Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Witka

KampeR
 Share

Recommended Posts

Sluchajcie dalem jebanemu winci dzisaj bana bo od paru dni mnie wkurwia niemoge niestety mu osobiscie jebnac wiec musze tak.

Ciale sie czepia glupio dogaduje w mojim kierunku wiec albo wy uspokojicie tego chama bo inaczej nazwac tego nieidzie albo bede ja go tak karal banami.

KampeR, ale właśnie na tym polega gra na 4funie. Ja się czepiam, Juve się czepia, Vinci i kilku innych. To nie jest war3ft czy diablo gdzie panuja inne zasady i jest kultura.

Jestem za odbanowaniem Vinciego gdyż nawet nie powiedzial Ci nic takiego złego.

niechodzi oto my sie znamy ponad 2 lata z gry tego palanta nieznam i niepozwole zeby jakies leszcze sie mnie czepiali ktuzy mnie wogule nieznaja.

Cartman niewiem czy wiesz ale widze ze nie W3 lezy od prawie roku nikt tam niegra w ostatnim miesacu sie 4fan ruszyl 60% graczy napierdala na wh 20% graczy to stara ekipa 10% leszczy na nosteam a 5% takis co przyjda i wkurwiaja nietylko mnie zostaja 5% tych co chca normalnie pograc.

Kurwa myslicie ze mam ochote placic kase zato zeby mnie jakies ciule kturych rodzice niemaja pod kontrola wkurwiali jak jestescie takimi ogarami to prosze niepodoba wam sie ze mam flage znacie Adama wiec gadajcie z nim niech mi flage wezmie MYSLICIE ZE CS TO ZYCIE JA PIERDOLE.

Acha Gucio byles w tym momecie w grze slyszales co bylo wiec dzieki za poparcie .

Cartman co do ciebie grasz 2-3 na tydzien i otwierasz paszcze kurwa jestes zazdrosmy bocie.

Jesli ja mialbym sie jakos ustosunkowac - 4fun, wiadomo, ale o ile ja moge cisnac urskowi czy dagowi - bo razem pilismy o tyle tez rozumiem kampera czy sylwie. Co innego, kiedy ludzie sie znaja i maja dystans do siebie, co innego gdy cisnie smark ktorego nie znasz.

Vinciego lubie i na duzo sobie mozemy pozwolic bo gramy razem od wielu, wielu lat. Ale kamper go nie zna i wyszlo jak wyszlo.

Poza tym zaryzykuje i napisze cos, co moze sie Wam nie spodobac. Mam wrazenie, ze spora czesc z Was lubi docinki w strone tych bardziej uprzywilejowanych. Zauwazcie jednak, ze oni placa kase, bez ktorej bysmy nie przetrwali ani miesiaca. Z latwoscia przychodzi Wam ocenianie innych ale sami raczej nie jestescie juz w stanie pomoc ani finansowo, ani technicznie - a uwierzcie mi, ze jest co robic.

Pozdrawiam i trzymajta sie.

No w sumie troche racji kamper ma, bo na zywo vinci nic by nie powiedzial 35 letniemu facetowi. Chociaz kamper nie raz juz blyszal podobnymi akcjami, pisanie na sayu, ze kto nie ma steama nie ma prawa glosu bo ban :/ Troche racji u kazdego, bylem czesto na serwerze jak sie przeczali, ale mi sie to wydawalo, ze to tam tylko takie puste slowa.

Virus jak ty grales z vincim od wielu lat to raczej vinci musialk zaczynac gre w kolysce :D

Sylwia: -.-'

Cartman: tez juz tak nie badz taki fimfaramfa, bo wiesz ze vinci tutaj bez winy nie jest.

darcie ryja jest swojskie dla W-CH , ale czasami faktycznie lekka przesada... aa no i wkurwiajace jest kiedy jakies szczyle lub nounejmy panosza sie na serverze :D

akurat Vinci "chyba" juz jakis czas na W-Ch gości więc nie nazwałbym go "nieznajomym" co nie zmienia faktu, ze nie kazdy musi go znac ;) Kamper nie znał i ot ten temat.

Pozdro

Powiem tak naogul niemam nic przeciw gracza nich graja jak Virus mowi ze vinciego zna lata jest ok ja go nieznam tak dobrze, ale teraz ten problem jest taki dalem vincziemu na 4 godz ban bo mnie jechal dzien predzej myslalem ze zrozumie ze niejestem kims kturego moze jechac taksobie ale widocznie niezrozumial dlatego ten problem.

Bogus tez mnie jedzie ja jego bo to gorol ale ruznica jest taka ze jego znam czy wielu innych.

Cartman ja wiem ze ciebie 5laki na podwurku jada niema sprawy sam masz 10 z tego co piszesz wiec LUUUUZZZ zal mi cie.

ani technicznie - a uwierzcie mi, ze jest co robic.

Pozdrawiam i trzymajta sie.

Dobra ale też nie prosisz nas np. nie dopytujesz się co umiemy np. Ja umie operowaćgrafika stronami czy tam tym ftp serwerow itd ucze się metodą prób i błędów co do finansów musze dać 230 zł za jebana piłek do kosza bo ja przebilem przypadkowo i jeszcze inne wydatki do szkoly bilety + składki wieć postaram sie to jebane 8 zl zaplacic jak najszybciej czy tez te 16 zl na 2 miechy. Dziękuje

A co do Vinciego ja tam nic nie mam poznalem go na Kozokach FFA od "Ememe"owszem zawsze kozaczyl ale przez neta to mnie to lotto czy sra po mnie czy mi liże jaja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.