FolloW Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Chciałbym opisać sytuację która zaszła dnia dzisiejszego tj 2.12.2010 Otóż wszedłem sobie na chwilę na serwer 4Fun/FFa gdyż był tam mój znajomy. No i pograłem 2 czy 3 rundy po czym znudziło mi się i powiedziałem że idę (napisałem też że mało ludzi ) Zaczęła się runda to admin który miał nick PoweR ( Dog ) nie powiedział dokładnie ale było czemu tutaj jeszcze jestem. Strzeliłem raz do swojego na starcie za co mnie zabiło^^ Zaczęła się następna runda a 2 osoba ( były nas 3 w teamie ) powiedziała że jeszcze jestem. Oczywiście napiszę od razu. Zrobiłem to co jest nie mile traktowane rzuciłem na start flesza ale nie poszedł on prosto na oczy tylko lekkie mleko im się zrobiło i strzeliłem później 2 razy do swojego. Po tym pobiegłem grać normalnie ^^. No tak pograł bym sobie ale PoweR nie dał żadnego ostrzeżenia po czym wyskoczyło mi okienko że mam bana a teraz coś ciekawego z konsoli : BUILD 4883 SERVER (0 CRC) Server # 30 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin PoweR [AMXBANS] You have 6 days , 23 hours , 47 minutes and 46 seconds left on your ban. [AMXBANS] Banned nick : FolloW [AMXBANS] Reason : ' glupota ochlon ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 20565750 ' [AMXBANS] Your IP : ' 83.17.125.194 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked by Console: Masz BANA. Sprawdz konsole. Kicked : Masz BANA. Spr Dobra spoko bana mogłem dostać ale nie takiego. 7 dni za głupotę ehhh. Pozdrawiam FolloW ^^ a P.S Zgodnie z regulaminem mamy się zachowywać kulturalnie ^^ więc gracz o nicku Chmurkaaaaa też powinien dostać bana za miłe wypraszanie mnie z serwera : dam tutaj kopie z cs. ^^ (jak trzeba będzie to mam screena) Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@r@S Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Zgodnie z regulaminem mamy się zachowywać kulturalnie Na prawdę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 kultura kurwa musi być dlatego dobrze zaczać dzien od rzucenia jakims mięsem Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Tygrys! Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 hehehehe , [*] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Ban skrocony do godziny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts