fuksradom Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 wiec sprawa wyglada tak.. zeby pozniej nie bylo ze FUKS'owi odpierdala wladza etc.. oska celowo wkurwia mikrofonem - syczy czy chuj wie co on do tego mic'a robi ale trzeszczy jak chuj i nie reaguje na prosby wylaczenia mikrofonu. dostaje gagi ale jak jest "DEAD" to i tak meczy ten mikrofon. napisalem do niego prosbe o zaprzestanie bo to wkurwia to jego odpowiedz byla "ha ha ha " tak wiec jest to skarga i jesli dostanie bana na 5minut i sie bedzie powtarzalo to dostanie na 4h itd itp..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 fuks, Ty udajesz takiego blazna czy nim po prostu jestes? :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 fuks, Ty udajesz takiego blazna czy nim po prostu jestes? :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 Misiek kurwa po chuj celowo dmucha i prycha w mikrofon jak kazdy mu mowi ze mu pierdzi ? napierdala co runde tak i w chuju ma to ze prosze go o spokoj ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 szynka, jajka i tost z masłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 fuks, po to samo po co ty pierdolisz bzdury tym swoim glosem fretki ze schizofrenia :> Dostales adma, masz okazje, wyorzystaj bo mozesz pozniej zalowac! http://img708.imageshack.us/f/przechwytywanie2x.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 Oska... i udowodniles wlasieni slowa sprzed 2 tygodni gdzie powiedzialem jestes kolezka jak jestes na servie i nie ma adminow a jak co do czego to walisz w plecy... pozdrawiam. ja chce aby sytuacja byla prosta i klarowna a nie zeby bylo ze kogo banuje i ze za darmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 fuks, ale ja ci mowie i pisze w twarz, ze jestes pierdolniety jak 11letnie dziecko z autyzmem, to, ze odezwe sie trzy razy na serwerze (np. powiem spierdalaj, albo zamknij ryj) to wcale nie znaczy, ze jestem twoim psiapsielem <3 rowniez pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi- Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 ogarnijcie dupy dziewczyny :-x Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 osiek prawdą jest ze czasami trochę przesadzasz ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 fuks, Ty udajesz takiego blazna czy nim po prostu jestes? :-/ \ bo mowielem usunac mu flagi bo kurwa sie zrobil master off adminowanie :/ ty tez czasem kurwa darles ryja i trzeszczal ci majk i jakos ludzie to musieli tolerowac bo nie przypominam sobie zeby ci ktos wjebał Gaga !! a juz wiadomo ze Ursek kurwa sie podlizał adasowi i ten mu oddał władze... chyba cziota serio trzeba by kontrolnie tego urska "sprawdzić liściem" weź go adas wypierdol i all bedzie happy naród :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 nie wiem po chuj sie do urska dojebales jak to nie on? pierdoli ci sie juz i tyle. Co do samego tematu - zgodze sie z januszem. ty tez czasem kurwa darles ryja i trzeszczal ci majk i jakos ludzie to musieli tolerowac bo nie przypominam sobie zeby ci ktos wjebał Gaga !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 zgadzam sie i owszem ze naduzywalem mikrofonu - wiele razy dostalem kicki i wiele razy gagi... chocby dzis. ja w stosunku do oski narazie tylko mowilem i prosilem. a on mnie wysmial. dlatego powstal ten post. wiec JUVE twoj post jest nie na miejscu - DYREK sam mi dzis dales gagi, dostalem gagi jak i kicki. wiec ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 DYREK :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 a juz wiadomo ze Ursek kurwa sie podlizał adasowi i ten mu oddał władze... chyba cziota serio trzeba by kontrolnie tego urska "sprawdzić liściem" ładnie cie pokurwilo idioto , dla twojej informacji na temat FUKSA , ani słowa adamowi nie napisalem i jeśli jestes taki kurwa cwaniak to sam sie go osobiscie zapytaj wiec szczym ryj obesrancu walony. Słow na Ciebie nie ma. ośka.. co by nie było , ale niech wypierdala Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Tygrys! Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Ja byłem za tym , że fuks zasluguje na drugą szansę i chuj , bo każdy zasługuje :] Nie macie chyba co robić tylko na siebie wjeżdzać , nie wyjaśniliście sobie jeszcze kurwa ? Tylko drążyć będziecie kurwa dół pod sobą ?. Pokój z Wami. :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Ja fuksowi prawie bez przerwy gagi daje bo mnie wkurwia ON mi potem puacze na admin sayu zeby go odgagował ale to juz od mojego humoru zalezy.. z Ośką jest podobnie ale oska sie lepiej wkurwia Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted January 8, 2011 Author Report Share Posted January 8, 2011 bos jest ciul Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Kurwa zas haja hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 I tak wiekszosc adminow to 0 i nie ogarniaja a fuks chociaz umie grac;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 ciastko nie liz dupy ja bym proponowal zamknąć temat i niepisac takich skarg bo to jest na huj jak by niebylo dostał bana na 5 min. To na huj skarga troche sie dziwie ze oska nie napisał skargi i prosze niedopierdalajcie sie do starych weteranow bo jest i na serwie whuj i nadal graja malo kiedy jest tak ze sa sami swiezaki fuks ja nic do ciebie niema i to co pamietam tez sie tak zachowywales i duzo osob sie na ciebie skarzylo a na oske to chyba 1 skarga Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 I tak wiekszosc adminow to 0 i nie ogarniaja a fuks chociaz umie grac;p Porozmawiamy o tym później dziecko... A Ośka dostał za swoje - jak darł ryja to dobrze, że dostał gaga . Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Co za pizda. Daj sobie ESC i zmutuj go. A to ze reszta serwera ma steama od 3 dni i nie wiedzą jak to robić to mnie jebie. I tak wiekszosc adminow to 0 i nie ogarniaja a fuks chociaz umie grac;p Porozmawiamy o tym później dziecko... CO ZA KRETYN HAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted January 8, 2011 Author Report Share Posted January 8, 2011 ale oska nie dostal ani gaga ani kicka ani bana - czytajcie ze zrozumieniem. napisalem posta po ty aby bylo jasne a nie pozniej skarga bo fuks banuje za free. ! czytajcie ze zrozumieniem to nie boli Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Pojebani jesteście tylko tyle powiem, a najbardziej wkurwia mnie to że w czasie gry, admini po sobie jadą ,nie lubicie się chuj wam w dupę, ale swoje śmieci załatwiajcie nie w trakcie gry z innymi graczami tylko na forum gdzie gracze nie widza i słyszą, a w czasie gry pomagajmy sobie!!! Później lecą teksty ze tu sami zjebani admini za 8 zł. Wkurwia mnie to, chodź by sama Oska tak pierdoli,co mnie irytuje,wiele razy byłem o krok wyjebania go z gry ale nie lubię wywoływać burzy w szklance wody, nie jest tego wart,by zaśmiecać forum jego osobą, tym bardziej że Oska to kropelka w morzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts