fuksradom Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Gracz fuks Typ bana SteamID SteamID STEAM_0:0:16870882 Adres IP ukryty Zbanowany 27-12-2010 - 15:59 dlugosc bana 240 minut Wygasa 27-12-2010 - 19:59 (3 godzin 58 minut pozosta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 wiesz za co... i to juz drugi raz... nastepnym razem perm pozdrawiam i ciesz sie ze cie "jeszcze" oszczedzilem :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 fuks baranie robi sie binda na unban dla siebie i chuja Ci zrobi ta ciota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 fuks baranie robi sie binda na unban dla siebie i chuja Ci zrobi ta ciotaSzkoda, ze zwyklemu adminowi nie dziala komenda unban, baranie. A cioty sobie szukaj wsrod swoich kolegow z klasy.A co do samego bana. Juve raczej bezpodstawnie nie dal takiego bana. I niestety chyba jest troche racji w tym co ostatnio pare osob napisalo: 'wladza odpierdala do glowy'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Szkoda, ze zwyklemu adminowi nie dziala komenda unban, baranie. A cioty sobie szukaj wsrod swoich kolegow z klasy. pysk tam bo nie pisze do Ciebie ok? nie musze szukac w klasie bo znalazlem jedna czarna ciote 25letnia tutaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 fuks niechcem nic gadac ale ty mi dales bana na 4h i powód byl taki "masz gacie po tacie" jakos tak to lecialo chyba no tylko ze mnie odbanowal ktos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 27, 2010 Author Report Share Posted December 27, 2010 Axel co ty kurwa piszesz ? chyba napisalem Ci ze gosc ktory mial dostac bana wyszedl z servera i przejales jego ID. przeprosilem Cie za tego bana i poprosilem Virusa aby Cie odbanowal przy czym wytlumaczylem mu cala sytuacje wiec twoj post jest troszke kurwa w stylu "elo jestem juvego przyjacielem" a ty juve dales bana za to ze ci pocisnalem za nic wiecej wiec jesli tez masz zamiar pierdolic co by dupe schowac to jeb sie na cyce... ps. twoja wypowiedz ze steam'a " jestes ciota,bys raz zszedl na dol to bys sie posral ze strachu" czy jakos tak .... bo co bo powiedzialem do ciebie wegiel ..? bo ci powiedzialem won do kopalni chuju ? za to ban i w przyszlosci perm ? ty jestes niedojebany slowo... ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Co do twojej wypowiedzi fuks - jeżeli on nie uważa Ciebie za swojego znajomego, tak jak Ty nie uwazasz kolesia o nicku "Ewa Malysz~", tak więc uznał on twoją wypowiedź za obrażającą go( swoją drogą mnie też by to obrażało, gybym był górnikiem i co 2 by sie do tego dopierdalał). Czyli wychodzi na to, że przeczysz sam sobie, a on postąpił tak jak Ty byś postąpił na jego miejscu. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 27, 2010 Author Report Share Posted December 27, 2010 KRYSTEK to w takim razie 80% server powinna miec bana za nazywanie mnie SOLARA, Solarium OPALONY, CZARNY etc.... zgadza sie ??a skoro ma mnie wsrod znajomych i wiele razy sobie jechalismy to chyba wie ze zarty zartami co ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Cycu hahaha Ewa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dog Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 kurwa nie wypowiadam się na żadne tematy ale to już jest dziecinada ten co ciśnie wszystkim banuje za ciśniecie świat się wypierdolił do góry nogami a Krystek nie przesadzaj bo twoje nicki są bardziej obraźliwe i masz w dupie czy komuś się podoba czy nie więc nie dolewaj oliwy pozdro i ogarnijcie się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 nie lubie takiego pierdolenia które pewie zaraz tu padnie że władza uderza do głowy, ile razy ludzie bez admina mieliście chęć kogo kicknąć, zbanować czy cokolwiek, gdybyście mieli adma pewnie połowa z was by to zrobiła bo jest taka opcja, to nie człowiek się zmienia po otrzymaniu admina a jego możliwości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 27, 2010 Author Report Share Posted December 27, 2010 troszke nie w dupke ten post ale niezly hehehe... ps. wypowiedz sie moze na temat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 nieno bo ktoś mówił o tobie że władza Ci wali na banie to uprzedzam od razu, co do tematu to rozumiem że można się nie lubić ale to bez sensu np pójdzie sie do roboty i ktoś sie komuś nie spodoba to nie bedzie go ciągle napierdalać tylko trzeba z nim pracować lub odejść proste. juve chyba nigdy zbytnio fuksa sympatią nie darzył, rozumiem dać za wyzwiska bana komuś kto jest nowy i nagle ciska po starych, żonach, mężach etc ale komuś kto gra długo ale się go z osobistego powodu nie lubi to głupota, niewiem tez nie moge byc obiektywny bo nie znam dokladnie zajscia i kazdy opowie je na swoja korzysc a poza tym obu lubie wiec już skoncze pierdolić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saktur Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Mimo że rzadko się wypowiadam to coś powim;] Juve jaki jest wszyscy wiedzą, cisnięcie się odbywa zawsze kiedy tylko się z nim spotkam na servie. moim zdaniem banowanie w kierunku admin+admin nie powinno mieć miejsca. Dlaczego? Bo jest to podważanie autorytetu funkcji jaką się pełni na servie w oczach innych graczy. Kiedy zachodzi taka sytuacja lub podobna miedzy osoabami sprawującymi władze na serwie to powinno sie to wyjaśniać lub dochodzić swoich racji na priv ewentualnie jesli nie potrafi dojść do porozumienia, na specjalnym "temacie" dla adminów. Takie spory trzeba rozstrzygać w swoim towarzystwie a nie na oczach rzesz^^ Reasumując: Fuks laski robi LUX! Juve Czarny Węgiel! Cya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Reasumując: Fuks laski robi LUX! HAHAHAHAH NO TAAAA ZAPOMNIALEM HAHAHAAHAHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 kurwa... codziennie kolejny temat o "kimś" lub o czymś... Irytujace jest kiedy ludzie posiadający flagi NIE POTRAFIĄ ukazać powagi jakim jest posiadanie takiego statusu społecznego. Oprócz samej haji wkurwia mnie dwulicowość co po niektórych osób, które są z nami (jako społeczność wiejskiej) dłużej, lub krócej... Kolejna sprawa.. czy Wy kurwa widzicie ile Wy macie lat?? Czy to jest kurwa mać normalne, że codziennie jakiś buzdygan robi kłopot, który powoduje większe spory i własnie wtedy powstają grupy, które dobrze nie rokują na przyszłość. Najgorzej mają osoby, które chcą zachować neutralne poglądy, a czemu? kurwa popatrzcie co sie dzieje Zdrowa haya poszła się jebać już jakis czas temu, teraz to są dogryzki i chamskie podkopywanie kogoś kto w jakiś sposób "nie pasuje" innemu. Nie bede tu wymieniał osób, które takiej taktyki się trzymają (moze i bezwiednie) bo to byłoby bez sensu. Jednak obserwowanie wszystkich tych bajecznych akcji z innej perspektywy pokazuje strasznie dużo, a zwłaszcza piękną grę słowną i próby manipulacji. Tak dalej, a kurwa na pewno wszystko dobrze się skończy. defakto saktur +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Juve nazwij mie jeszcze roz ryjówką i mosz bana ode mie.. zoboczysz :/ Załosne jest to co sie dzieje.. popieram stwierdzenie saktura - admin nie powinien banowac admina tylko załatwic to w inny, bardziej dyskretny sposób. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 27, 2010 Author Report Share Posted December 27, 2010 wszystko sie spierdoli i chuj z tego bedzie. ! o tak bedzie to wygladac.. a ze powod do dania bana jest "wegiel" to juz kurwa raj na ziemi i chuj ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 ja nic do was nie mam ale już proszę: STUL PYSK! i ogarnijcie się jebiecie tu cyrkami prosze to moje forum nes-gaming.pl tam nie ma nic mozecie sie z juve napierdalac tekstami caly miesiac bo tyle domena jest jeszcze aktywna! [ Dodano: 2010-12-28, 01:43 ] Nasi użytkownicy napisali 1545 postów, tematów 649 Mamy 9014 zarejestrowanych użytkowników loooo kurwa strony nie odwiedzalem duzo dni a tu taki fake ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 ban nie jest o węgiel jak stwierdziles tylko o całkiem co innego i myslisz ze jak mnie nie ma bo nie jestem nou lajfem jak ty bez zycia to możesz mi cisnac na forum i wielka awanture robic ze jaki to juve jest zły :> dobrze wiesz za co dostałes bana... i nie zycze sobie tekstów w tym kierunku bo ci pisałem ze to świętość do ciebie kapiszi :> tak jak pisałem to bylo ostrzezenie drugie i ostatnie a to ze twoja mama nie zyje to nie tlumaczy cie ze mozesz mowic co sie na tempy brak jakiejś komory mózgowej przyjdzie... teraz znow mnie nie bedzie bo bede spał po nocce to mozesz wciskac ludzią brednie jaki to juve jest huj bo ja tylko powiedziałem węgiel a on dał mi bana. "Prawda jest lepsza niż najgorsze kłamstwo ktore wychodzi na jaw " pomysl nad tym zdaniem parapecie dobranoc wszy na noc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 no i Juve pozamiatał, więc temat do zamknięcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 nie bardzo, bo to co rozpisałem wyżej "nagle" nie zniknie, a warto by co po niektóre głowy przemyślały wątek chamstwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 28, 2010 Author Report Share Posted December 28, 2010 to moze bys okreslil sie za niby co dostalem bana ? bo gralismy i dales bana dopiero jak polecialo haslo "wegiel" jak i "won do kopalni" a pozniej na steamie mi to pisales.. wiec ? cos tu kurwa cuchnie.. a to ze sie zwalasz jak ja komus dam bana/kicka cokolwiek to racja.. ciagle masz jakies ale - zazdrosc ze jednak dostalem admina ? mniej banow kickow jest ode mnie niz od Ciebie. jak masz cos do mnie to napisz co i jak wyjasnimy sobie aby kazdy wiedzial o co chodzi i czapa. ! slepy jestes ze chce dojsc do porozumienia i wyjasnienia sprawy ? ale ty masz wyjebane wiec kto tu powinien sie zastanowic nad " Prawda jest lepsza niż najgorsze kłamstwo ktore wychodzi na jaw " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 KRYSTEK to w takim razie 80% server powinna miec bana za nazywanie mnie SOLARA, Solarium OPALONY, CZARNY etc.... zgadza sie ??a skoro ma mnie wsrod znajomych i wiele razy sobie jechalismy to chyba wie ze zarty zartami co ? WYPIERDALAJ DO SOLARIUM !! IODJEBAC MI SIE OD TURKA BO BLACK LISTED ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts