Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

PROJEKT PUSZKA

FLANC
 Share

Recommended Posts

Tak tak, wiem powtarzam się... ale jako, że czuję się w waszym gronie bardzo dobrze, taka duzia rodzinka. Chciałbym prosić was o pomoc ;)

Jak wiecie, znowu robię projekcik. Tym razem już na dużą skalę, dlatego w końcu muszę mieć LOGO główne tego projektu. O pomoc poprosiłem MNr'a.

Na początek stworzył coś takiego : http://s1009.photobucket.com/albums/af219/Muoooody/?action=view&current=Puszkawyglad.jpg

CO o tym myślicie? Jakie zmiany byście nanieśli?

Z góry dziękuję za pomoc :D

KRUL BRONZOW

tło przypomina mi oldskullowe podkładki pod mysz :-D

myślę, że można by je zmienić, bo troche jebie po oczach

puszkę trzeba by było podrasować

a tak btw. to do kiedy potrzebne Ci te logo ? (jakby coś to narazie tylko tak pytam :-P )

Im szybciej tym lepiej. Musze złożyć podanie o dofinansowanie na Politechnice Wrocławskiej. Do tego oprócz logo(chodzi o samo logo, bez tego niebieskiego tła bo to na koszulkach, plakatach itp ma być) ma być stworzony też plakat promujący PROJEKT PUSZKA i zbieranie puszek. Jak coś to GG:5666160. Później mogę się odwdzięczyć podziękowaniami na stronie www jeśli powstanie i gadżetami, które ujrzą światło dzienne :lol:

ja bym to widzial bardziej jako przerobke puszki znanego piwa, np tyskiego tylko zamiast napisu tyskie napis puszka. Ale nie mam nigdzie puszki tyskiego w duzej rozdzielczosci...

właśnie też mi taki pomysł wpadł, ale nie wiem czy będę mógł (brak skilla) i miał czas takie cuś uczynić

btw. o puszki nie ma co się martwić, od czegóż są google :-)