✪ Michal Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 "Jak zapewne wszyscy dostrzegli Electronic Arts oraz Criterion Games nie są obojętni na opinie graczy dotyczących najnowszego Need for Speed'a i regularnie starając się poprawić rozgrywkę w Hot Pursuit udostępniają w sieci kolejne patche, które wprowadzają różnej maści poprawki narzucone przez graczy i nie tylko! Nie dawno pisałem o pierwszym oficjalnym patchu TUTAJ a już zapowiedziany został drugi patch, który wprowadzi zmiany w dźwięku, grafice oraz sterowaniu. Więcej na temat patcha Need for Speed: Hot Pursuit dowiedziecie pod TYM linkiem. Jednakże mocniejsze bicie serca oraz szybsze krążenie krwi w obiegu sprawia zapowiedziane przez "elektroników" nowe rozszerzenie, które będzie pierwszym płatnym dodatkiem DLC. Super Sports Pack, bo tak będzie nazywać się owe DLC wprowadzi przede wszystkim do garażu sześć nowych super maszyn - po trzy dla piratów drogowych i stróżów prawa. Na liście znalazły się takie "gwiazdy" jak: Bugatti Veyron SS, Bugatti Veyron SS Interceptor, Porsche 911 GT2, Porsche 911 GT2 Interceptor, Gumpert Apollo oraz Gumpert Apollo Interceptor. Na nasze szczęście, to nie koniec nowości, które wprowadzi owe rozszerzenie. Oprócz nowych samochodów dodatek zawierać będzie również dwanaście zawodów dla stróżów prawa i piratów drogowych, a całość uzupełnią osiągnięcia i trofea. Niestety nie zdradzono jeszcze ceny i daty premiery rozszerzenia. Jednakże wiadomo, że Super Sports Pack będzie dostępny na konsole Xbox 360, Playstation 3 oraz (UWAGA!) komputery PC, co jest pewną sensacją, ale za to bardzo miłą. Do sieci trafił również trailer, który prezentuje i promuje DLC Super Sports Pack." Dość głośno o tej grze i zresztą się nie dziwie chodź grałem 2h jedynie w ten wspanialy symulator powiazany z mPlayerem myslalem ze bedzie wielkim nie wypalem a tu takie miłe zaskoczenie. w mojej ocenie wypada 10/10 grafikla ladna i wszystko ladnie zgrane z muzyka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Tak, grafika ładna, detale itd. ale nie ma grywalności (przynajmniej w moim mniemaniu) a do tego strasznie krótka. Ogólnie jak dla mnie ze 6/10. Pzdr P.S. Nie opłaca sie kupować, już lepiej ściągnąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts