19sivy20 Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 REDQu to pedał i nie skończył gimnazjum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynia(-_-) Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 I co ty wnosisz z tym postem jaką skarge bo nie rozumie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 nawet to nie jest skarga chcial sie pochwalic tym co mowia na sewie o redqu .. wypierdalaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 proponuje dac perma temu graczowi poniewaz ta skarga jest nieodpowienio sformulowana i tak wogle to nie jest skarga tylko obraza gracza ktury niegra tu 1 raz i wogle co to za kolo tem siwy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 "]ktury wtf kurwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 zalepic kurwe betonem co to napisała, juz mnie irytuje to ciągłe "redqu to , redqu tamto" dajcie chłopakowi grac, bije Was na mapach i dlatego mu ciśniecie ? Jeśli faktycznie coś z tym gimnazjum jest - to CHUJ was to obchodzi, jego życie, jego kredki i zabawki. Nikt wam z butami się w życie nie wpierdala więc uszanujcie decyzje innych. Podejżewam, że część z tych co mu ciśnie robi to "bo tak jest fajnie" lub "wszyscy cisną to i ja pocisne" - n/c. użyłem określenia "WAS" bo jest pare takich osób. Nie znam RedQu na tyle by co kolwiek o nim powiedzieć, ale obiecuje... jeśli znowu ktoś BEZPODSTAWNIE zacznie mu cisnąć, ZALEJE SKURWIAŁYM GIPSEM, bo haya jest jeśli dwie strony sobie jadą 4fun, a nie kurwa pol servera kontra jeden, który przyszedł by miło spędzić czas w grze ( chyba , że nie gra się dla przyjemności ) edit: jeśli sie myle, poprawcie - moze o czyms nie wiem :> temat CLSD , a w moim odczuciu kolega powinien ponieść odpowiednie konsekwencje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts