Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

PoweR (Dog)

FolloW
 Share

Recommended Posts

Skarga oczywista mój ban od niego na 7 dni został skrócony do 1 godziny ^^ wszedłem na serwer napisałem mu że został skrócony a on dalej swoje :

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Banned by admin PoweR

[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Reason: 'nie minelo 7 dni'

[AMXBANS] Length: '1 week'

[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:20565750'

[AMXBANS] Your IP: '83.17.125.194'

[AMXBANS] =======================================

Pozdrawiam i ogarnijcie tego admina ^^ bo mi się go żal robi

o boże w tym momencie żal mi jest was wszystkich :/ kiedyś były to normalne serwery ale widzę że ktoś może dać sobie Bana jak chce i trzeba z nim ustalać

zeszliście na psy że tak powiem. P.S

Masz 23 lata jesteś H@ więc powinieneś zwracać uwagę na skargi graczy a nie odsyłać do kogoś kto ma ich i tak w dupie.

Podczas rozmowy z nim napisał mi że jakbym przeprosił to by mi zdjął bana. to mu napisałem co na ten temat myślę

W trakcie tej rozmowy mnie zastraszał więc co to do kurwy nędzy ma być ? Sprawiedliwość czy kurwa dyktatura. Pomyślcie nad swoim zachowaniem

Pozdrawiam Enjoy

Do Cycu :

Ale napisałem to w poście a nie wykłócałem się od razu więc o co pretensje ?

albo dobra szkoda z wami gadać i tak wszystko co napiszę macie za przeproszeniem w Dupie i za takie coś mówię wam będziecie tracić graczy.

o widzę że jaśnie pan i władca jest Jaśnie pan i władca On i jego poplecznicy ^^ Nikt więcej się nie liczy :P

Dobra odbanujcie mnie wejdę na serwer i sprawię to że dostanę słusznego bana.

Powiedzcie mi gdyby dokładnie to samo zrobił Dog przy Jansie Panu i Władcy wyleciał by oczywiście że nie bo ma przywileje ^^ zresztą :P

Kiedyś serwer był o niebo lepszy można było pośmiać pożartować w żartach do swoich postrzelać a teraz co

Ktoś strzeli do siebie i co od razu ban ??

Oddałem 3 strzały.

albo dobra szkoda czasu i szkoda w ogóle żebym się tutaj wysilał nad tym co mówię :P

Zresztą wasza inteligencja w tym wypadku jest na poziomie przedszkolaka ^^

a weź spierdalaj ??? nie stać ciebie na nic więcej ?? no proszę jak jesteś taki mądry uzasadnij to dlaczego ban powinien zostać jeżeli dobrze mi to uzasadnisz odejdę w spokoju na 7 dni.

nie po prostu jak macie wypowiadać się w taki sposób to się nie wypowiadajcie w ogóle.

Chcę po prostu dostać wyjaśnienie dlaczego taki długi ban. Czy nie stać was nawet na Kulturalną wypowiedź ??

Jeśli was nie stać to po co w ogóle jesteście żeby pokazywać jakimi jesteście Kozakami w internecie ??

Chłop 23 lata i nie potrafi być neutralny. ^^

Jesteś H@ więc tak samo Dog powinien się tutaj wytłumaczyć nie powinieneś go bronić

w 2 postach przedstawiłem swoje zdanie także przyznając się do tego że takie coś zrobiłem ale macie to w dupie. więc teraz czekam jakie jest wasze zdanie ^^

Jesteś H@ więc tak samo Dog powinien się tutaj wytłumaczyć nie powinieneś go bronić

w 2 postach przedstawiłem swoje zdanie także przyznając się do tego że takie coś zrobiłem ale macie to w dupie. więc teraz czekam jakie jest wasze zdanie ^^

posluchaj durniu.

za pierwszym razem zdjelismy ci bana - bo wzielismy pod uwage, ze mogl byc troche na wyrost ze strony doga. Jakkolwiek, poniewaz poszedles na serwer i pochwaliles sie, ze jego ban byl nic nie warty i ze dalej bedziesz robil to samo - bo masz wyjebane - to utwierdzies nas w przekonaniu, ze jestes trolem, ktoremu dobrze zrobi odpoczynek. w dodatku postawiles w krzywym swietle ludzi, ktorzy w 'wierze w twoja skruche' skrocili ci bana. I przestan pierdolic, ze ban byl bez ostrzezenia bo i tak by to nic nie dalo. Skoro dostales bana, potem Ci go zdjeto a zaraz po tym wszedles i zaczales kozaczyc - to zarowno 'ostrzezenia' jak i bany nie robia na tobie wrazenia, nie spelniaja swojej funkcji resocjalizacyjnej. I wlasnie dlatego... weź spierdalaj.

wiec wytlumacze Ci to jak debilowi,

wkurwiales celowym ta, dostales bana ktory za ukazanana imo skruche zostal skrocony.

nastepnie wszedles na serwer i oznajmiles, ze zostal skrocony, po raz kolejny narazajac sie adminowi i kopiac swiadomie pod soba dolek. Dog (pies) jak wszyscy wiemy nie ma 16 lat tylklo jakies 3x tyle wiec jest ( a przynajmniej powinien byc) doroslym, powaznym czlowiekiem, ktoremu nalezaloby oddac nalezny szacunek. Wkurwiles go, chciales pokazac, ze moze ci naskoczyc, a on udowodnil, ze jest odwrotnie, wiec masz czego chciales, mogles sie z tym liczyc. Dodatkowo wydajesz sie byc debilem, wiec wcale mi nie jest Cie szkoda.

Czegos jeszcze nie kminisz zią? ]

GDYBY KOZKA NIE SKAKALA TO BY SLIMAK CHUJ CI W DUPE.

o widzę że w końcu zaczynacie pisać normalnie no to przechodzimy do sedna sprawy ^^

. Podczas rozmowy z dogiem doszło do momentu kiedy nie mogliśmy się porozumieć. I nie porozumieliśmy się więc napisałem mu że idę na forum

Ten tym czasem odgrażał mi się że nie wrócę za moje zarozumialstwo.

no dobra więc chciałem sprawdzić czy macie w dupie graczy czy nie.

Po pierwsze nie pochwaliłem się że jego ban jest nic nie warty tylko napisałem że ban został skrócony a to jest kurwa znaczy co innego niż przechwalanie się !!

Rozumiem jakbym się zaczął z niego śmiać ale to było żałosne zachowanie z jego strony ^^ ale widzę że trzeba na was podziałać ripostą i wtedy dopiero zaczynacie gadać z sensem.

Skoro dostales bana, potem Ci go zdjeto a zaraz po tym wszedles i zaczales kozaczyc - to zarowno 'ostrzezenia' jak i bany nie robia na tobie wrazenia, nie spelniaja swojej funkcji resocjalizacyjnej. I wlasnie dlatego... weź spierdalaj.

Jeżeli dla was kozaczeniem jest napisanie sformułowania : Ban został skrócony. To chyba nikt nie powinien się odzywać na serwerze ^^

NO ale zrobicie jak chcecie i tak na dzisiaj już nie mam czasu ;P

Pozdrawiam i życzę sukcesów ^^

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.