merphi Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zbanowany przez RuDa [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Przyczyna: 'ss na forum' [AMXBANS] Czas: 'permanentnie' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:23699821' [AMXBANS] Twoje IP: '80.48.85.126' [AMXBANS] ======================================= Gdzie sa te ssy? zadnych ssow mi niezrobilas wiec co ja niby mam tu wstawic? Skoror jest taka przyczyna wiec prosze cie bardzo wyjasnij mi skad ja niby mam wziac te screeny? Nie mysl sobie ze mnie zagniesz bo ja w ta gre nie od dzis gram i nie pierwszy raz wstawiam ssy na forum. Jezeli mi ktos nie wierzy prosze bardzo sprawdzcie sobie hltv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Czekalam na ten temat... SS sa zrobione tylko zapisaly sie u mnie... Za chwile wstawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 ban zdjety. cls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts