Gucio Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Dawać mi unbana bo nic złego nie zrobiłem, a misiek nie bądź taką pizda i nie broń kobiet. Wielki kurwa dżentelmen. Oni oboje zaczynali, więc zrobiłem wojnę. Unbana na momencie, albo się wkurwię i to pierdole. Nie dosyć, że grasz raz na rok i nie wiesz co na serwerze się dzieje to nie moja wina. Poskarżył Ci się kolqa? Dojebać skurwielowi bo jest pizdą razem z tą swoją sandrą, siema. Na momencie widzę unban, albo siema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Sie ma wiec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted January 11, 2011 Author Report Share Posted January 11, 2011 Sie ma wiec. Ssij chuja baranie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 podejrzewam, ze jakby tobie ktos zaczal wyzywac kobiete od szmat i kurew to tez bys chcial by zostal zbanowany. Ja nie toleruje chamstwa wobec kobiet. Obraz sie ale bana uwazam za slusznego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted January 11, 2011 Author Report Share Posted January 11, 2011 Chuj wie czy to jego kobieta, raczej nie. Jakaś kretynka nic o mnie nie wiedząca nie będzie wchodziła na serwer i rzucała gównem z opowieści kolqi. Obrażę się i to tak w chuj, pierdole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandra Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Gucio ja zaapelowałam o zwrócenie uwagi na problem chamska nie toleruje Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted January 11, 2011 Author Report Share Posted January 11, 2011 Idź w pizdu z tym swoim kolqą okej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Temat pozwalam sobie zamknac, za niezgodnosc z wzorem, tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts