Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

O$ka

fuksradom
 Share

Recommended Posts

wiec sprawa wyglada tak.. zeby pozniej nie bylo ze FUKS'owi odpierdala wladza etc..

oska celowo wkurwia mikrofonem - syczy czy chuj wie co on do tego mic'a robi ale trzeszczy jak chuj i nie reaguje na prosby wylaczenia mikrofonu. dostaje gagi ale jak jest "DEAD" to i tak meczy ten mikrofon. napisalem do niego prosbe o zaprzestanie bo to wkurwia to jego odpowiedz byla "ha ha ha " tak wiec jest to skarga i jesli dostanie bana na 5minut i sie bedzie powtarzalo to dostanie na 4h itd itp.....

fuks, ale ja ci mowie i pisze w twarz, ze jestes pierdolniety jak 11letnie dziecko z autyzmem, to, ze odezwe sie trzy razy na serwerze (np. powiem spierdalaj, albo zamknij ryj) to wcale nie znaczy, ze jestem twoim psiapsielem <3

rowniez pozdrawiam

fuks, Ty udajesz takiego blazna czy nim po prostu jestes? :-/

\

bo mowielem usunac mu flagi bo kurwa sie zrobil master off adminowanie :/

ty tez czasem kurwa darles ryja i trzeszczal ci majk i jakos ludzie to musieli tolerowac bo nie przypominam sobie zeby ci ktos wjebał Gaga !!

a juz wiadomo ze Ursek kurwa sie podlizał adasowi i ten mu oddał władze... chyba cziota serio trzeba by kontrolnie tego urska "sprawdzić liściem" ;/

weź go adas wypierdol i all bedzie happy naród :]

nie wiem po chuj sie do urska dojebales jak to nie on?

pierdoli ci sie juz i tyle.

Co do samego tematu - zgodze sie z januszem.

ty tez czasem kurwa darles ryja i trzeszczal ci majk i jakos ludzie to musieli tolerowac bo nie przypominam sobie zeby ci ktos wjebał Gaga !!

zgadzam sie i owszem ze naduzywalem mikrofonu - wiele razy dostalem kicki i wiele razy gagi... chocby dzis. ja w stosunku do oski narazie tylko mowilem i prosilem. a on mnie wysmial. dlatego powstal ten post. wiec JUVE twoj post jest nie na miejscu - DYREK sam mi dzis dales gagi, dostalem gagi jak i kicki. wiec ?

a juz wiadomo ze Ursek kurwa sie podlizał adasowi i ten mu oddał władze... chyba cziota serio trzeba by kontrolnie tego urska "sprawdzić liściem" ;/

ładnie cie pokurwilo idioto , dla twojej informacji na temat FUKSA , ani słowa adamowi nie napisalem i jeśli jestes taki kurwa cwaniak to sam sie go osobiscie zapytaj wiec szczym ryj obesrancu walony. Słow na Ciebie nie ma.

ośka.. co by nie było , ale niech wypierdala :D

ciastko nie liz dupy ja bym proponowal zamknąć temat i niepisac takich skarg bo to jest na huj jak by niebylo dostał bana na 5 min. To na huj skarga troche sie dziwie ze oska nie napisał skargi i prosze niedopierdalajcie sie do starych weteranow bo jest i na serwie whuj i nadal graja malo kiedy jest tak ze sa sami swiezaki fuks ja nic do ciebie niema i to co pamietam tez sie tak zachowywales i duzo osob sie na ciebie skarzylo a na oske to chyba 1 skarga

Co za pizda. Daj sobie ESC i zmutuj go. A to ze reszta serwera ma steama od 3 dni i nie wiedzą jak to robić to mnie jebie.

I tak wiekszosc adminow to 0 i nie ogarniaja a fuks chociaz umie grac;p

Porozmawiamy o tym później dziecko...

CO ZA KRETYN HAHA

Pojebani jesteście tylko tyle powiem, a najbardziej wkurwia mnie to że w czasie gry, admini po sobie jadą ,nie lubicie się chuj wam w dupę, ale swoje śmieci załatwiajcie nie w trakcie gry z innymi graczami tylko na forum gdzie gracze nie widza i słyszą, a w czasie gry pomagajmy sobie!!! Później lecą teksty ze tu sami zjebani admini za 8 zł. Wkurwia mnie to, chodź by sama Oska tak pierdoli,co mnie irytuje,wiele razy byłem o krok wyjebania go z gry

ale nie lubię wywoływać burzy w szklance wody, nie jest tego wart,by zaśmiecać forum jego osobą, tym bardziej że Oska to kropelka w morzu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.