Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Pare zmian

Jaśnie Pan
 Share

Recommended Posts

Na przelomie kilku ostatnich dni nastapily male zmiany na serwerze.

Poniewaz Wiejska jest glownie po to, by sobie pogadac, zostal dodany plugin umozliwiajacy luzne gadki po zginieciu. Dziala on podobnie jak alltalk ale nie do konca. Gdy gracz zyje - slyszy TYLKO graczy ze swojej druzyny, po zginieciu natomiast ma mozliwosc rozmowy ze WSZYSTKIMI.

koper is back! - to kolejna zmiana :D

Dzisiaj testowo zostal dodany plugin kontrolujacy liczbe uzytkownikow nonsteam na serwerze. Nie wiem jeszcze czy dziala ale jego zadaniem jest kickowanie graczy NS gdy serwer jest pelny. Do odstrzalu wybierany jest nonstimowiec grajacy najkrocej. Stanowi to maly krok do calkowitego przejscia(powrotu) serwera na protokol 48 - STEAM.

Dodane zostaly nowe mapy:

de_hell - najnowsza mapa ESL, przyznam ze jest naprawde grywalna, moje zdanie podziela taka gwiazda jak koper :D

de_technikum- mapa miala bardzo skomplikowana nazwe wiec nazwalem ja po swojemu

boom- mapa jest od jakiegos czasu na serwerze, jest glupia ale ludzie chca ja grac wiec rowniez dodaje do mapcykla

de_nuke_rarea- kiedy serwer byl na nonstimie (3lata temu) misiek bardzo sie upieral o ta mape... w ramach sentymentu wrzucam z dedykacja dla przemka

fy_quake2- mala mapka, ktrora moze bedziecei chcieli grac gdy wykrusza sie osoby (co mam iejsce kolo godziny 23.30).

Misiek ogarnal problem z rozlaczaniem klientow podczas zmiany mapy, teraz przejscia sa plynne - danke.

Zostala utworzona grupa Reklama, ktorej zadaniem jest koordynowanie reklamy i promocji naszego serwera w ramach serwisow traktujacych o tematyce CS.

I na koniec mala zapowiedz... zima is coming :D

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.