Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

specty... ?

Don KabanO^^
 Share

Recommended Posts

Szkoda czasu, jestem za opcjÂ? autokick po 2 minutach, jebie mnie to, Âże ktoÂ? je czy pali fajke, jak pali fajke to chĂŞtnie wyjebie go rĂŞcznie po 5 sekundach ale nie zawsze ma siĂŞ info :lol: Co do oglÂ?dania haxĂłw od tego sÂ? admini i to oni powinni siĂŞ wywiÂ?zywaĂ? z zadania :lol:

Kola"]Znaczy ja ty i misiek mamy jakieÂ? dodatkowe przywileje podczas gry niÂż reszta adminĂłw, nie wiem o co chodzi.

owszem, mamy dodatkowe przywileje co czyni Nas Panami tego swiata :lol:

Co do tematu, dla mnie moze zostac tak jak jest. Mysle ze adminow jest juz na tyle zeby zajac sie spectami tak jak trzeba. Bez zbednych kombinacji.

Musi mi naprawdĂŞ siĂŞ nudziĂ? albo lamie wtedy wyÂżywam siĂŞ na spektach z reguÂły to mi siĂŞ nie chce. No jeszcze sÂ? ewentualnie ludzie ktĂłrzy czekajÂ? na miejsce w jakimÂ? teamie. 2 minuty to wystarczajÂ?cy czas dÂłuÂżej to juÂż przesada, po co komplikowaĂ? sobie Âżycie, przy 20 chopa troche jest szukania w amx modmenu a jeszcze przeocz kogoÂ? 15 sekund stoisz na respie juÂż nie kupisz broni itd itp a tak to samo za ciebie robi :lol: Ja maÂło manualny jestem i w ogĂłle =P

owszem, mamy dodatkowe przywileje co czyni Nas Panami tego swiata :lol:

Jeszcze troche koĂ?skiej spierdoliny i Â?wiat bĂŞdzie nasz BYHYHY!!! :oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.