Jaśnie Pan Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Na przelomie kilku ostatnich dni nastapily male zmiany na serwerze. Poniewaz Wiejska jest glownie po to, by sobie pogadac, zostal dodany plugin umozliwiajacy luzne gadki po zginieciu. Dziala on podobnie jak alltalk ale nie do konca. Gdy gracz zyje - slyszy TYLKO graczy ze swojej druzyny, po zginieciu natomiast ma mozliwosc rozmowy ze WSZYSTKIMI. koper is back! - to kolejna zmiana Dzisiaj testowo zostal dodany plugin kontrolujacy liczbe uzytkownikow nonsteam na serwerze. Nie wiem jeszcze czy dziala ale jego zadaniem jest kickowanie graczy NS gdy serwer jest pelny. Do odstrzalu wybierany jest nonstimowiec grajacy najkrocej. Stanowi to maly krok do calkowitego przejscia(powrotu) serwera na protokol 48 - STEAM. Dodane zostaly nowe mapy: de_hell - najnowsza mapa ESL, przyznam ze jest naprawde grywalna, moje zdanie podziela taka gwiazda jak koper de_technikum- mapa miala bardzo skomplikowana nazwe wiec nazwalem ja po swojemu boom- mapa jest od jakiegos czasu na serwerze, jest glupia ale ludzie chca ja grac wiec rowniez dodaje do mapcykla de_nuke_rarea- kiedy serwer byl na nonstimie (3lata temu) misiek bardzo sie upieral o ta mape... w ramach sentymentu wrzucam z dedykacja dla przemka fy_quake2- mala mapka, ktrora moze bedziecei chcieli grac gdy wykrusza sie osoby (co mam iejsce kolo godziny 23.30). Misiek ogarnal problem z rozlaczaniem klientow podczas zmiany mapy, teraz przejscia sa plynne - danke. Zostala utworzona grupa Reklama, ktorej zadaniem jest koordynowanie reklamy i promocji naszego serwera w ramach serwisow traktujacych o tematyce CS. I na koniec mala zapowiedz... zima is coming Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 prosba, tylko bez tych kompletnie zjebanych, niegrywalnych snieznych map Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 git zróbmy kurwa turniej soccerjama Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 fajno fajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinci Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 chuj mnie obchodzi ze jakis gownix is back Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Za reklamy wezmę się jutro bądź w czwartek. Jeśli ktoś miałby chęć do pomocy to zgłosić się do mnie, to dodam do grupy i przydziele robote ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 23, 2010 Author Report Share Posted November 23, 2010 Jeśli ktoś miałby chęć do pomocy to zgłosić się do mnie, to dodam do grupy i przydziele robote wspomne tylko, ze kazda pomoc odpowiednio uhonorujemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Jeśli ktoś miałby chęć do pomocy to zgłosić się do mnie, to dodam do grupy i przydziele robote wspomne tylko, ze kazda pomoc odpowiednio uhonorujemy zabrzmiało dwuznacznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Jeśli ktoś miałby chęć do pomocy to zgłosić się do mnie, to dodam do grupy i przydziele robote wspomne tylko, ze kazda pomoc odpowiednio uhonorujemy jak lodzik to wchodze Link to comment Share on other sites More sharing options...
phtrtr Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 jogurt na dobranoc i do spania ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Friss Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Nie, CUMszot na ryj i dobranoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Nie, CUMszot na ryj i dobranoc Od Agi? Ok. Wchodze w to xD Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Dowcipnisie, hie hie hie... kurwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Dowcipnisie, hie hie hie...kurwa tego mi tu brakowało Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 tego mi tu brakowało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 koper to zero Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 koper to zero +1 A prawie bym zapomniał o tym wspomnieć :/ . Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 29, 2010 Author Report Share Posted December 29, 2010 zostala dodana nowa funkcjonalnosc - od teraz linki youtube umieszczamy w tagach link odpowiednie przyciski zostaly dodane i widnieja w panelu do pisania postow/odpowiedzi w tematach. thx mnr za info o skrypcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts