FLANC Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Tak tak, wiem powtarzam się... ale jako, że czuję się w waszym gronie bardzo dobrze, taka duzia rodzinka. Chciałbym prosić was o pomoc Jak wiecie, znowu robię projekcik. Tym razem już na dużą skalę, dlatego w końcu muszę mieć LOGO główne tego projektu. O pomoc poprosiłem MNr'a. Na początek stworzył coś takiego : http://s1009.photobucket.com/albums/af219/Muoooody/?action=view¤t=Puszkawyglad.jpg CO o tym myślicie? Jakie zmiany byście nanieśli? Z góry dziękuję za pomoc KRUL BRONZOW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 dziwnie a napis powinien byc tak samo pofalowany jak tło pod nim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 tło bym zrobił ze zdjęć z poprzedniej edycji projektu 'puszka' i tak napisał Dago, napis też pofalowany (i troche grubszy) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 tło przypomina mi oldskullowe podkładki pod mysz :-D myślę, że można by je zmienić, bo troche jebie po oczach puszkę trzeba by było podrasować a tak btw. to do kiedy potrzebne Ci te logo ? (jakby coś to narazie tylko tak pytam :-P ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLANC Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 Im szybciej tym lepiej. Musze złożyć podanie o dofinansowanie na Politechnice Wrocławskiej. Do tego oprócz logo(chodzi o samo logo, bez tego niebieskiego tła bo to na koszulkach, plakatach itp ma być) ma być stworzony też plakat promujący PROJEKT PUSZKA i zbieranie puszek. Jak coś to GG:5666160. Później mogę się odwdzięczyć podziękowaniami na stronie www jeśli powstanie i gadżetami, które ujrzą światło dzienne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 ja bym to widzial bardziej jako przerobke puszki znanego piwa, np tyskiego tylko zamiast napisu tyskie napis puszka. Ale nie mam nigdzie puszki tyskiego w duzej rozdzielczosci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 ja bym to widzial bardziej jako przerobke puszki znanego piwa, np tyskiego tylko zamiast napisu tyskie napis puszka. Ale nie mam nigdzie puszki tyskiego w duzej rozdzielczosci... właśnie też mi taki pomysł wpadł, ale nie wiem czy będę mógł (brak skilla) i miał czas takie cuś uczynić btw. o puszki nie ma co się martwić, od czegóż są google :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLANC Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 Dla dobra projektu, jak będzie dobry pomysł... oddam swój tron, range i pójdę na wygnanie z krainy BRONZU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 jebany chuj , jeszcze puszki nie ukonczylem a ten juz pokazuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLANC Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 Też Cie Kocham <3 Rodzina może widzieć wszystko, niech zobaczą jak powstaje najważniejszy projekt studencki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 puszka z kutasem !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLANC Posted January 9, 2011 Author Report Share Posted January 9, 2011 To czo? :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 to jajco pofaluj te napisy, tło wpierdol jakieś wyraźniejsze pod względem np. jakiś staroci w wcześniejszych edycji itp itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts