Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Dynia pedał majtki sprzedał

Pilapopakerni
 Share

Recommended Posts

Powiedziałem Dyni ,ze jest pedałem zbytnio nie powinno go to urazic bo rzecz jasne to fakt a ten z nienacka dał mi bana na 5 minut kiedy miałem życiowe staty !!

to prawie przyczyniło sie do mej dywersji po czym zebrałem sie od kompa i miałem po niego jechać

W ostatniej chwili zaniechałem tego nikczemnego spisku jako ,ze sa swieta i nie bedo go ruchał przy stole wigilijnym :D i zostało mi zgłoszenie skargi %)

Pila morda pedale bana dostales za slusznosc wiec zamknij pysk i wypierdalaj a ze ty jestes pedalem to nie znaczy ze ktos inny musi byc spojrz w lusto i zobaczysz pedala czyli siebie

w przeciwienstwie do postu pily, ktory mial charakter humorystyczne, Twoje wypociny sa... jakie sa.

Niesmak.

Pila morda pedale bana dostales za slusznosc wiec zamknij pysk i wypierdalaj a ze ty jestes pedalem to nie znaczy ze ktos inny musi byc spojrz w lusto i zobaczysz pedala czyli siebie

czytaj gamoniu co piszesz. Bana dostal za slusznosc? wiec jednak jestes pedalem, ale to nie oznacza, ze musisz banowac kazdego kto o tym wspomni :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.