Esiu Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Moj nick: `~3iu.' Imię: Grzegorz Lat: 19 Miejscowości: Norwegia Haugesund.. W polsce mieszkałem w Zabrzu. Chciałbym dostać admina na SuperHero mod, Zawsze jak wejde na serwer zawsze znajdzie sie cziter... Zapraszam kolegów i innych graczy lecz tego nie robie dla siebie tylko dal serwera nie chcemy przecież żeby serwer zchodził na psy.. Chciałbym za darmo dostać admina jeśli nie ma takiej możliwości to z serwa bedzie lipa chyba że zajmiecie sie tym. W ogóle ani jednego admina nie ma na SuperHero Mod.. O sobie powiem tyle jestem spokojny do czasu zależy od sytuacji. Lubie czasami pograć na serwach typu FFa, SuperHero, CodMod. Lubię czasami wybić zimne piwko przy grze Zajmuje się aktualnie naprawy aut Pracuje jako mechanik.. Wystarczy A co do ciebie Ursek to ani razu cię nie widziałem lecz fajnie że jest admin miło będzie pracować z wami Moje ip: 81.166.228.105 Steam ID: STEAM_0:0:33276119 Z Góry dziękuję. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 każda pomoc się przyda, ale napisz też coś o sobie ... miło by było Cie poznać , a co do adma- okres próbny + ewentualne przedłużenia za wkład w rozwój servera - tak to wygląda. Powodzenia btw. sa admini, np. ja , ale weź poprawke, że ludzie też mają życie btw 2. Adaś, jak znajdziesz chwile to zrób lepszy mapcykl ( jakies BOOMy, Starwarsy..) bo standardy tu śmierdza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 jestem za , może być na próbę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 bierz go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 W polsce mieszkałem w Zabrzu. ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 :-) jako trzeba się zacząć interesować innymi serwerami aby je 'rozruchac' jak by np dzis z godzine pograc na SuperHMOD'e o 20 napewno bedzie duzo ludzi. :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 jesli chodzi o działalnośc SH moda, kurwa.. co ja tu mam pierdolić, kto pamieta ten pamieta jak ostatnio było 20/20 ale trzeba po prostu mieć sporo czasu by tam być i pilnować. Gdyby ktoś ze "staruchów" się zebrał i pomógł byłoby fajnie. Pisałem już co jest do zrobienia , liste hero podsyłałem Adamowi, Grzesiu robił przydział z tego co pamietam. trzeba podszlifować hero i naprawic lub wprowadzić pare kwestii: -bass ograniczyć -zmienic mapcykl ( WYJEBAĆ W PIZDU standardy ) -poukładać herosy -naprawic /saveXP bo niektórzy gracze wraz z wyjsciem z gry traca dotychczasowy xp i za każdym razem trzeba im nadawać ponownie -wartałoby zebrać z 5 osób chętnych do realizacji projektu SH MOD na W-CH bo ile moze kurwa sam jeden admin...a to ze leca same standardy i caly czas treba je zmieniac wcale nie ułatwia. Pretensji do nikogo nie mam.. bo wiadoma sprawa ale pierdolic mozna wiele, tylko kiedy ktoś wyciągnie kurwa dłoń i pomoże (odsyłam do pięknej sentencji " grać to jest komu, ale zrobić coś dla servera-cisza") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts