Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

mnr

Czy MnR. powinien dalej adminowac Wiejskim 4fun'em ?  

36 members have voted

1. 1. Czy MnR. powinien dalej adminowac Wiejskim 4fun'em ?

• tak
      15
    • nie
      21

Recommended Posts

i tak mnie nie lubia wiec dadza nie :)

[ Dodano: 2010-10-22, 17:34 ]

a wczoraj odwalalem cyrki i to jest prawda. Wiec sorry mateo ale bylo poźno juz a zreszta na traine byli sami znajomi i tyle. wiekszosc mam w friednsach ktorzy wczoraj grali. Wyjebiecie mnie to wyjebiecie :(

fresh płód wiejskiej

co do adminowania.. ostatnio mam troche roboty i całe dnie poza domem wiec nie wiem co sie dzialo i jak sie działo ..

mógłby ktoś streścić :D byłoby ciekawiej, a co do samej obsady.. nie wiem jak grałem raczej nie rzucił się w oczy - wiec tym samym raczej nie podpadł.

dawać chuje streszczenie :*

Ogulnie powiem ze niektuzy wogule powinni niemiec admin bo niespelniaja tych spraw kture naleza aby byc Adminem.

gram ostatni duzo na 4fun i widze co sie dzieje 4 adminow w grze a 2 napierdala na czitach.

Neibede pisal o kogo chodzi 1 z nich nawet w Radzie siedzi.

A reszta o ktura mi chodzi sami powinni sobie na to pytanie odpowiedziec.

Co do mnr jestem na tak.

Mnr wobec zaistniałej sytuacji..

nie mam konkretnego zdania :D mysle , ze zbyt błahy powód.

4 fun to 4 fun.. faktycznie czasami dla smiechu mozna odwalić numer, z drugiej strony natomiast postawa ADMINa powinna być "wzorowa" a przynajmniej taka by nie uprzykrzać gry tym, którym na tej grze zalezy.

Myśle, ze powinni się wypowiedzieć sami poszkodowani :)

Prędzej zagłosuję ,na TAK niz na odflagowanie.. chyba , ze ktoś oczerni bardziej bohatera tematu.

Pozdrawiam i trwajcie zdrowi w pokoju!

Ogulnie powiem ze niektuzy wogule powinni niemiec admin bo niespelniaja tych spraw kture naleza aby byc Adminem.

gram ostatni duzo na 4fun i widze co sie dzieje 4 adminow w grze a 2 napierdala na czitach.

Neibede pisal o kogo chodzi 1 z nich nawet w Radzie siedzi.

A reszta o ktura mi chodzi sami powinni sobie na to pytanie odpowiedziec.

Co do mnr jestem na tak.

nie odzywaj sie o adminowaniu co banujesz prestona albo mnie za czity hueh, pozatym wchodzisz na server i zmieniasz se mape na gungegjma bo masz taki kaprys i dajes bany z dupy WSZYSKO SKONCZYUEM

mi sie wydaje ze jak juve by mial dawac permy za kazde 'spierdalaj' w jego strone, to nikt by tu nie mogl grac

ja nie daje permów za spierdalaj od tego trzeba zaczac :D

kurwa jak ktos mnie obraza to jeszcze lepiej bo sie dopiero haja zaczeła i trwaaaaaaaa :)

wiec mi smarku zajebany Młody huju nie pierdol ze za spierdalaj dostałes perma !!

vermid trza isc kiedy na jakie jedno :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.