podejrzewam że pierwszy screen został zasłonięty konsolą bo był za trudny dla mistrza pejnta bo jakby grał długo to by nie miał pustej tylko jakieś gówna by mu pisały Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 hahah weź wyjdź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Ty no rafal dobrze tez mowi wycial konsole i to nie rowno wycial bo jak masz lewa krawedz consoli to masz tam taki pasek wgl jakby dusta albo mi sie juz wydaje wgl przez to ze wy tak uwazacie a ja wam przytakuje ;x Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetChinMusic Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 Pierwsza rzecz to konsola była po komendzie "clear"a przed komendą "vote", zeby choć troche czytelniej odczytać numery. Po drugie jak widzicie SS nie są najwyższej jakości wlączyłem na zoom i rzeczywiścięe zauważyłem drobną nieścisłość kilkupikselową, ale ja byłem po podskoku i widocznie tekstura mi się nie doczytała czy coś. Pozatem popatrzyłem na google image jak dokładnie wygląda ten "WH" i okazało się że ściany są całkiem przezroczyste i rozjaśnione. Wnisoek: Musiałbym zaciemiać ściany i 100 razy kopiować jak kogoś byłoby widać. A na dowod że SS nie są podrobione jest jeszcze jedna rzecz: Przypatrzcie się AWP ale tak dokladnie. Nie macie wrażenia t.j.b 3D? Co to oznacza? Że przed chwilą wykonałem skok w bok. To znaczy że parwdopodobieństwo nie wczytania grafiki jest 100x większe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 A mam dla was jeszcze jeden test, weźcie awp, włączcie zoom i weźcie konsolę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 po 1 sa rozne rodzaje wh po 2 na chuj CI consola jesli miales zoom .. raczej chciales kogos zabic .. po 3 pierwsze Twoje zdanie .. lepszego wkretu nie slyszalem .. po 4 no ja wiem ze Ty tam salta jebales itp .. ale to chuj z tego bo screenow nie zamazuje tak jak np cyfrowka robisz zdj i jestes w ruchu ;x Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Znajdź jedną różnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 no wlasnie mylilem sie czithanter kurwa N1 ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 lewy był dobry ale górny źle wyciął bo właśnie jest taka oblamówka wiec w pewnym stopniu też miałeś racje ;] no chyba że to ja jestem głupi i nie umiem włączyć konsoli tak żeby nie wyszło z gry :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetChinMusic Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 Po pierwsze to skąd mam to wiedzieć jak nie używam. Po 2 jak widać na SS jes już po zabójstwie. Po 3 jeżeli chodzi ci o moje pierwsze zdanie to gracz "ernest" wyrzywał się na mikrofonie, więc nie rozumiem. Po 4 to nie SS zamazał tylko (patrz pkt1) Pozatym to jest wolny serv mogę kampić, raszować czy tańczyć Jezioro Łabędzi iiiiii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Po 2 jak widać na SS jes już po zabójstwie. Niewiem gdzie to widzisz na screenie z konsolą, niema nawet fraga z awp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetChinMusic Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 Widocznie było dużo zabójst między czasie bo jak widać na końcówkach AWP jestem schowany. Tak Cycu widocznie nie umiesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 jak juz zaslaniales typa za sciana mogles zrobic to dobrze, widac kawalek nogi i lufy. wypierdalaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Widać po prostu że wlepiasz swój pusty łeb w ściane, było tam widać typa wiec wjebałeś w jego miejsce zjebaną konsole z myslą że przejdzie, motasz się w zeznaniach, pierdolisz jakieś bzdury o nieścisłości kilkupikselowej, jak chcesz zobaczyć nieścisłość kilkupikselową to spójrz w lustro, jesteś zjebem, szkoda mi na Ciebie słów. Aaa i też głupi jestem , przecież zdjęcia są po kolei, wiec oczywistym jest że na pierwszym w którym stoisz z mordą w ścianie patrzyłeś przez nią na tego typa, którego nieudolnie ukrywałeś na 3 ssie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 masz jeszcze czas na długi wywód, do czasu az przyjdzie virus. GO GO, im wiecej tym lepiej! wcisnij pare madrych slow. bedzie slodko:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetChinMusic Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 A nie pomyślałeś kretynie że to musiałby być ten typ Wh który opisałem... I gdzie ty tu lufe widzisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 haha no idiota:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts