lmaovsky Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Szczegóły bana: Gracz masz to jak w banku Typ bana SteamID SteamID STEAM_0:1:18840774 Adres IP ukryty Zbanowany 06-01-2011 - 01:28 dlugosc bana Na zawsze Wygasa Nie wiadomo. Powód WH Zbanowany przez admina saktur () Zbanowany na serwerze Wiejska-Chata.pl #1 [4FUN] ^ 1shot1kill.pl (de_inferno) Moje wyjaśnienia: Więc tak, zacznę od tego że nie ja grałem pod tym nickiem, mam o rok młodszego brata, chciał sobie pograć w CS'a a że nie ma własnego steama to dałem mu wbić na swojego. Wh było już włączone ponieważ posiadam je w celu sprawdzania demek jak gram na ESL. Szczerze powiem że nie przyglądałem się za specjalnie jak grał ale musiał nieźle skanować skoro dostał perma. Jak mówiłem przyznaję się że mam wh na komputerze ale nie używam go do grania na serwerze Więc proszę o odbanowanie. To będzie dla mnie nauczka na przyszłość żeby nie dawać swoich rzeczy młodszym. Pozdro ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 ja mam siostre ale na szczescie jej tylko konei w głowie nie mój steam ufff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 spierdalaj. cls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts