YaMaKaShI Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 nick w cs: YaMaKaShI imie: Karol wiek: 14 lat Miejscowosc: Warszawa na Brodnie chcialbym miec admina na tym serverze (Super Hero MOD) poniewaz jeszcze ani razu nie widzialem admina grajacego a na serverze panosza sie czity , reklamoje server na innych serverach\ Cos o sobie: Chodze do szkoly ( gimnazjum) ucze sie i jestem mily , nie kluce sie z innymi chyba ze jest to sluszna sprawa lub ktos gra na czitach w wolnych chwilach gram w cs na tym oto serverze jestem lubiany na wielu serverach tutaj niewiem bo jeszcze nikt mi o tym nie powiedzial Moje IP: 89.75.72.133 STEAM_0:1:38014564 Steam nick : NuGaT gg: 20052565 (jezeli jestem na gg to zawsze na niewidoku wiec smialo pisac) prosze o nie krytykowanie mojego tematu i z gory dziekuje PS: znajomosc amx tak na poziomie 6/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 wiek: 14 latMiejscowosc: warszawa na brodnie pozdrawiam poniewaz jeszcze ani razu nie widzialem admina grajacego a na serverze panosza sie czity jak grasz godzine dziennie to trudno bys trafił ... prosze o nie krytykowanie mojego tematu i z gory dziekuje temat ok , al czy na pewno dasz rade? jakies doswiadczenie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YaMaKaShI Posted January 8, 2011 Author Report Share Posted January 8, 2011 doswiadczenie jakies mam bo 3 miesace adminowalem na roznych serverach a na tym serverze gram po minimum 3 godziny dziennie (w soboty i niedziele dluzej bo gram od rana do wieczora) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Superhero niestety wkrotce zostanie zamkniety Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YaMaKaShI Posted January 8, 2011 Author Report Share Posted January 8, 2011 a czemu ?? czemu akurat ten server bedzie zamkniety a nie jakis inny ten jest najfajniejszy @EDIT czy moze ktos odpisac na ten temat lub wypowiedziec sie na temat mojego podania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 a czemu ?? czemu akurat ten server bedzie zamkniety a nie jakis inny ten jest najfajniejszy @EDIT czy moze ktos odpisac na ten temat lub wypowiedziec sie na temat mojego podania Z tego co się orientuje zostanie zmieniony mod z SuperHero na W3FT. Pzdr P.S. Co do tematu to niegram na SH więc Cie nie znam, ale z tego co się orientuje to nie ma za wielu adminów tam więc na okres próbny bym dał. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts