Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

pare mapek...

fuksradom
 Share

Recommended Posts

Fuks przestań proponować takie mapy. Chcesz sobie pograć aimy to zmień serwer. Co wejdę na serwer to leci sznurkiem najpierw gungame na każdej możliwej mapie, potem awp i na końcu skałty. 2h gry w dupe. A jak się skończy skałt to można od nowa nominować gg i tak to mija dzień w dzień. IMO rożnego rodzaju fy_, aim_, gg_, he_ jest za dużo ;s

Troyan jak ja to powiedzialem ze za duzo jest gg scoutow itp.. to zostalem skurwiony do szpiku kosci a teraz do mnie masz pretensje ? przeciez jak to powiedzialo sporo osob.. przeciez to server 4FUN i gun game scout etc buraki maja byc.. a mapki jak cbble prodigy italy offic e- to kurwa od zlotego dzwonu do chuja !

4fun - tu teoretycznie powinien byc MINIMUM map typu "standard" :)

gramy 4fun jak sama nazwa servera wskazuje i mapy typu prodigy, vertigo i inne badziewia , są zmulaczami po których zostają tylko statsiarze bo reszta wychodzi...

idealny przyklad był wczoraj czy dziś.. godziny szczytowe co o slota powinna być kurwa walka jak w realu po cukier , a tu chuj TT : 5 CT : 7 , a co leci? pomyślmy ;)

jestem za mapkami 4fun, ale bez przesady.. he_hole sie zajebiscie przyjeło , sq_jackass tez , ale reszty ludzie nie kojazą i nie pamietają nazw to nie nominują

A ja ostatni cos fajnego spostrzegłem pewną niezależność granych map

zawsze jest tak (mniej wiecej)

dd2
gg_orange
awp4one 
nuke
inferno
awp_india
kabul
westwood
he_metzel
train
(czasami dd)
dd2
gg_orange
awp4one 
nuke
inferno
awp_india
scouty 
westwood
he_metzel
train

(tu sie koło zamyka i odnowa)
dd2
gg_orange
awp4one 
nuke
inferno [...]

no fajnie sie wchodzi na server patrzy GG(mysle dobra wychodze) wchodze za pol godziny patrze o kurwa scouty (mysle dobra nie wchodze nawet) ide se pomixowac ew pouczyc jak cos mam, wracam patrze a tu GUNGAME, az wkoncu pierdole ide grac mixy... to moje zdanie co do tych spierdolonych map...4fun nie znaczy ze maja byc co chwila gungejmy i scouty albo jakies zjebane sniezki, zrobcie odzielny server gdzie bedzie samo gungame albo zmniejszcie ilosc takich zjebanych map. dziekuje pozdrawiam

no fajnie sie wchodzi na server patrzy GG(mysle dobra wychodze) wchodze za pol godziny patrze o kurwa scouty (mysle dobra nie wchodze nawet) ide se pomixowac ew pouczyc jak cos mam, wracam patrze a tu GUNGAME, az wkoncu pierdole ide grac mixy... to moje zdanie co do tych spierdolonych map...4fun nie znaczy ze maja byc co chwila gungejmy i scouty albo jakies zjebane sniezki, zrobcie odzielny server gdzie bedzie samo gungame albo zmniejszcie ilosc takich zjebanych map. dziekuje pozdrawiam

+1