Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

REDQu

19sivy20
 Share

Recommended Posts

zalepic kurwe betonem co to napisała, juz mnie irytuje to ciągłe "redqu to , redqu tamto" dajcie chłopakowi grac, bije Was na mapach i dlatego mu ciśniecie ?

Jeśli faktycznie coś z tym gimnazjum jest - to CHUJ was to obchodzi, jego życie, jego kredki i zabawki. Nikt wam z butami się w życie nie wpierdala więc uszanujcie decyzje innych. Podejżewam, że część z tych co mu ciśnie robi to "bo tak jest fajnie" lub "wszyscy cisną to i ja pocisne" - n/c.

użyłem określenia "WAS" bo jest pare takich osób.

Nie znam RedQu na tyle by co kolwiek o nim powiedzieć, ale obiecuje... jeśli znowu ktoś BEZPODSTAWNIE zacznie mu cisnąć, ZALEJE SKURWIAŁYM GIPSEM, bo haya jest jeśli dwie strony sobie jadą 4fun, a nie kurwa pol servera kontra jeden, który przyszedł by miło spędzić czas w grze ( chyba , że nie gra się dla przyjemności )

edit: jeśli sie myle, poprawcie - moze o czyms nie wiem :>

temat CLSD , a w moim odczuciu kolega powinien ponieść odpowiednie konsekwencje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.