cersanit Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 I co cwelu zaczynasz wyzywac ktos Ciebie pocisnie i kikujesz? tym sie dowartosciowujesz pajacu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Mesi wlasnie ja siedze na spekcie i banuje czitow a ty kurwa po huj masz admina szpanowac na serveze vo do innych spraw sie nienadajesz ja paru innych ADMINOW co nawet niewiedza co zrobic jak ktos czituje. wiec japa i pokasz ze jestes godnym tego zaco placisz. Do ciebie Rambo tyle masz przejebane bede cie jebal za najmniejsze przewiniencie w mojim kierunku. Jestes poprostu prostakiem kturego rodzice niedali rady wychowac na czlowieka przed monitorem zgrywasz kozaka w realu cie dziewczyny w morde leja NIEMASZ JAJ W GACIACH dlatego sie tak zachowujesz. Chodzi mi o wytłuszczone. Może Kamper podasz kto taki się nie nadaje? Nie jest to w żadnym wypadku jakiś najazd na Ciebie, żebyś kablował czy coś w tym stylu, jestem poprostu za tym, abyś się wypowiedział kto taki robi coś nie tak, bo nie ma sensu brnąć tak dalej w nieświadomości i popełniać w kółko te same błędy :/ . @Topic Jestem za Kamperem i kropka . << Pzdr @edit I skończcie sie kłucić jak dzieci bo haja jest smieszna do pewnego stopnia (i jeszcze gdyby te teksty były jakieś ogarnięte ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 HAjAAAA ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 HAjAAAA ;d Już byś chciał . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZON RAMBO! Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 teraz juz nie wiem po ktorej stronie mam stanac- kamper wymagasz kultury a sam prowokujesz i bluzgasz innych. Zreszta co do sytuacji z wczoraj, wedle wycinku z czata, ktory wkleiles to Ty pierwszy zaczales piszac ''stul pysk'' czy cos w ten desen. wtf? O to chodzi............................. ze ja nic do tego jebanego pjaca nie mowilem na poczatku, fajnie powycinal takze wczesniejsza rozmowe............ Widze Kamper ze masz informacje z nasa, ze kobiety mnie leja i w ogole... zmartwie Ciebiee lamusie bo jeszcze mi sie to nie zdarzylo...a jakos nie narzekam na powodzenie. Smiem twierdzic, ze na Ciebie lesne ssaki brzydzilyby sie nawet napluc wiec wypierdalaj 35 letni prawiczku ruchajacy kolegow w dojczlandii. Pozdrawiam Ciebie serdecznym SPIERDALAJ. PS Krystus Ty przydupasie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Krystus w tym temacie niechodzilo o ciebie. Co do tego pajaca ugory to nie ja cie kicklem jestes poprostu 0 pisalem ci ze masz powiedziec oco ci leci i co akurat tobie zrobilem ze sie tak wpierdalasz w ten temat z Rambo dalem ci bana zacos bo niewiem oco biega przynajmniej co chodzi o ciebie. Koncze ten temat z toba bo widze ze niedorosles na dalsze dyskusie Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZON RAMBO! Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 no no... jeszcze zapomniales mnie postraszyc banem "za byle wykroczenie" powiem Ci juz teraz PIERDOL SIE SERDECZNIE. Gdybys reprezentowal jakis poziom moglbym z Toba wyjasnic sobie sprawe normalnie ale to raczej nie moja wina, ze widniejesz pod synonimem słowa taboret. :roll: Spoko fajnie, ze dokladasz sie finansowo do serwera - chetnie dorzucilbym sie zeby tylko takie bezmÓzgie yeti jak Ty tam nie gralo. nara Link to comment Share on other sites More sharing options...
madafaka Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Do ciebie Rambo tyle masz przejebane bede cie jebal za najmniejsze przewiniencie w mojim kierunku. Jestes poprostu prostakiem kturego rodzice niedali rady wychowac na czlowieka przed monitorem zgrywasz kozaka w realu cie dziewczyny w morde leja NIEMASZ JAJ W GACIACH dlatego sie tak zachowujesz. Widać inteligencję i kurwa kulturę... Jak chcesz takiego kozaka zgrywać to zapraszam do mnie na PW czy do DZON'a chętnie ci podamy adresy i nawet wierz mi możesz kurwa wpaść z całą wioską to nie dasz rady debilu... więc kurwa nie porywaj się z wiatr.... ;f Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Nie przydupasie, tylko jakby na mnie zaczął też jakiś pajac najeżdzać to bym sie z nim kłucił ale wkońcu mój poziom "wkurwienia" doszedł by do zenitu i wdupiłbym może nie perma ale krótkiego bana na odpoczynek. Pomyśl sobie co Ty byś zrobił, gdyby ktoś postąpił tak jak Ty w zaistniałej sytuacji. Kamper. "Napisz kto twoim zdaniem no nie robi wszystkiego dobrze dla wch albo robi cos zle, i mozesz napisac o mnie jesli tak uwazasz, nie obraze sie przeciez o ile to bedzie prawda a nie jakies filmy czy cos. Konstruktywna krytyka nie jest zla." A jak ktoś sie obrazi to jest pedał! Pozdro @edit Widać inteligencję i kurwa kulturę... Jak chcesz takiego kozaka zgrywać to zapraszam do mnie na PW czy do DZON'a chętnie ci podamy adresy i nawet wierz mi możesz kurwa wpaść z całą wioską to nie dasz rady debilu... więc kurwa nie porywaj się z wiatr.... ;f Dobra tam nie kozacz. Mówisz na niego a sam jakiegoś wysokiego poziomu intelektualnego nie prezentujesz swoja wypowiedzia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madafaka Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Dobra tam nie kozacz. Mówisz na niego a sam jakiegoś wysokiego poziomu intelektualnego nie prezentujesz swoja wypowiedzia. a czy ja to wyraźnie zaznaczam? on wcześniej tak... po 2. NAJLEPSZĄ OBRONĄ JEST ATAK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESI Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Kamper weż skoncz, przeginasz ostatnio jak jakiś jebany służbista o wszystko się czepiasz a sam też masz niewyparzony język:P Ogarnij się, Te Twoje SCreeny pozmieniane co to o Tobie świadczy? nudzisz się w domu? Wrzuc na luz mamy się wszyscy dobrze bawic na tym serwerze. Ale nie idzie jak ktos cos pocisnie dla Beki to Ty Banujesz~! albo Kickujesz, To sie zaczynaja prawdziwe nerwy. Admin nieupowaznia Cie Do takiego Typu zachowania. Podchodz na luzie bo to tylko gra a nie rzeczywistosc. ps. Co do mojego adminowania to sie odwal, kazdy Ci powie jak wykonuje Swoje obowiazki to nie tkwi w Twoim zakresie obowiazkow abys mnie ocenial. pzdr~~ to tyle ode mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZON RAMBO! Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 a jak ja postapilem w tej sytuacji ? KURWA Ty chyba sam nie wiesz o czym gadasz słodziutki przydupasie. :shock: tak, tak obraza mnie ktos to jebne focha z przytupem i zamkne sie w sobie yhmm... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cersanit Posted November 17, 2010 Author Report Share Posted November 17, 2010 Ty krystus skoncz i wypierdalaj bo jutro do szkoly. A KampeR ciebie to chyba starzy w oborze robili bo zamiast rozumu masz siano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Do ciebie Rambo tyle masz przejebane bede cie jebal za najmniejsze przewiniencie w mojim kierunku. Jestes poprostu prostakiem kturego rodzice niedali rady wychowac na czlowieka przed monitorem zgrywasz kozaka w realu cie dziewczyny w morde leja NIEMASZ JAJ W GACIACH dlatego sie tak zachowujesz. Widać inteligencję i kurwa kulturę... Jak chcesz takiego kozaka zgrywać to zapraszam do mnie na PW czy do DZON'a chętnie ci podamy adresy i nawet wierz mi możesz kurwa wpaść z całą wioską to nie dasz rady debilu... więc kurwa nie porywaj się z wiatr.... ;f 1) Jak bys byl od poczatku w temacie nie kpiłbyś z tego, jak pisze Kamper 2) Kim Ty kurwa jestes?! 3) Coz za hipokryzja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Ty krystus skoncz i wypierdalaj bo jutro do szkoly. A KampeR ciebie to chyba starzy w oborze robili bo zamiast rozumu masz siano. No i co, że do szkoły? Właśnie kłade sie spać. Dobranoc. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Wali mnie to nara Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESI Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 zabrakło Ci słów no i prawidłowo. Więc zmień coś zacznij od UNbana Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 cersanit, to ja Cie kicknalem bo sam pierwszy wyskoczyles do Kampera z obelgami. o unbanie zdecyduja HA, zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts