Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ban za Team Kill

Lost4Damned
 Share

Recommended Posts

[AMXBANS] Banned by admin fuks

[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Reason: 'miales ostrzezenie. odpocznij tydzien i przyjdz CELOWE TK'

[AMXBANS] Length: '1 week'

Jakie ostrzeżenie cos tam fuks mowił do mikro ale sie darł to nic nie słyszalem mógł na czacie napisac.\

A poza tym mógł mi dac tego bana na 3godziny a nie na tydzien.

Proszę o unbana lub skrócenie go do 3h lub do dnia:):D Napisałem tak mało bo mnie wkurzył.Nara

dostales bana na tydzien za reklame - zdjety po 2 dniach.

wczoraj wszedlem na server i waliles caly czas po swoich i kazdy sie skarzyl ze celowe atakowanie i zabijanie swoich.. dostales ode mnie bana na 240minut - 4h

dzis wszedles na server i ja i koper cie upominalismy a ty napierdalales po swoich. MASZ TYDZIEN NA PRZEMYSLENIE ZACHOWANIA !!

A ja bym mu zostawiła już na ten tydzień, niech zmądrzeje.

Wiecznie znajdzie się jakiś przygłup, który pomaga swoim wyjść z respa z 30 hp. Zawsze jak ktoś zaczyna strzelać po swoich, daje mu odrazu kicka, jak wraca i robi tak dalej to wtedy ban, ale zazwyczaj już po kicku wraca ciut mądrzejszy. Skoro już ma tego bana to niech z nim siedzi i odpocznie, bo zaraz znowu jakieś spiny będą do fuksa, a skoro był na serwie i widział całą sytuacje i widział, że to trwało dłuższy czas i się wszyscy skarżyli, więc mógł podjąc decyzje o tygodniowym banie.

kicka żadnego nie dostałem nawet ostrzeżenia ...a fuks itak daje wszystkim bany za free

nawet nikogo nie zabiłem a jak juz to na początku z nożami tr :-x :-x :-x oche damage'e.

[ Dodano: 2011-01-10, 17:43 ]

redzi ma racje chyba nikt nie wytrzyma tygodnia a co dopiero jak ktos dostanie Perma ;-) :-) ;-) :shock:

[ Dodano: 2011-01-10, 17:45 ]

jak zauważyliscie jestem od 1 miesiąca dopiero na tym servie także możeci mi jakies fory dać... :mrgreen: :-o

[ Dodano: 2011-01-10, 17:51 ]

Fuksadrom nie kłam ja żadnego bana nie widziałem za TeamKill (wczoraj wieczorem)

mogliście mnie ostrzec. dzisaj fuks cały czas napie***** w mikrofon i go nie zrozumiałem

możliwe że fuks dał mi tego bana jak poszlem spac i niewidziałem gdybym widział napewno bardziej bym sie wystrzegał... i nie robił bym tego. :-> :-> :-P :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-( :-( :shock: :shock: :shock: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

posluchaj mnie dzieciaku bo ci perma za klamstwa wpierdole !!

po pierwsze sa LOGI - gdzie mozna zobaczyc kiedy na ile i za co bana dostales.

po drugie - dostales bana za reklame na tydzien zdjety byl za laurke...

wszedles na server wczoraj i byles ze mna w teamie - napierdalales po swoich byles ostrzegany i dostales 240minut...

dzis wszedles Koper cie upominal i Ja... i swoje robiles.. na nastepnej mapie zaraz po resie w plecy gosciowi w ct zajebales kose i dostales bana na tydzien - w OBU PRZYPADKACH BYLES NA SERVIE !

BAN NA TYDZIEN !! za krecenie na 100% nie do zdjecia !!

[ Dodano: 2011-01-10, 18:18 ]

.a fuks itak daje wszystkim bany za free

a za takie slowa to mozesz dostac na 2 tygodnie bo nie dostal nikt bana za free..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.