Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

dynia zero ogaru

kamaz145
 Share

Recommended Posts

Już ja bym był lepszym adminem więc ... ;)

sahushaushau wypierdalaj jebana dziwko do swojego podania bo chcesz sobie kurwa zrobic miejsce na admina? nie ma chuja kurwa, nie wchodz w dupe ze podpierdalasz na forum. admina nie dostaniesz bo za maly jestes i od mamy nie bedziesz pieneidzy kradl. chuj Ci w dupe.

bo napisales ze chce wyjebac dynie podpierdalac go i wskakujac na jego miejsce

sahushaushau wypierdalaj jebana dziwko do swojego podania bo chcesz sobie kurwa zrobic miejsce na admina? nie ma chuja kurwa, nie wchodz w dupe ze podpierdalasz na forum. admina nie dostaniesz bo za maly jestes i od mamy nie bedziesz pieneidzy kradl. chuj Ci w dupe.

hsuahushushaushua

Dupcysz mi o cziterze a ja napewno slysze wi widze na Gun Game ze ktos ma czity dostal bana na 2 mapie i nie placz. A po drugie wlazlem w polowie mapy a z tego co pamietam jeszcze bylo 3 innych adminow wiec sie ogarnij bo ja nie jestem tylko sam od siedzenia na spekcie i patzrenia a reszta adminow se gra i ma to w dupie.

Dupcysz mi o cziterze a ja napewno slysze

Uszy sie kurwa myje, a nie trzepie o wanne.

a z tego co pamietam jeszcze bylo 3 innych adminow(...)nie jestem tylko sam od siedzenia na spekcie i patzrenia

Chuj mnie to obchodzi ze inni sa takimi samymi frajerami jak ty, albo zamiatasz serwer, albo oddaj miotle. Najlepiej wszyscy spierdalac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.