Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Kandydatura na admina

Shino
 Share

Recommended Posts

Chciałem zgłosić swoją kandydaturę na nowego admina. Trochę już na wiejskiej gram, osób które mnie nienawidzą chyba nie ma, pro nie jestem ale być pro to nie zbyt częsta cecha u adminów jak widać po grze xd no to tyle xd

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Na Wiejskiej już z rok temu grałem. Ostatnio miałem długą przerwę (kilka miesięcy). W cs gram jakieś 3 lata. Adminowałem na paru mało znanych serwerach, ale z większości podchodziłem z powodu zbyt niskiego poziomu a jeden czy dwa upadły (nie z mojej winy, tylko dlatego ze byly nowe i tworzone przez 13 latków XD). Amx sie posługiwać umiem (ostatnio komuś tam zarzucali że nie umie xD) no to chyba tyle. Jak jakieś pytania macie to pisać. aaa i nie będę dawać banów za wyzywanie mojej mamusi albo za innego dziadostwo tego typu ;d a no i nie zbanuje sie sam siebie ;)

JUVE a Ty pisz ze znasz bo jak nie to Ci kopalnie zasypie to sobie przypomnisz :D

Jak jakieś pytania macie to pisać.

czy zdajesz sobie sprawe z profilu serwera? z tego, ze tutaj graja dorosli ludzie, lubimy czasem sie powyzywac 4fun i nie obrazamy sie o byle co? Ze to jest serwer dla facetow z jajami po kostki i dla kobiet z... wyjaktowym spojrzeniem? Bo w przeciwienstwie do innych serwerow, jak juz wspomniales, my mamy srednio cwierć wieku na karku, czasem i lepiej...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.