Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

WYDRA

DZON RAMBO!
 Share

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Niedojze grasz wszystkim na nerwach obrazasz bez przerwy dodaje text z konsoli a potem paranie lazisz na forum i dalej obrazasz.

Royal killed MusicPower with ak47

Zapraszamy na nasz serwer 4FUN 80.72.41.211:27032

Royal attacked a teammate

Royal attacked a teammate

*DEAD* DZON FEDOR RAMBO ;D : ale mozesz mi opierdolic w nagrode

*DEAD* ok : a ten jaka kulutura

*DEAD* : teraz cie pojade

PTB: Runda zakonczona, sprawdzam druzyny.

ok : kultura

WyDrA : rambo ty stul ryja bo ci za wczoraj dojebie

*** ave killed MusicPower with a headshot from ak47 ***

ave (RADIO): Fire in the hole!

ok (RADIO): Fire in the hole!

sv_skill 0 (RADIO): Fire in the hole!

Bamber (RADIO): Fire in the hole!

Royal (RADIO): Fire in the hole!

konik (RADIO): Fire in the hole!

(ADMINS) Wiejska-Chata.pl #1 [4FUN] ^ 1s : 3laN :* flashed a teammate (Mario)

(ADMINS) Wiejska-Chata.pl #1 [4FUN] ^ 1s : 3laN :* flashed a teammate (Aru$)

*** ave killed d3m with a headshot from ak47 ***

ok (RADIO): Fire in the hole!

CyCu killed HuB3RTuS with m4a1

DZON FEDOR RAMBO ;D : wypeirdalaj

d3m dropped

d3m has left the game

39 killed CyCu with grenade

ave (RADIO): Fire in the hole!

*** ave killed Aru$ with a headshot from ak47 ***

ave killed Royal with ak47

Mario killed ave with famas

speakers. dropped

*** konik killed Mario with a headshot from ak47 ***

Surpr!s0r killed 39 with famas

DZON FEDOR RAMBO ;D : ok?>

*** konik killed 3laN :* with a headshot from ak47 ***

Bamber killed Vito Corleone with ak47

Bamber (RADIO): Fire in the hole!

DZON FEDOR RAMBO ;D : zydzie jebany

39 (RADIO): Fire in the hole!

3laN :* dropped

3laN :* has left the game

ave attacked a teammate

speakers. connected

[AMXBANS] SteamID 'STEAM_0:1:60097' banned successfully (player IP logged). Player will be kicked

'DZON FEDOR RAMBO ;D' has been banne

Virus ten ziom wogule kultury niema Prosze o Perma bo i jak na h@ pisalem wczoraj tez mi nagadywal.

Niemam zamiaru wchodzic na server i dawac sie takiemu bezmuzgowemu czyms wyzywac.

Tępy chuju! ukończ podstawówkę zanim napiszesz wypowiedz bo przeraża to jak piszesz! I moglbys nie wycinac moich wyzwisk tylko dac pelne wypowiedzi i rozmowe ! A to, że wyzywam to normalna sprawa "WIEJSKA CHATA" i wszystko jasne !! tylko Ty jestes zbyt glupi zeby to zakumac ! A dojebac to mozesz co najwyzej jakiemus menelowi w tej swojej wiosce 35-letni zjebie! Kurwa ja jestem niedojrzaly?! chlopie ogarnij sie majac 35 zacznij zachowywac sie stosunkowo do swojego wieku a nie napierdalajac w gierki ! Gram wszystkim na nerwach ? jakos jestes pierwszy co mi wjebal jebany dinozaurze ! Skoro ja jestem "bezmuzgowe" to Ty kurwa idz pierdolnij salto spieca do wanny i pal jana...

No i niby za takie zachowanie chcesz UNBANA ? Idź sie doucz do gimnazjum i wróć. Ban słuszny ! Popieram więc Kampera bo sam chętnie wjebałbym Ci perma ! Takim jak Ty powinni internet odłączać... !

Zero bez pomyślunku i odrobiny rozsądku ! Wielkie kozaczysko na serwie a przyleciał się wypłakać na forum !

GZ !

ze na wiejskie to mozna nikt przeklinac niezabrania ale sie zachowywac jak jakis pojeb bez kultury wobec kogos a szczegulnie w ten sposub domnie niejest dozwolone.

A po 2gie pokazujesz w dalszy sposub twoje hamskie zachowanie wiec ta prozba o Perm dojdzie w wlasciwe oczy.

Nara.

jak kurwa nie jest dozwolone, co ty pierdolisz , albo sie obrażamy wszyscy albo kurwa nikt, btw też grałem wtedy i nikt nic nie mówił tylko ty sie wjebałeś a co do początku tego co tu wkleiłes to jakiś bałwan co pali dopalacze pierwszy sie ciskał potem ten ok i wszyscy się w miłej atmosferze wyzywali

CYCU TE JEGO TEXTY W MOJIM KIERUNKU NIESA OD WCZORAJ NIETYLKO NAMNMIE NAPISALEM ZE MA STULIC PYSK BP CODZIENNIE OBRAZA LUDZI. KTURZY MU NAWET NIC NIEZROBILI.

A JUZ NIERAS GO OSTRZEGALEM WKONCU NAJGLUPSZY CZLOWIEK MISI KIEDYS ZROZUMIEC ZE KIEDYS JETS KONIEC.

CYCU TE JEGO TEXTY W MOJIM KIERUNKU

no kurwa .. bylem po stronie Twojej przez chwile po wypowiedzi wczesniejszej

ale do chuja pana kim Ty jestes ze nie wolno Cie obrazic jesli nie ma ograniczen ? jakims Bogiem czy chuj wie kim ? albo grasz na wiejskiej i czujesz ten klimat i bawi Cie to i zostajesz albo spinasz sie jak ktos Ci pocisnie lekko placzesz i spierdalasz?

NO TAK MASZ RACIE JAK KTOS NIEMA TYCH MOZLIWOSCI MUSI SIE BRONIC INACZEJ!!!

ALE ON DOBRZE WIE ZE JA MAM ADMA DOSTAL JUZ 2X BANA ZA OBRAZE WCZORAJ MU DALEM KICKA BO MI TEZ JECHAL DZIS TOSAMO BO CHCIALEM ZEBY NIEOBRAZAL I MU 2X PISALEM TO MI WYSKAKUJE Z TAKIMI SLOWAMI. TY TEZ TAK DO SASIADA GADASZ BO O RODZICACH NIEWSPOMNE.

a ode mnie bedzie w miare krótko i na temat...

zacznijmy od tego, że Pan Panie rambo troche zagolopował się Pan i za takie zachowanie nalezy się "minutka ciszy" ( beton po pachy ).

Kamper jest juz przewrazliwiony, a ja sie nie dziwie bo tez by mnie wkurwiało.

HAYA jest HAYĄ, ale pamietajmy, że kurwa po coś są administratorzy i to w ich geście należy kiedy FINISH i STOP pierdolenia.

podsumowując... po to ADMIN ma tego ADMINa by należał mu się szacunek i kultura w jego strone. Oczywiście realia wiejskiej są nieco skrzywione pod tym względem, ale uszanowac należy jeśli KTOŚ nie ma ochoty na ciągłe zaczepki itp itd.

myśle, ze nie 8 zł byłoby granicą tylko zapał i chęć pomocy, a samo 8 zł to np. dla mnie kolejna forma w jakiej mogę pomóc w rozwoju servera.

Wbije jakaś ciota skurwiała co pogra pare razy i mysli, że server jest jego.. ale co poza tym? Pogra pare razy i pójdzie sobie gdzie indziej, a tu niesmak zostawi. Nawet jeśli by chciał zostać to zapraszamy na forum i jak widzicie pare minut dziennie by posta skrobnać to nie dużo. Chuj mi z tego, że gość gra na serverze jak nikt nie wie kim jest :D. Dlatego w pierwszej kolejności należy sie szacunek dla kogoś KTO buduje server nie tylko samą grą.

nie wiem jak można prościej wyjaśnić sens tego całego poszanowania

natomiast co do wychowania - zgadza sie, ale jeśli taki jegomość z domu nie wyniósł kultury osobistej - server nie będzie go wychowywał.. albo się dopasuje i będzie grzeczny albo wypierdalaj :(. Tutaj ludzie grają ze sobą lata, spotykali się na żywo mimo przeszkód jakie stanowią przeważnie kilometry i ich interesuje WIEJSKA-CHATA, a nie server, na którym można fajnie pograć ( takie magicznie ukryte przesłanie ).

dobra ale nie można się zamykać tylko do ludzi którzy się znają bo ktoś sie zarejestruje przeczyta to i powie że a ten tego zna może mnie wyzywać a ja go nie to to pierdole i pójdzie, nie wydaje mi się że trzeba aż tak dzielić na równych i równiejszych, oczywiście nie w każdym przypadku, ale akurat argument kampera - ty mnie nie możesz wyzywać bo ja jestem starszy, mało mnie rusza.

server nie będzie go wychowywał.. albo się dopasuje i będzie grzeczny albo wypierdalaj :D

dziwi mnie to co mówisz, grasz tu długo długo z tego co wiem od powstania tego serwera i jakoś Tobie on kojarzy się z kulturą,

a tak na zakończenie to rambo gra tu też sporo, na forum konto ma prawie 1,5 roku wiec.

Niewiem też jestem przewrażliwiony ponieważ zbanował go kamper, gdybyś np Ty go zbanował to wiedział bym że musiał zaleść Ci jakoś sensownie za skóre a nie rzucił kilka kurw na lewo i prawo.

Cycu i dobrze mówisz, wiele w tym prawdy :D

wina lezy po obu stronach, ale tak to już jest z "reakcją łańcuchową". Argument vs argument i tak bez końca.. moim zdaniem Rambo niech ogarnie zwieracze i uspokoi się troszke. Ma na forum konto tak długo, a ile postów? Nie mam czasu na doszukiwanie się jakie treści zapisał, ale patrząc na postawe powyżej - nie oczekuję mądrości. Jeśli chodzi o Kampera.. no cóz :( wdech | wydech | wdech ... i troche więcej tolerancji oraz dystansu bo też Cię troche poniosło :(

edit :

nie mogłem sie powstrzymać i przejrzałem na szybko co takiego wcześniej pisał poszkodowany bohater tematu. Moim zdaniem to zwykły szczeniak, którego życiowe realia zaczynają się na JP, a kończą na "przepraszam panie władzo, ale znów mnie kolega pobił".

Imbecyl totalny.

Ursek dobrze powiedział... Administrator jest nie po to żeby być sobie i tyle ale po to żeby jakoś trzymać to wszystko w ryzach i mimo tego że serwer jest 4fun i nie nakłada żadnych rygorów na kulture itp to jednak zadaniem Administratora jest określenie w danym momencie kiedy ogarnąć towarzystwo. Każdy ma jakieś granice, Kamper stwierdził że zostały one przekroczone i podjął decyzje z którą w pełni się zgadzam. Niech to będzie nauczka dla ogółu, że mimo "samowolki" tu panującej trzeba mieć wyczucie "granicy".

Btw. A jeśli chodzi o samego bana to muszę powiedzieć że jak dla mnie zdecydowanie zasłużony, jak każdy wie jestem TU stosunkowo krótko i zbytnio się nie wychylam ponieważ przez ostatnie 2 lata grałem w nieco innych "warunkach regulaminowych" tak więc moja "granica smaku" jest dość cienka. Od paru dni krótko mówiąć wkurwiał mnie i miałem ochote wlepić mu bana ale nie poczuwam się do tego bo za krótko tu jestem. A swoje prostactwo i uzasadnienie bana danego przez Kampera pięknie pokazał tekstem w skardze ! Tylko pogratulować bogatego i wyszukanego słownictwa !

Jak dla mnie +5 za interwencje dla Kampera.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.