REDQu Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Co to kurwa ma być ? Nie mam ochoty wdawać się w żałosne dyskusje z półgłówkiem kopalnianym... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 ale ja mam przynajmniej gimnazjum skonczone a ty ciulu bez szkoly sie uczyc nie chcesz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted December 16, 2010 Author Report Share Posted December 16, 2010 Nie obchodzi mnie co masz a czego nie masz. Tak czy inaczej przyczyna bana jest wymysłem twojej chorej wyobraźni, albo urażonej ambicji. Ogarnij się człowieku bo jak na swój wiek prezentujesz zachowanie co najmniej mierne w stosunku do mnie czy innych graczy grających od ciebie o wiele wiele lepiej. Moja rada: DOROŚNIJ Proszę o Unbana kompetentnego admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 redqu, serio nie masz gimnazjum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Ogarnij się człowieku bo jak na swój wiek prezentujesz zachowanie co najmniej mierne w stosunku do mnie czy innych graczy grających od ciebie o wiele wiele lepiej. +2 do riposty Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted December 16, 2010 Author Report Share Posted December 16, 2010 redqu, serio nie masz gimnazjum? kolejna prowokacja przez przydupasa juvego ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 ban zdjety. a teraz powaznie - masz gimnazjum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted December 16, 2010 Author Report Share Posted December 16, 2010 ban zdjety. a teraz powaznie - masz gimnazjum? tak mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 redqu, serio nie masz gimnazjum? kolejna prowokacja przez przydupasa juvego ^^ riposta +3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 jeden z twoich kolegów napisał ze nie masz gimnazjum bo zamiast chodzic do szkoly grasz w tibie i csa :> wiec sie uspokoj i wez do roboty bo zaliczajac drugi raz trzecia klase i jeszcze nie zdasz przynosisz wstyd rodzinie i stara ci karpia nie da w wigilie ty huju ps. a ci co mają u mnie przejebane "mloda pizda i dj pizdusiek" przytakują Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted December 16, 2010 Author Report Share Posted December 16, 2010 jeden z twoich kolegów napisał ze nie masz gimnazjum bo zamiast chodzic do szkoly grasz w tibie i csa :> wiec sie uspokoj i wez do roboty bo zaliczajac drugi raz trzecia klase i jeszcze nie zdasz przynosisz wstyd rodzinie i stara ci karpia nie da w wigilie ty huju ps. a ci co mają u mnie przejebane "mloda pizda i dj pizdusiek" przytakują i w tym momencie obudziłeś się z kisielem w majtach... Jeszcze raz napisze DOROŚNIJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 nie z twoją starą w wannie pełnej karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 napisawszy przytakując ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 kurwa.. no chyba zapadne sie pod ziemie ) najwiekszy postrach i zarazem idol zbutnowanej młodzieży twierdzi, ze ktos ma u niego "przejebane" przejebane to ma karp u Ciebie na świeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 ja wpierdalam minetaja :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts