Jaśnie Pan Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Zostawiamy flagi czy nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 to idiota jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 ja jestem że zostawiamy gdyż nie widzę powodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 to idiota jest. w pozytywnym sensie ale nie powierzylbym mu zeszlorocznych gaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 pokręcony człowiek, długo z nami ... wyrobi sie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czita Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 pokręcony człowiek popierdolony. wyjebac go w pizdu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 czita modl sie do Boga aby mi zabrali admina - bo jak do mnie sie krzywo odezwiesz to bedziesz latac. ps. smarku pisac " wypierdol go cioto " mozesz pisac do swoich "elo kolegow " a nie do mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 jak bym mial wiecej niz 20fps to bym wiedzial lepiej.. ale tak jak ursek gra ta murzynska pala juz dlugo wiec wiesz adas kto daje i zabier.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czita Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 smarku kurwa rok czy 2 lata starszy jestes i mnie od smarkow wyzywasz. " wypierdol go cioto " mozesz pisac do swoich "elo kolegow " jak widze czitera ktory gra 15 min na mapie a ty go jeszcze nie zbanowales to co ci mam slodzic. na huj ci ten admin zeby byc nad innymi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 czita modl sie do Boga aby mi zabrali admina - bo jak do mnie sie krzywo odezwiesz to bedziesz latac. ps. smarku pisac " wypierdol go cioto " mozesz pisac do swoich "elo kolegow " a nie do mnie ty sie modl do starej zeby ja ciebie pierwszy nie dojebal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynia(-_-) Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Bez admina mu tak nie odpierdzielało teraz dostał admina to banowac wszystkich i za wszystko a go zbanuja to obraza majestatu co on to nie jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 JUVE dojebac mi chcesz ? zapraszam do radomia. z mila checia a poki co to nie pisz bezsensownych postow. a ty czita klocku dla mnie jestes smarkiem.. i watpie aby roznica byla 2 czy 3 lat... DYNIA ty pierw popatrz na swoje bany pozniej patrz na czyjes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 29, 2010 Author Report Share Posted December 29, 2010 o ile moglem palac jakas wieksza sympatia do fuksa, bo lubilem z nim grac o tyle teraz, jak czytam te 'pogrozki' i fochy za slowa, ktore tutaj sa na porzadku dziennym to naprawde żenada... żenua le fuks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Witam!!! Pojebani jesteście!!!Grałem na innych serwerach i za słowa jakie tu są używane na serwerze permy dawali szybciej niż za chity!!!Ogarnijcie się!!!Serwer ma własnie ten urok!!!Można po sobie jechać a zawsze będzie to zabawa!!!Pamiętam początki mej obecności na wch.J.hade jechał mnie jak po szmacie nie wspomnę o tobie Juve!!!Dajcie se na wstrzymanie i bawmy się!!!To tyle!!!mówcie co chcecie lecz dla mnie to najlepszy serwer i niech tak zostanie!!! :-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynia(-_-) Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 I tak jak mówilem dorwał sie do władzy powie sie prawde i perma daje i to jest postawa dobrego admina pozdro. I wczorajsze grozby "kto mi wbije na solarium temu bana dam na 4h" czyli za kogo ty sie masz wbijac komu wlejzie a kto ci cos powie ban? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Zostawić tylko żeby ogarnął troche tego admina w sensie nie dawał za pierwszą lepszą rzecz 7-days'a no i bedzie git. Pzdr P.S. No i nie cisnął po wszystkich . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Ja ogólnie, chce by admini się uzupełniali , bo to ich rola(ty znasz skrima na to, ja na tamto)jestem początkujący i powinniśmy sobie pomagać.Na serwerze się wyzywają , Czemu?admini dają im dobry przykład?!!!ogarnijcie się i grajmy!!!Też oczywiście mnie ponosi, ale staram się powstrzymywać. I patrzeć na to trzeźwo, co mi ostatnio slabu wychodzi.HIHIH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 ja powiem tyle. przesluchaj ty i ty i ty tez... w slowa sie wsluchaj ! "...sa slowa ktore nie powinny nigdy pasc, slowa puste,rzucone na wiatr... " moze to wam cos powie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 popierdoliło doszczętnie... zostawić i dać okres próbny, bo zaczyna się robić wielka niesmaczna "rozmowa" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 29, 2010 Author Report Share Posted December 29, 2010 flagi zabieram. chmurka!: ja pierdole fuks to jest idiota chmurka!: ogarnij go chmurka!: mówie do typa z miasta takiego krolikowskiego chmurka!: ze by mnie podsadzil przez mica chmurka!: a on do mnie ze bym sie zamknal i mi muta jebnal ; o chmurka!: to ja zmieniam nick "jaki frajer" >> Wiejska-Chata.pl chmurka!: i bana mi jebnal na 5 minut pozdro;x chmurka!: ale kurwa za co gagga dostalem >> Wiejska-Chata.pl chmurka!: to ja nie wiem >> Wiejska-Chata.pl chmurka!: na poczatku myslalem ze dobrze ze ma adma chmurka!: to wez mnie odbanuj jak mozesz chmurka! is now playing Counter-Strike. Click here to join. >> Wiejska-Chata.pl chmurka!: :s chmurka!: dzieki zara sid ci dam chmurka!: STEAM_0:1:1725313 chmurka!: ale masakra myslalem ze ogarnia a muta mi za free dal bo chcialem ze by mnie typ na tuscanie podsadzil ;o chmurka!: ale dobra juz zamkne ten temat unbana dasz i gitd chmurka!: >> Wiejska-Chata.pl chmurka!: okej chmurka!: ADMIN fuks: slay chmurkens Uprzedzajac krzyki ze ankieta costam costam - bardzo mi przykro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 popierdoliło doszczętnie... zostawić i dać okres próbny, bo zaczyna się robić wielka niesmaczna "rozmowa" to byl okres próbny.... sukcesy... ban dla czity za "wypierdol go cioto" perm dla dyni za "wypowiedzi na forum" zmienianie map "bo tak" grożenie na forum "jak cie złapie na serwie to masz bana" ja go lubie bo jedna z nielicznych osób z krorymi mozna zrobic dobrą haję ale to nie byl dobry pomysl :/ lepiej jak nie ma wladzy i drze tego ryja na wszystko i wszystkich a nie tak jak teraz mysli jak tu kogoś ujebać za free :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 VIRUS masz tu kurwa swoich FANOW i screena ! dostal gaga na 10 minut za to ze 2 rundy mial mikro non stop wlaczony i trzaski byly ! - wiec normalne.. mial nick qwe. dalej zmienil nick na FUKS KURWO i napisay FRJAER JEBANY !! to sa TWOI GRACZE CO PISZA SKARGI !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 29, 2010 Author Report Share Posted December 29, 2010 ja go lubie bo jedna z nielicznych osób z krorymi mozna zrobic dobrą haję ale to nie byl dobry pomysl lepiej jak nie ma wladzy i drze tego ryja na wszystko i wszystkich a nie tak jak teraz mysli jak tu kogoś ujebać za free i ja sie tez pod tym podpisuje. lubie chlopaka ale wladza mu nie sluzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 tym smarka dajesz decydowac czy bedzie mial admina czy nie.. Jak daje bana to pewnie nie za darmo ?... Jak przesadza to wystarczylo by zebys ty mu wzrocil uwage :-? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek (-_-) Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 ale Ci wała wcisnął ten chmurka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts