Jaśnie Pan Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Rok paĂ?ski 2010 dobiegl koĂ?ca, w ramach wyró¿nienia dla najaktywniejszych uÂżytkownikĂłw organizujemy plebiscyt na wsioka 2010 roku. UÂżytkownik taki powinien cechowaĂ? siĂŞ aktywnoÂ?ciÂ? przy wspieraniu naszego projektu, w bieÂżÂ?cym roku byÂł postaciÂ? wyró¿niajÂ?cÂ? siĂŞ, sÂłuÂżÂ?cy pomocnÂ? dÂłoniÂ? i dobrÂ? radÂ?, Â?wieciÂł przykÂładem i poprawnie zachowywaÂł siĂŞ na serwerze (chciaÂłem aby byÂł Âładny ale wtedy nie byÂłby to wsiok i przekreÂ?liÂłbym szanse 99% naszej spoÂłecznoÂ?ci =( ). Zasady gÂłosowania: -uÂżytkownik nominujÂ?cy musi podaĂ? krĂłtkie uzasadnienie swojej nominacji, -uÂżytkownik nie moÂże nominowaĂ? siebie ani oddawaĂ? na siebie gÂłosu, -kaÂżdy uÂżytkownik moÂże oddaĂ? maks 1 gÂłos, -kaÂżdy uÂżytkownik moÂże nominowaĂ? maks jednÂ? osobĂŞ, -osoba nominowana musi posiadaĂ? konto na forum zaÂłoÂżone przed lipcem br. -osobÂ? nominowanÂ? nie moÂże byĂ? h@, -osobÂ? nominowanÂ? moÂże byĂ? admin, GÂłosowanie trwa do 31.01.2011 do godziny 23:59:59:99 po tym terminie temat zostanie zamkniĂŞty i wszystkie gÂłosy oddane po upÂływie regulaminowego czasu nie bĂŞdÂ? brane pod uwagĂŞ. ZwyciĂŞzca otrzyma specjalnÂ? rangĂŞ na forum. //txt by Kola Podsumowanie: Misiek +9 ,(Głosowali:Warka , O$ka, Shino , Marta, peha, zozol,Murarz,Dynia, Xander) Dago +6 ,(Głosowali: Aga, MnR., Flanc, Czita, Juve, Tygrys) MnR. +4(Głosowali:CyCu, bathon, Krystus, Menel) JUVE+1 (Głosowali:Axel,) URSEK +2(Głosowali:Virus, fuks,) Krystus+1(Głosowali:Ursek,) Aga+1,(Głosowali: Dago,) Saktur+1(Głosowali:famE,) konik+1(Głosowali:ORZEH,) Cartman+1(Głosowali:Vinci,) REDQU+1(Głosowali:saktur,) //txt by Tygrys Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 wez ogarnij te krzaki bo nie da sie tego czytac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 GÂłosowanie trwa do 31.01.2010 ee to rok temu bylo Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLANC Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Po głosowaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 i chuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Proponuje: Dago86 Uzasadnienie: Aktywnie wspiera projekt Adasia, pomaga w problemach technicznych, na serwerze też raczej jego zachowanie nie budziło nigdy zastrzeżeń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Dago86 +2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 a ja głos dam tego chujka nade mną ! mnr strasznie liże dupska ale zapierdala aż miło Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 ja pierdole Adam leniu chociaż i tak dziw i duma ze po skopiowaniu tekstu z zeszłego roku zmieniłeś daty ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 ja tez was kocham bardzo i robie wszystko zeby wch istniala cale serce wkladam w to czekam na glosy :* no chociaz mogl zmienic tekst zeby nie byl taki pojebany Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 liże dupska Nie chce Ci fuchy odbierać . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 MnR., tak jak napisal CyCu, zapierdala aż miło ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 + obrażałem wam mamy, babcie , dziadków , dzieci , kobiety + jebałem bana za banem i perma za permem za gówno + jebałem jako jedyny permy za reklame ( tak ma kurwa być) + wróciłem jak smalec nie był H@ (argument jak huj) + odkryłem gdzie jest kurwa krzyż !! (http://photos.nasza-klasa.pl/15502113/200/main/8b2515fb38.jpeg) +pierdłem w 4 autach Daga , pare razy w aucie Virusa + oblizałem Virusa , dałem mu wonchać moje kozy i pot z pachy + zmieniałem mapki i huj was to powinno obchodzic co ja chce grac ale to gramy i huj + kazałem karasiowi wypierdalać do KARASIONARIUM + gucio to brudas jebany do tego łysy skin huj jebany głosujcie na mnie a nasram virusiwi na wycieraczkę !! dagowi nasikam do butów !! a miskowi obrzuce drzwi wejsciowe spermą gromadzoną od tygodnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinci Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 gruby CARTMAN +1 MORDO TY MOJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 UrseK - Bo ma ładny głos na Vencie Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 + obrażałem wam mamy, babcie , dziadków , dzieci , kobiety + jebałem bana za banem i perma za permem za gówno + jebałem jako jedyny permy za reklame ( tak ma kurwa być) + wróciłem jak smalec nie był H@ (argument jak huj) + odkryłem gdzie jest kurwa krzyż !! (http://photos.nasza-klasa.pl/15502113/200/main/8b2515fb38.jpeg) +pierdłem w 4 autach Daga , pare razy w aucie Virusa + oblizałem Virusa , dałem mu wonchać moje kozy i pot z pachy + zmieniałem mapki i huj was to powinno obchodzic co ja chce grac ale to gramy i huj + kazałem karasiowi wypierdalać do KARASIONARIUM + gucio to brudas jebany do tego łysy skin huj jebany głosujcie na mnie a nasram virusiwi na wycieraczkę !! dagowi nasikam do butów !! a miskowi obrzuce drzwi wejsciowe spermą gromadzoną od tygodnia Zrobisz to wszystko, nagrasz i wrzucisz na YT i masz odemnie +10 do głosów. A narazie mnr. +1 . Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Krystyna +1 ponieważ jest dzielnym rzounieżem i walczy w dobrej sprawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
saktur Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Największym Wsiokiem jakiego znam to jest ReDQU +1 Juve -1 Nikt nie pisał ze minusów nie mozna dawac wiec prosze o odjecie Juve jednego glosu! I huj Juve nie płocz, u mie tyż dużo czornego wyngla. Bo liczy sie TONA a nie Juve;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czita Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Dago +1 cos mu sie nalezy przez te wszystkie lata:D a pozatym ma ladne zakola Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 mnr bo stracisz mój głos jak będziesz tak mówić ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 +1 dago pierdole konkursy... uruchomil bym gg i bym wygral tak jak rok temu ale dam powalczyc innym Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLANC Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 +1 Grzegorz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 ursek za caloksztalt dzialalnosci w tym roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Ursek za pomoc ludziom nie tylko na forum ale i w prawdziwym zyciu ! +999..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLANC Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 I ja proponuje Agusie Jako iż jest to kobieta nr1 na serwerze (oczywiście zaraz po Adasiowej ), bez której było by naprawde bardzo smutno, bez której nie wiedziałbym gdzie jest Węgorzewo i o co chodzi z "okiem kobry", bez której nie dostałbym fajnej rady w real life. No i o Agusie też ktoś był zazdrosny, bo Aga to moja kochanka o! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts