Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ban merty przez super admina miska

Guest merty
 Share

Recommended Posts

Zbanowal mnie , koles nie ma pojecia o tej grze, jego nick mowi sam za siebie :D

to ja na eslu: http://www.esl.eu/pl/msi_gx660/player/3225126/

Banujac mnie pokazales swoja głupote i noobstwo do tego gralem na volume 0, gram wieczorami dla rozrywki :D

masz screeny: http://www.speedyshare.com/files/25613821/ssy_chata_merty.rar

P.S - ogarnji sie i wiecej nie banuj :D

witaj, kto Cie zbanował wiemy - Misiek :D i noobem to raczej nie jest więc zamiast cisnąć po administracji proponowałbym uspokoić się, napić ciepłej herbatki i poczekać w grzecznej atmosferze na rozwiązanie problemu. W moim odczuciu nawet jeśli ban niesłuszny (screenów jeszcze nie sprawdziłem) to i tak powinieneś dostać zawias za kulture osobistą, którą niesie TWÓJ pierwszy post na forum.

ja wróce z editem, a Ty jak możesz zastanów się nad problemem.. :D

pozdrawiam!

edit:

screeny wiele nie pokazuję niestety .. chyba , ze interesuje nas inny gracz :D

a jako słowo zakończenia dodam, że na mnie nie robi wrażenia ESL ;)

Sceeny wiele nie pokazuja? widze nastepny ogar ahahhahah, robicie mi pajace screeny i wiele nie pokazuja? bo tak je zrobiiliscie, same kurwa noooby jebane hahahaha, do pieca z wami :D blunt do starej tak sobie mow, dawaj na esla lamusie zobacyzmy kto jest ciota :D

P.S beka z was gamonie :D

Zastanawia mnie tylko czemu na screenie awp_snowfun0000 nie widac net_graph'a i info o screenie w hud'zie.

Jeszcze jedna obraza w nasza strone i pozegnaj sie z gra tutaj. Zwieksz mase i potem do mnie pyszcz.

Misiek nie wyrywaj hajta. Bo Ci zrobi zjazd na chatę, no normalnie będzie płacz.

Kolega zbanowany pewnie teraz czeka na przyrost ambicji .

Sceeny wiele nie pokazuja? widze nastepny ogar ahahhahah, robicie mi pajace screeny i wiele nie pokazuja? bo tak je zrobiiliscie, same kurwa noooby jebane hahahaha, do pieca z wami :D blunt do starej tak sobie mow, dawaj na esla lamusie zobacyzmy kto jest ciota :D

P.S beka z was gamonie :D

Olemba bierz go!! Grr....

Beton za kulture nawet jak clear i khropka.

Pzdr