Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Perm za recoil ;/

Wirus
 Share

Recommended Posts

Witam, dołączyłem dziś po koledze na wasz serwer, spodobał mi się wszystko pięknie ładnie. Gramy następną mapę "awp4one". Admin "rekin jebany" zbanował mnie za recoil ;/. Na steam ta komenda jest zablokowana jeśli o to chodziło więc nie wiem jak mogłem tego używać.

Nie wiem co Ci się nie podobało w mojej grze. Ale jeśli chcesz to przedyskutować zapraszam. Może masz jakieś demko czy coś?

Jeśli sprawa zostanie rozpatrzona to prosił bym o UB.

SID: STEAM_0:0:25496520

Nick w grze: ` Wirus :* ^^

faktycznie trzesie mu sie łapa czy celownik ale nie zabija , 3-4 próby i dopiero kill i to bez bani wiec niewiem, ale za to po obejżeniu na wh kilka akcji wygląda podejżanie, nic jednak nie twierdze i zrozumiał bym że to mogą być zbiegi okoliczności gdyż mapa mała a ludzi dużo, poza tym na nsie nie mogłem cofnąć by coś jeszcze raz spojrzeć dokładniej bo na viewdemo nie szło tylko na playdemo trzeba było a na stimie sie nie odpale !!!

aimbot nie musi byc ustawiony na glowe, mozna wymusic uderzenia na tors itp.

Zeby nie bylo - bana dalem profilaktycznie, do dyskusji tutaj.

Mam jakies tam porownanie, jak strzela koper, olemba czy hkr. To co dzieje sie tutaj z celownikiem stanowi dla mnie swoista enigme i raczej bylbym sklonny posadzic o dopalacze niz nagly skok sensitivity myszki :D

, jak strzela koper, olemba czy hkr.

Adam nie stawiaj mnie na rowno z tymi botami, prosze Cie.:D

[ Dodano: 2010-11-21, 01:25 ]

obejrzalem pol demka, ake niestety to hltv demo. aima na pwno nie ma. moezy byc skrypt, czit, na recoila ,bo czasami dziwnie kreci tym celownikiem ale po hltv demie nie da sie tego stwierdzic dokladnie:). jesli ma, to i tak go upierdole predzej czy pozniej!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.