Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Drugi ban dla mnie.

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pierwsza rzecz to konsola była po komendzie "clear"a przed komendą "vote", zeby choć troche czytelniej odczytać numery.

Po drugie jak widzicie SS nie są najwyższej jakości wlączyłem na zoom i rzeczywiścięe zauważyłem drobną nieścisłość kilkupikselową, ale ja byłem po podskoku i widocznie tekstura mi się nie doczytała czy coś.

Pozatem popatrzyłem na google image jak dokładnie wygląda ten "WH" i okazało się że ściany są całkiem przezroczyste i rozjaśnione.

Wnisoek: Musiałbym zaciemiać ściany i 100 razy kopiować jak kogoś byłoby widać.

A na dowod że SS nie są podrobione jest jeszcze jedna rzecz:

Przypatrzcie się AWP ale tak dokladnie. Nie macie wrażenia t.j.b 3D? Co to oznacza? Że przed chwilą wykonałem skok w bok. To znaczy że parwdopodobieństwo nie wczytania grafiki jest 100x większe.

po 1 sa rozne rodzaje wh

po 2 na chuj CI consola jesli miales zoom .. raczej chciales kogos zabic ..

po 3 pierwsze Twoje zdanie .. lepszego wkretu nie slyszalem ..

po 4 no ja wiem ze Ty tam salta jebales itp .. ale to chuj z tego bo screenow nie zamazuje tak jak np cyfrowka robisz zdj i jestes w ruchu ;x

Po pierwsze to skąd mam to wiedzieć jak nie używam.

Po 2 jak widać na SS jes już po zabójstwie.

Po 3 jeżeli chodzi ci o moje pierwsze zdanie to gracz "ernest" wyrzywał się na mikrofonie, więc nie rozumiem.

Po 4 to nie SS zamazał tylko (patrz pkt1)

Pozatym to jest wolny serv mogę kampić, raszować czy tańczyć Jezioro Łabędzi iiiiii?

Widać po prostu że wlepiasz swój pusty łeb w ściane, było tam widać typa wiec wjebałeś w jego miejsce zjebaną konsole z myslą że przejdzie, motasz się w zeznaniach, pierdolisz jakieś bzdury o nieścisłości kilkupikselowej, jak chcesz zobaczyć nieścisłość kilkupikselową to spójrz w lustro, jesteś zjebem, szkoda mi na Ciebie słów.

Aaa i też głupi jestem , przecież zdjęcia są po kolei, wiec oczywistym jest że na pierwszym w którym stoisz z mordą w ścianie patrzyłeś przez nią na tego typa, którego nieudolnie ukrywałeś na 3 ssie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.