Gucio Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Chciałbym wspomnieć o pewnym temacie, który nie był przedyskutowany. Mianowicie chodzi o gungame na 1hp_he gdzie raczej każdy był zadowolony, nabijało się fajnie fragi i szybko leciało. Serwer nigdy się na tym nie zawiesił w przeciwieństwie do np. gg_orange. Nie widzę sensownego powodu lub jakiegoś argumentu, aby zabroniony był na tej oto mapie ggmod. Robię dodatkowo ankietę kto jest za, a kto przeciw. Tak więc podsumowując : - Serwer nigdy się nie zawiesił podczas grania gungame. - Nikt raczej nigdy nie narzekał poza wyjątkami, ale to na każdej mapie znajdzie się płaczek. - Brak argumentów ze strony graczy/lub h@ na to by był tam zabroniony gungame. - Chuj wam w dupę, dajcie robić rozpierdol przynajmniej na jednej mapie :f Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLANC Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 +100 do zajebistosci 1hp_he +1 do mojego dupowłaza Gucia :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted January 10, 2011 Author Report Share Posted January 10, 2011 No kurwa graliśmy to wielokrotni, a nic się nigdy nie działo. Żądam zwolnienia z nakazu na adminów zakazu włączania gg ! ( trudne zdanie ;f ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Chciałbym wspomnieć o pewnym temacie, który nie był przedyskutowany. Mianowicie chodzi o gungame na 1hp_he gdzie raczej każdy był zadowolony, nabijało się fajnie fragi i szybko leciało. Serwer nigdy się na tym nie zawiesił w przeciwieństwie do np. gg_orange. Nie widzę sensownego powodu lub jakiegoś argumentu, aby zabroniony był na tej oto mapie ggmod. Robię dodatkowo ankietę kto jest za, a kto przeciw.Tak więc podsumowując : - Serwer nigdy się nie zawiesił podczas grania gungame. - Nikt raczej nigdy nie narzekał poza wyjątkami, ale to na każdej mapie znajdzie się płaczek. - Brak argumentów ze strony graczy/lub h@ na to by był tam zabroniony gungame. - Chuj wam w dupę, dajcie robić rozpierdol przynajmniej na jednej mapie :f Potwierdam oll a taki gg dla fanu jest tam dobry max 12 minut Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Jestem za! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted January 10, 2011 Author Report Share Posted January 10, 2011 Wgl z gungame jak dobrze idzie to trwa to wszystko 5 minut :f Nudno jest biegać i sie ciachać z tej kosy :f Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 imo gut ajdija Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 jak najbardziej ZA. Proponuję zrobić listę map, na których jeśli tylko teg bedzie chciała społecznośc bedzie mozna właczyc GG. Lista: - 1hp_he - na pewno - fy_iceworld - co o tym sądzicie? - ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 co za kurwa kocha BIBERA ? hehehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 cos czuje ze Ty ale jak sie wstydzisz to zloz na kogos innego Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 cartman powiedzialem ci gruba kurwo wstaw fote z tym paskudnym ryjem i dopiero potem mow o innych. ps. ja jestem FANATYKIEM DRUM N BASS DUB'ow etc.. CIEZKA NUTA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 1hp_he mozna dodac mape gg_1hp_he co najwyzej aczkolwiek wątpie aby przeszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 ja jestem FANATYKIEM DRUM N BASS DUB'ow etc.. CIEZKA NUTA ! przepraszam juz nie bede tego sluchal bo jakis murzyn z cypru mysli ze tylko on to lubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted January 10, 2011 Author Report Share Posted January 10, 2011 nie. chyba jeden z nielicznych :] i po co skoro nie grasz? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinci Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 ja mam pomysla, wyjebac mapy i grac same gungejmy! kurwa ale dobry pomysl ja pierdole tylko tyle brakuje zeby grac te zjebane gungejmy, a nawet wam powiem, ze dust2 oraz nuke to zajebiste mapy na gungejma! ŁO KURWA CZY WAS POPIERDOLILO!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLANC Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Vinci, Ty sie nie udzielaj bo dopiero co zes 16 skonczyl i teraz mozesz grac w CSa. DAWAC KURWA GANGEJMA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 vinci dobrze gada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Pierdol sie z tym GG. ile tego kurwa może byc? dzisiaj 3 razy była ta mapa, 3 razy jakis debil sie darl aby wlaczyc i jakos jak bylo glosowanie ani razu nie wygrało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 No ale pewnie zaniedługo bedzie decydowała ta ankieta która jest wyżej, a nie zjebane vote ktore robi admin na serwie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Jestem za i pdpisuje się pod Urskiem + iceworld Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 a ja was pierdole jedyna mapa na kosy a ja lubie kosy, dawajcie se gungejmy na akafanach i tych gównach, zresztą bardzo zjebana ankieta ja wybrałem że jestem kurwą , hmm lipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 nie. chyba jeden z nielicznych :] i po co skoro nie grasz? :> wybierz se zlamasie;1. bo mam prawo glosu, 2. bo jak chce wejsc na serwer to zazwyczaj leci jakis zajebany gg i odechciewa mi sie grac, 3. bo tak kurwa. ja mam pomysla, wyjebac mapy i grac same gungejmy! kurwa ale dobry pomysl ja pierdole tylko tyle brakuje zeby grac te zjebane gungejmy, a nawet wam powiem, ze dust2 oraz nuke to zajebiste mapy na gungejma! ŁO KURWA CZY WAS POPIERDOLILO!??+1Pierdol sie z tym GG. ile tego kurwa może byc? dzisiaj 3 razy była ta mapa, 3 razy jakis debil sie darl aby wlaczyc i jakos jak bylo glosowanie ani razu nie wygrało.i tu +1a ja was pierdole jedyna mapa na kosy a ja lubie kosy, dawajcie se gungejmy na akafanach i tych gównach, zresztą bardzo zjebana ankieta ja wybrałem że jestem kurwą , hmm lipai jeszcze tu +1 ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 nie i chuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 fuck yeah! :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts