✪ UrseK Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Witajcie. Co by nie pierdolić offtop'u w innych tematach... wypowiadajmy sie tutaj. Czytałem to i owo na forum i mam pewne przemyslenia co do przyszłosci Wiejskiej. Większość z nas Wiejską ma w jakiejś części serducha, ale niestety mniejszość stara się by Wiejska prosperowała. O czym mówię? Oczywiste jest, że każdy z nas ma "życie" i nigdy nie można działać schematem CS>życie , ale nawet 20 minut dziennie można poświęcić i z łaski swojej zrobić coś dla severa. Zdaje sobie sprawe, że mówią ogólnikami.. bo w tej części moich wypocin ma to pewien zabieg ( ale chuj Wam do tego - zart ). Jak widzicie jest tylko JEDEN działający H@. Adaś - którego zresztą byt jest ograniczony do minimum ze względu na obowiązki życiowe. Pierdolić o tym co jest złe, co trzeba zmienić, a co naprawić można w chuj długo - i niestety tak ostatnimi czasy jest, ponieważ NIE MA osób, które potrafią zebrać się w sobie i pomóc. Skoro dzienne logi sięgają 2-3 tysięcy to powinna się znaleźć garstka osób, które mogłyby coś zrobić, a do roboty jest mnóstwo: * NIE mamy servera, który w 100% sprawnie śmiga - a dlaczego? odpowiedz znacie * na forum jest garstka STAŁYCH graczy i niekiedy jakiś placuch napisze w "poznajmy sie", ale na tym KONIEC *...bla bla Wymieniać można, a jak TY możesz pomóc? * reklamuj server na innych forach * namawiaj znajomych na grę na W-CH * pytaj się ludzi co sądzą o serverze - mozna sie ciekawych rzeczy dowiedziec * pomóż w administracji servera * zobacz co jest do zrobienia i postaraj sie jakoś POMÓC * .... jak widzicie można wiele, a teraz niech sobie każdy z Was zrobi rachunek sumienia ( o którym wspominałem też w innym temacie ). Przemyślcie na spokojnie.. bo na prawdę czasami mam wrażenie, że większość z WAS tylko czeka na gotowe, a jesli cos sie nie spodoba to odrazu HAYA i mega wielka krytyka. Z mojej strony to tyle, teraz kwestia ile osób się oburzy, a ile zrozumie.[/b] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 będę Adaśka wspierać - najlepiej jak tylko potrafię Z mojej strony to tyle, teraz kwestia ile osób się oburzy, a ile zrozumie. nie oburzam się. Rozumiem. Współczuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Przytulmy się wszyscy razem. Ursek napisał coś mądrego, podpisuję się pod tym. Joł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 podpisuję się pod tym czy oprocz tego, ze sie podpiszesz, pojda za tym jakies czyny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 rozreklamuje na Tibi myśle ze ludzie na to pujdą bo w CSie jest niebo! a na powagę apel jest skurwiły ale i dobry Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Tygrys! Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 do końca tygodnia ja z reklamą powinienem ruszyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombsight Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 no spoko tylko co z tego, że da się komuś admina jak i tak w sprawach pluginów itp. trzeba pisać do virusa czy do kogoś z dostępem do ftp, a oni jak pisze ursek nie mają za dużo czasu. Wydaje mi się, że serwerowni wystarczyła by reklama na innych forach i zapraszanie swoich znajomych. Uważam tak GDYŻ co zaproszę kogoś na server otrzymuje odpowiedź "ty ale jaja tu są. fajni ludzie grają. bede wbijał częściej". ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czita Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 jebac urska !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted October 28, 2010 Author Report Share Posted October 28, 2010 OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 jebac urska !! ^.- Czita chuj! @topic Bede mial chwile to zabiore sie za reklame, pewnie jeszcze today. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Hmm, myslalem w jaki sposób ja moge rozleklamowac serwer i wpadłem na pewien pomysł. Mianowicie gram w gre przeglądarkową The West. Dlatego na kazdym swicie w swoim profilu dam link do forum i gitara. Wiem ze duzo osób z the westa gra tez w csa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Hmm, myslalem w jaki sposób ja moge rozleklamowac serwer i wpadłem na pewien pomysł.Mianowicie gram w gre przeglądarkową The West. Dlatego na kazdym swicie w swoim profilu dam link do forum i gitara. Wiem ze duzo osób z the westa gra tez w csa Od razu daj jeszcze ip do serwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetChinMusic Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 No i widzicie że bez mojej skromnej osoby to forum i server upadają. Wystraczyło przeprosić a załatwiłbym reklamę na Onecie i TVN 0 6:00 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted October 28, 2010 Author Report Share Posted October 28, 2010 No i widzicie że bez mojej skromnej osoby to forum i server upadają. Wystraczyło przeprosić a załatwiłbym reklamę na Onecie i TVN 0 6:00 . i co jeszcze ? Ciebie akurat nikt o zdanie nie pyta, skoro jestes taki zajebisty to co tu jesz cze robisz? nie bede oryginalny WYPIERDALAJ i nie psuj tematu swoim "byciem" wybaczcie nie mogłem sie powstrzymać... a na temat : Czita chuj i tyle btw. Redzi - good pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 czy oprocz tego, ze sie podpiszesz, pojda za tym jakies czyny? Tak bedą silady korektora na monitorze moze tak wmienie Staram sie zrobic spray reklamujacy wiejska w jak najlepszej jakosci a to nie jest takie latwe zapraszam na steam szukam ludzi ktorzy by nam zrobili reklame na forach i moj kumpel z klasy jest administratorem jednej z bardzo wielkiej sieci i postara sie zalatwic nam darmowa reklame na serwerach jak i na stronie [ Dodano: 2010-10-28, 17:54 ] no spoko tylko co z tego, że da się komuś admina jak i tak w sprawach pluginów itp. trzeba pisać do virusa czy do kogoś z dostępem do ftp, a oni jak pisze ursek nie mają za dużo czasu. Wydaje mi się, że serwerowni wystarczyła by reklama na innych forach Bo nikt nie pisze ze umi sie oblsugiwac amx'em ja umie na stednim poziomie przerabiac ale jakos idzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 to by było ciekawe na samochód http://allegro.pl/reklama-magnetyczna-naklejka-magnes-reklamy-60x30-i1288214521.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 taa na rometa to przykleje Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 no był by wiejski klimat <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 przykleje jeszcze smalec Link to comment Share on other sites More sharing options...
skillek Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Wydaje mi się że jednorazowa reklama od wielkiego dzwona nie wiele tu pomoże...Trzeba regularnie odświeżać wątki na forach i stronach...Bo raczej nic z tego nie wyniknie wielkiego jak raz na pół roku ruszy pare osób z jednodniową reklamą... Jest wiele możliwości profesjonalnej reklamy jak chociażby rozmowy z serwerowniami jak shooters,pukawka (te są najbardziej przychylne), bądź też nawiązywanie współpracy z "liderami" poważnych sieci serwerów jak np Puchatek czy UniversalSoldiers... Jednak wiąże się to z radykalnymi zmianami w regulaminie serwerów.Chyba każdy wie o czym mówię. Według mnie zwykłe "reklamowanie" serwerowni W-CH na forach itd nie da rezultatu jakiego każdy oczekuje i nie zapełni serwerów na maxa. A co do jednego z wątków o sprawach technicznych dotyczących zmian,pluginów itd to mogę się zadeklarować o ile będzie chęć współpracy ze strony osób "rządzących" Wszystko jest do zrobienia tylko trzeba sporo chęci i zapału. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 jak by to powiedziec GG jebanego technika milczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 skillek - znasz pawna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 grałem w taką gre pizza conection 2 i tam sie rozreklamowywało sieć pizzeri przez taki wielki skurwiały latający balon z reklamą , to by było coś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 albo niech wirus na seicento jebnie sobie taka makiete na dachu i niech reklamuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted October 28, 2010 Author Report Share Posted October 28, 2010 rekina juz zajebalismy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts