Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ban z Dupy

REDQu
 Share

Recommended Posts

Nie obchodzi mnie co masz a czego nie masz. Tak czy inaczej przyczyna bana jest wymysłem twojej chorej wyobraźni, albo urażonej ambicji. Ogarnij się człowieku bo jak na swój wiek prezentujesz zachowanie co najmniej mierne w stosunku do mnie czy innych graczy grających od ciebie o wiele wiele lepiej. Moja rada: DOROŚNIJ

Proszę o Unbana kompetentnego admina

jeden z twoich kolegów napisał ze nie masz gimnazjum bo zamiast chodzic do szkoly grasz w tibie i csa :>

wiec sie uspokoj i wez do roboty bo zaliczajac drugi raz trzecia klase i jeszcze nie zdasz przynosisz wstyd rodzinie i stara ci karpia nie da w wigilie ty huju :D

ps. a ci co mają u mnie przejebane "mloda pizda i dj pizdusiek" przytakują :D

jeden z twoich kolegów napisał ze nie masz gimnazjum bo zamiast chodzic do szkoly grasz w tibie i csa :>

wiec sie uspokoj i wez do roboty bo zaliczajac drugi raz trzecia klase i jeszcze nie zdasz przynosisz wstyd rodzinie i stara ci karpia nie da w wigilie ty huju :D

ps. a ci co mają u mnie przejebane "mloda pizda i dj pizdusiek" przytakują :D

i w tym momencie obudziłeś się z kisielem w majtach...

Jeszcze raz napisze DOROŚNIJ

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.