Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

fuks

R0ckY
 Share

Recommended Posts

Mam nadzieje, że dobry dział. Dzisiaj wchodzę, zacząłem wczorajszy temat z Guciem, tzn. Gucio wczoraj się wydzierał na serwerze. To dzisiaj mu z kosy pojechałem, przyszedł fuks. Zaczął mi ubliżać, no to ja napisałem że ma 10cm w portach jeśli on ma 176cm wzrostu. Dostałem bana. On jest święty (?). Ban na 5 min.

halflife03.png

Po 5 minutach weszłam na serwer. Ban na 7 dni ;) Po tym jak powiedziałem że czekam na tego permika o którym mówił.

scoutzknivez30003.png

Mam nadzieje, że zdołam nakręcić więcej akcji na serwerze i poskładać to w piękny film, który wstawię na YT pt. Kultura adminów na serwerach Wiejskiej Chaty.

P.S. Mam nadzieje że dobry dział. Chodzi mi o serwer 4FuN ;)

Mam nadzieje, że zdołam nakręcić więcej akcji na serwerze i poskładać to w piękny film, który wstawię na YT pt. Kultura adminów na serwerach Wiejskiej Chaty.

jesli to grozba, to z mojej strony nie licz na poparcie w sprawie zdjęcia bana ;)

swoją droga.. za FREE nie dostałeś , więc łaskawie napisz nam co było powodem ;)

Ja sam powiedziałem fuksowi zeby zrobil porzadek, jakis smark nie bedzie nikomu odbieral zabawy ;f

Fuks dobrze zrobił i odpierdolcie sie

[ Dodano: 2010-12-22, 17:27 ]

po 2.

po 3 reklamuj ile chcesz, grasz tu smarku od 2 dni a wiekszosc 2-3 lata i bylo tutaj tak zawsze. DOPIERDOLIC MU PERMA BO NIE WYTRZYMAM.

jak pisalem wczesniej to jest glupie rozwiazanie

lepiej jak on gra al;e nie ma wladzy bo mu sie w glowie popierdolilo od dobrobytu

ja tez juz wczoraj pisalem do ciebie adas ze mnie ten ciul tez kickowal i sie smial jak glupoi do sera :/

wiec zrob cos z tym bo lepiej bedzie jak bedzie gral bez wladzy :D

A co do fuks'a admini mają jakiś regulamin chyba co?

Powinni kulturę osobistą zachować.

Gucio napisał do fuks'a ok. powinienem dostać bana. Ale fuks wszedł i zaczął mnie wyzywać, a to chyba nie przystoi adminowi.

Co do mojej gry na WCH, nie gram tutaj 2-3 dni jak napisałeś drogi Gucio, gram tutaj "trochę" dłużej.

ty rocky ja sie ciebie zapytalem jak na WCH przystalo - czy ci sie czasem w dupce nie popierdolilo.... wiec sio smarku.

JUVE na twoim ADMINIE siedzial jakis smark powiedzial ze Cie nie ma po czym wyjebal stalego gracza z servera poslugujac sie twoim adminem - ja nie wiedzialem ze to ty wiec dostal kicka. 1 - a tys sie zaczal spierdalac o zloty medal ! CIUL !

A co do fuks'a admini mają jakiś regulamin chyba co?

Powinni kulturę osobistą zachować.

Gucio napisał do fuks'a ok. powinienem dostać bana. Ale fuks wszedł i zaczął mnie wyzywać, a to chyba nie przystoi adminowi.

Co do mojej gry na WCH, nie gram tutaj 2-3 dni jak napisałeś drogi Gucio, gram tutaj "trochę" dłużej.

Skoro grasz tutaj "troche dłużej" to powinieneś wiedzieć, że Wiejska Chata i kultura to dwie odmienne rzeczy. Lubisz kulture, to możesz iśc na jakiegoś xXxXx ( bez reklam prosze!) i będziesz miał kulture.

Pozdr

czytales wgl ten jebany regulamin ze doszukales sie tam punktu ze plejerzy powinni zachowac kulture osobista maly fjucie ?

yh juz.

jebac cipe z cypru!!!!!!!!

ty zjebany czopie - ja napisalem ze gracze maja zachowac kulture ? poczytaj uwaznie. a pisanie i mowienie do ludzi kurwo cwelui pizdo i dzganie ich co chwile badz zaczepianie aby utrudnic gre - ban !

Ja sie lubie obrzucac blotem z fuksem xD A z kultura fakt u nas ciezko o nia ale to jest wlasnie ten piekny smrodek wiejskiej chaty ktory lubie :*

Rocky albo sie dostosujesz albo perm...

A na filmiku o wch tez bede?? Bo jak tak to powinnam dostac jakis kontrakt i jakies papierki do podpisania czy wyrazam zgode aby jakis gowniarz udostepnial moje zajebiste teksty w sieci...

murzynie z cypru nie mowie do Ciebie :D dodalem tylko od tak :D

Ja sie lubie obrzucac blotem z fuksem xD A z kultura fakt u nas ciezko o nia ale to jest wlasnie ten piekny smrodek wiejskiej chaty ktory lubie :*

to po jaka kurwe dajesz bany za brak kultury ? blondyna ;x

moje zajebiste teksty

AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

5 linia tekstu

chyba teraz dopisales.. albo jesli to juz tam jest to musi byc od poczatku serwera wiec chuj na to wszyscy klada, na ten caly regulamin

tys jest pizda cartman i tak :D heheheh

a wracajac do rocky'ego to niech dzieciak poczeka zanim wejdzie na server i nie rzuca 14 latek kurwami bardziej niz ja juve koper i polowa serva razem wzietych - poza tym dostal upomnienie i chuj w niego ! dla mnie ma tydzien na ochloniecie a potem sie zobaczy. poza tym inni admini juz go banowali za zachowanie

Rocky albo sie dostosujesz albo perm...

A na filmiku o wch tez bede?? Bo jak tak to powinnam dostac jakis kontrakt i jakies papierki do podpisania czy wyrazam zgode aby jakis gowniarz udostepnial moje zajebiste teksty w sieci...

+1

kurwa no , kto by pomyślał, że bede przyznam racje temu co umarł w solarium..

1. poszkodowany już wcześniej dał się we znaki

2. na chuj komu 14 letnia łodyga, która jedyne posty pisze wtedy kiedy z płaczem trzeba ratować swoje dupsko od BETONU.

3. fuks jest zjebany, ale ma to swój urok... poza tym po raz kolejny się powtórzę - mimo wszystko fuks jest już znami czas dluższy, a egzekucji na tobie nie wydał sam tylko z kilkoma osobami. Defakto fuks to fuks , a Ty kim jestes?

tyle co chcialem nadmienic

jak pisalem wczesniej to jest glupie rozwiazanie

lepiej jak on gra al;e nie ma wladzy bo mu sie w glowie popierdolilo od dobrobytu

ja tez juz wczoraj pisalem do ciebie adas ze mnie ten ciul tez kickowal i sie smial jak glupoi do sera :/

wiec zrob cos z tym bo lepiej bedzie jak bedzie gral bez wladzy :D

teeee judasz , a jak Ty kogos wypierdalales to bylo tak wszystko ok ? , zrobił co należy i tyle , jak ostrzegano to na chuj chlop dalej robil swoje . Nie ma co przekreślać odrazu fuksa z góry Januszu , DA RADE!!!.

PS. Gdzie jest kurwa zbyszek ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.